Acer Aspire E1-510 zamjena procesora

poruka: 3
|
čitano: 1.142
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
11 godina

Pozdrav!

Frend ima Acer Aspire E1-510 laptop sa Intel 2117u procesorom koji bi htio zamjeniti jer mu je slab.

Pošto ja imam jedan i3 3110m procesor doma koji ne koristim, dal je moguće da on taj procesor stavi u svoj laptop?

Gledao sam malo po netu i oba su Ivy Bridge i ako se ne varam socket im je isti. Najveći problem na koji sam naišao je u TDP. 2117 je 17W, a i3 35W.

Ukratko, dal je moguća zamjena procesora ili bolje ne komplicirati sa tim?

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
moderator
Re: Acer Aspire E1-510 zamjena procesora

Nije moguće.

Nisu isti socket i procesor u Acer Aspire E1-510 je zalemljen direktno na matičnu ploču.

TROLLBUSTER!!! Izrada naljepnica za aute, stickerbomba, naljepnica za zidove i majica s tiskom. Banggood kodovi na PP.
11 godina

Da, baš me to sa socketom bunilo jer nigdje nisam mogao točnu informaciju naći, a sa hardwareom baš nisam na ti, pa radije pitam.

Uglavnom,hvala! 

Molim nove članove da mi ne šalju PM u vezi ETS 2 multiplayera jer više ne odgovaram na takve poruke. Sve je objašnjeno u temi! Dajte si malo truda i u par minuta ćete pronaći sve odgovore.
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice