Ma to je stock cooler, samo što je naljepnica od dućana di sam kupio gore naljepljena, to je ujedno i garancija. Ma nisam ništa polirao, to je tako od kad je kupljeno.
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Moze li mi tko odgovorit na par pitanja jer neznam vise kog da pitam
1. Sta kazete na stavljanje mrezica kod ventova koji usisavaju zrak,oce li to bit dobro da prasine dosta ne ulazi?
2. Vidio sam kod nekog da na pod kucista stavljaju kao neku crnu spuzvu ajmo rec.Zasto je to stavljeno?
3.Gdje ima za kupit tu mrezicu ako je dobro za stavit ju?
4.Dal ta mrezica usporava dotok zraka u kuciste?
1. Sta kazete na stavljanje mrezica kod ventova koji usisavaju zrak,oce li to bit dobro da prasine dosta ne ulazi?
2. Vidio sam kod nekog da na pod kucista stavljaju kao neku crnu spuzvu ajmo rec.Zasto je to stavljeno?
1.smanjit ce ti prasinu u komp ako stavis na sve ventove koji ti usisavaju zrak
2.ta spuzva je za smanjenje buke kad komp radi
3.te "mrezice" ti se zovu filteri za prasinu,odi na nabava.net pa nadji
4.ti filtri smanjuju malo protok zraka ali nista previse primjetno
1.smanjit ce ti prasinu u komp ako stavis na sve ventove koji ti usisavaju zrak
2.ta spuzva je za smanjenje buke kad komp radi
3.te "mrezice" ti se zovu filteri za prasinu,odi na nabava.net pa nadji
4.ti filtri smanjuju malo protok zraka ali nista previse primjetno
Hvala ti,ovo za pod kucista,ta spuzva,di to mogu nac?,trebalo bi mi kada nes prek noci ostavljam da mi se skida ili nesto drugo da mi bas ne bude bucan tolko.
I to se sam na pod stavlja? ili moze i jos negdje.
Hvala
Evo i mojih...ima malo prašine okolo jer je slikano prije čišćenja...inače nije ovako prašnjavo...
Pentium E6300 je stvarno odličan jeftini proc....radi na 3.8GHz na 1.3v unutar 50oC pod opterećenjem...preporuka ako nemate para...
Zadnja slika...izrezana stranica kučišta jer Mugen nije stao :S ...hehe...Bio je u planu Zipang...ali nije bio dostupan pa je uletio Mugen...
Kučište je stvarno malo...(i jeftino)...nema sistem za provlačenje kabela s druge strane pa je mala gužva unutar kučišta...
Sve je slikano mobitelom...pa nemojte zamjeriti na (ne)kvaliteti slika...
Nikada nemoj bilo koji komad hardera ostavljati na podlogama tipa tepih i slično jer bi se mogao vrlo brzo pozdraviti s njima (statički elektricitet) (također nemoj dirati kontakte svojim tijelom)
Nikada nemoj bilo koji komad hardera ostavljati na podlogama tipa tepih i slično jer bi se mogao vrlo brzo pozdraviti s njima (statički elektricitet) (također nemoj dirati kontakte svojim tijelom)
Hvala na upozorenju...iskreno, nisam mislio na to kad sam ga vadio...ali eto...radi dobro...
evo jos malo updatea !
evo malo vise slika da morete lipse viditi moje modove itd.. !
Umm u kojem modu je nargila sastrane na slici :)
Primjetio sam hardware odmah :)
Iskreno pojma nemam kaj znaci - nargila - , ali ovo kaj si ti oznacio meni izgleda ko ona sprava za pusenje... (unutra se nekaj kuha/brebucka i izlazi para kroz crijevo van, jel to to ?)
Gledam malo ima stvarno zakon kompova, mogu samo gledati i maštati, nadam se da ću nekad moći postati ovdje bez srama
a profesionalna deformacija, sta's :)
da nije offtopic, odlicna konfa, samo me smeta malo win7 gore :) al znam da mora bit win zbog 3-way
he luxx imamo isto kučište samo što san ja hardverski napredniji a pitam se zašto imaš tako loš hardver ????
Zašto bi trebao bit napredniji?
imam 19 inch wide monitor pa mi netreba grafa koja tjera sve na max na 24 inchnim monitorima.
Ona bi kod mene bila stalno u leru a to nema smisla.
Veci monitor mi netreba.
Uglavnom baš jucer sam uzo Accelero S1 i bubnuo na grafu (idle:36, load furmark:48)
Jedan sasmung F1 je isto pao tak da sad imam 3 Hdd-a unutra.
I dovoljno meni.
Budem sliko pa postavim kak je sad.
kaj nisi malo te kablove sredio?
Covjece ko u kokošinjcu je
he luxx imamo isto kučište samo što san ja hardverski napredniji a pitam se zašto imaš tako loš hardver ????
moze pitanje??kaj ce ti tolko hardova ?? kolko ih uistinu koristis??
hvala
Evo kak je sad
Moram priznat da mi se svidja maticna i cpu cooler ;) Daj mi reci, onako svoje misljenje o razlici ovog thermalright-a i mugena 2 .
moze pitanje??kaj ce ti tolko hardova ?? kolko ih uistinu koristis??
hvala
pa da ih nekoristin nebi bili tu recimo da imam vistu i xp svaki na svom disku radi lakšeg butanja pa još jedan samo za igre i četvrti za klince a peti je u pričuvi da ne zafali
Evo kak je sad
Moram priznat da mi se svidja maticna i cpu cooler ;) Daj mi reci, onako svoje misljenje o razlici ovog thermalright-a i mugena 2 .
Nisam ih testiro na istom procesoru pa nemogu rec.
Uglavnom sa TRUE sam sad zadovoljan.
Samo sam trebo malo petljat da jace pritisne procesor(stavio podložnu plocicu između onog pleha za zašarafit sa backplate i hladnjaka)
Sad je ok.
Bez te plocice su mi temperature bile oko 10 stupnjeva više
Evo kak je sad
e sad več močnije izgleda a što se tiče kablova nemogu više a i neman volje za te kablove dva fancontroler puta 9 žica svaki 8 venta pa njihove žice vjerujmi to je još i dobro složeno koliko toga ima
Evo nova konfiguracija, staro kućište...
Lijepo, lijepo, RAM-i su bas fancy
do sada najbolje po mom ukusu
v8 najs
Neke slike , jos cu staviti neke slike kasnije kad obojam cijelu unustrašnost kučišta
naj vjerovatnije u zelenu a kablove u žutu ile tako nešto,
kupit cu jos 6 ventilatora, novu maticnu 4 giga rama, jos jednu graficku spojiti preko crosfire,
i jos dva hladnjaka za ram, hladnjak za hdd i procesor i onda cu poceti radiri mod za drugi komp
Kasnije ču još staviti detaljnije slike sta sam napravio izvana.
Moja 2 "zamusana" ljubimca. Koristio sam digitalac, ali je neki stari Oly s 4 mpx
Super Macro predpostavljam da nije bio uključen......
Znači Scytheov fan si