Asus G73SW-TZ124V

poruka: 8
|
čitano: 3.296
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus G73SW-TZ124V

gdje ima za kupiti u zg-u ovaj laptop?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus G73SW-TZ124V

da,btw da mu je cijena oko 8500kn,jer svugdje ostalo je po par tisuca vise,a bilo ih je u 3,4 ducana po 8500kn ali vise ih nema

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G73SW-TZ124V

http://www.nabava.net/trazilica.php?tp=0&q=Asus+G73SW-TZ124V

U Protisu ga nemaju više. Bio sam ih i sam kontaktirao vezano uz njega.

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus G73SW-TZ124V

jel imaju u infospotu?

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G73SW-TZ124V

Evo javili mi doma da je moj laptop stigao :)

Uspio sam uloviti jedan po nižoj cijeni (adria computers)

www.download.hr - Hrvatski Download Portal - Programi, Igre, Titlovi, Online Igre , Forum

1 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus G73SW-TZ124V

Ja sam isto jedan od sretnika koji ga je dobio za 8,6k ;)

Provjeri u info-boxu, mene su jučer zvali da imaju još jedan na carini. Nemaš što za izgubit..(al nemoj gledat dal je na stranici raspoloživo, nego zovi na tel)

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
Asus G73SW-TZ124V

Joj bas me ubija ovih zadnjih 4 sata od kada su mi javili da sam ga dobio... jos 3 sata dok dodem doma da ga isprobam :) Usput moram pokupiti i ssd disk koji sam naručio za njega :)

Svaki dan sam mu pratio cjenu i odmah reagirao kada sam vidio da je 8.6k. Probaj i u protronicu. Pise da nije raspoloživo ali za svaki slučaj.

Poruka je uređivana zadnji put pet 26.8.2011 13:53 (Dži).

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Asus G73SW-TZ124V

Pozz, stvar je ovakva mislim da ne trebam puno trošiti riječi na kvalitetu lapa, pa eto ako bi netko bio ljubazan postati ili mi poslati mail ako i kada vidi da je lap negdje na akciji jer pratim nekih zadnjih 15-ak dana i nikako da netko snizi cijenu. Pa eto ukoliko netko zna nek mi javi. Naravno radi se o cijeni od 8500 do 9000 to bi mi bilo prihvatljivo. Pozz još jednom...{#}

PS dali netko zna koji će lapovi biti na akciji 10.09. u Mikronisu ???

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice