Asus ili Acer

poruka: 9
|
čitano: 11.831
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Asus ili Acer

Pozdrav!

Kupujem laptop i izbor sam suzio na ova dva modela

Acer 5740G-333G32Mn 15.6''(1366*768)

core i3 2.13GHz, 3GB DDR3, 320GB hard disk

ati HD 5470 512MB

i

Asus K50ID-SX09015.6''(1366*768)

core 2 duo T6670 2.2GHz, 3GB DDR3, 320GB hard disk

nvidia gt 320 1GB

molio bih savjet koji da odaberem

hvala

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Asus ili Acer

Pozdrav!

Sto se tice konfiguracija, tu su negdje. Acer ima nesto jaci procesor a Asus nesto jacu graficku karticu. S obzirom da nije navedeno za sto ce se laptop koristiti, ja bih ipak isao na Acera zbog jeftinog produzenja jamstva (http://www.mikronis.hr/shop/item.asp?itemid=8679&catid=26) sto je dosta bitna stavka kod laptopa. Uz jamstvo, kuciste Asusove serije K50 mi se nikako ne svidja dok je Acer tu solidan.

16 godina
neaktivan
Asus ili Acer

Lagana prednost Aceru, volim nove tehnologije, malo trose i kartica i proc.

Nadoplata jamsta kod Asusa je svega malo skuplja.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus ili Acer

prije svega služio bi za surfanje, glazbu i flimove i ponekad za odigrati neku igricu, zato bi ipak hti da grafička ne bude onboard

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus ili Acer

Ja uvijek biram Asus. I što se laptopa tiće i komponenti na stolnom PCu.

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Asus ili Acer Netbook

Upomoooooooooc! Vec neko vrijeme si razbijam glavu koji netbook kupiti???? Cujem na sve strane da je to sranje jer moze malo toga. Stvar je u tome da ja vec imam dosta dobar lap top (ali ogroman i vrlo tezak za transport) s kojim mogu  sve i svasta ali posto cesto putujem, razmisljam o necem lakse prenosivom. Sta ja najcesce radim na netu? Hm, skypam naravno, citam mailove, slusam mjuzu, gledam online serije i filmove, sportske prijenose a i saan.tv. Da li bih to sve mogla i sa netbookom s obzirom da nemaju jake procesore a ni puno radne memorije. Dvoumim se izmedju acer aspire one d250 i asus eee pc 1005.

Ajde dajte mi neke savjete, ja se znam koristiti kompom ali se bas ne razumijem u tehnicke postavke, mada svakim danom naucim nesto novo, he, he.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: Asus ili Acer Netbook

Bionda,

to su netbook-ovi, i iskreno svi su manje vise isti.

Ako gledas netbook-ove, otidji na YOUTUBE I napisi ime onoga koje hoces gledati i vidi sto ljudi kazu (ima dosta filmova)

Jedina karakteristika na netbook-ovima koje bih ja gleda (da sam na tvojem mjestu) je trajanje baterija.

Makes all the difference da li je 4 sata ili 8 sati.

Za sve drugo ce ti biti OK.

15 godina
neaktivan
Asus ili Acer

Bionda,

da sam na tvom mjestu nebih se dvoumio previše uzeo bih asusa.

Baterija je od 6 ćelija pročitao sam ovdje da traje 11h sati sada to mi je malo upitno trajanje baterije no neznam koliko vidim ti radiš dosta multitaskinga tj na skypeu si slušaš muziku te surfaš internetom i čitaš mailove neznam da li bi to ovaj mališan uspio upogoniti bez trzanja.

Ako ti treba nešto malo jače a prijenosno ja bih ti preporučio X100e a nešto još jače Thinkpad Edge (Jedna mana što već ulazi u klasu prijenosnika).

Eto svakako bih te molio da javiš kojeg si uzela ako nije problem Cool

Pozdravite sve kao da pozdravljate svog najboljeg prijatelja
Poruka je uređivana zadnji put sub 12.6.2010 11:46 (Chmrljic).

1 0 hvala 2
15 godina
neaktivan
RE: Asus ili Acer

Hej,

evo uzela sam asusa 1005P i vrlo sam zadovoljna. Malo je sporiji od "pravih" kompova ali mogu slusati radio, skajpati, gledati live streamove i to mi je cist dovoljno. Lagan je i baterija mu dugo traje, ali ne bas 11 sati. Za sada mi nis ne trza. Cak i saan.tv gledam u odlicnoj kvaliteti.

Osmijeh

Poruka je uređivana zadnji put pon 14.6.2010 20:37 (bionda).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice