Ovako htio sam reinstalirati windows jel je laptop bio spor i ostalo, te sam stavio instalacijski dvd s windows 7 te mi se pojavio "bootmgr is missing" press ctrl+alt+del to restart, i nemogu nikako da dignem sustav probao sam isključiti laptop te upaliti ponovno i staviti instalacijski dvd ali mi opet se to pojavi, probao sam bootati i stavio sam cdrom na prvo mjesto ali on opet ništa ne reagira opet se pojavi bootmgr is missing, MOLIM VAS ZA POMOĆ HVALA :(
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
DVD ti nije dobro spržen, prži na najmanjoj brzini
Dali su Windowsi orginalni?
nažalost nisu originali!!
Rekao sam ti prži na najsporijij brzini.
Dali Windowsi imaju kakvu automatsku aktivaciju ili su čisti Windowsi?
Dali Windowsi imaju kakvu automatsku aktivaciju ili su čisti Windowsi?
Pri instalaciju win 7 može se bez keya instalirat ali nakon isteka roka treba unest key. A ako uneseš key uz instalaciju on je kao aktivatani treba proć provjeru WAT nakon provjere origi dobiš besplatni MSE i automatski updejta zakrpu. Po novi win 7 zakrpa skida oko 700mb -1gb ( ovisno koliko programa instalirano npr office i sl.)
ma obični čisti windowsi
nije do toga na računalu mi hoće reinstalirat nije do dvd
pa misliš da nisam probao
pa misliš da nisam probao
Ubaci dvd za instalaciju a u unutra instalaciji imaš repair jer on popravlja bootmgr.
ubacim ja cd i neprikaže mi se ništa osim bootmgr i jedino ga mogu 100 puta resetirat a u biosu nemmogu ništ nać da riješim taj problem? probat ću stavit windows na usb pa ću vidjet
ubacim ja cd i neprikaže mi se ništa osim bootmgr i jedino ga mogu 100 puta resetirat a u biosu nemmogu ništ nać da riješim taj problem? probat ću stavit windows na usb pa ću vidjet
Moraš ubacit DVD za instalaciju i kao dođe to dijela tamo ti je Repair your computer!!!! Vidi slike!
kak ti nije jasno kad upalim laptop i stavim dvd prikaže mi se BOOTMGR IS MISSING PRESSCTRL+ALT+DEL TO RESTART Ii ništa drugo se ne prikaže nemogu ništa jedino ga resetirat??????????????''
kak ti nije jasno kad upalim laptop i stavim dvd prikaže mi se BOOTMGR IS MISSING PRESSCTRL+ALT+DEL TO RESTART Ii ništa drugo se ne prikaže nemogu ništa jedino ga resetirat??????????????''
Stim nema veze što prikazuje, nego jesi li ubacio DVd za instalaciju da pokrene? To te pitam! Jer unutra instalaciji on če pokušat popravit bootmgr! Ako neće tada in staliraš novu. Nema druge.
jesam i ništa