- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
eto malo mojih novih igračka.
još nisam isprobal ssd makar ga kupil prije skoro 2 mj(imal sam prometnu pa nisam stigel) i kupil "novu" tipkovnicu(trebam je očistiti).
i kolega zagy se sjetil da i ja muku mučim s prašinom svojeg kučišta pa naručil filtre za prašinu i za mene sa cm-ove stranice.
sad sve čeka da stigne nova grafa(drugi tjedan) pa da sve posložim.
Nakon što sam prodao PC, otkupio sam ga nazad.. Malo sam se izvozao, ali sada više ne ide nigdje, ostaje tu zauvijek ;)
Validacija: http://valid.canardpc.com/2576369
Iako sam prošli tjedan rekao da ću nabaviti Coolermaster Speed-RX, prilikom kupnje mi se više svidjela Roccat Taito podloga. Za moje potrebe je podloga fenomenalna, prilično velika, miš glatko klizi po njoj, puno bolja od prijašnje Steelseries Qck, idealnih 3 mm debljine (5 mi je previše, a ispod 2 je pretanko). Svima preporučam!
Danas sam se malo utrosio pa sam nadogradio sistem ipak sa pojacalom nego sa pc zvucnom, uzo denona i mali wd live neku noviju seriju
nisam je do sad skuzio ima wi-fi u sebi, telka na zid i sad je malo urednije... curi dobro dosao shoping da mi kupi grebalicu i da me se rijesi
napokon, meni smjesak i njoj pogotovo nakon kupnje...
Evo i moje konfe, nije baš tako svježa, kupljena tijekom ljeta, ali i dalje vrlo jaka mašina u mini mini kućištu. Oklada je bila u pitanju :)
Intel IB i7 3770k 3.5GHz @ H2O Corsair H100 water cooling
Asus P8Z77-M PRO
DDR3 16GB kit 4x4GB (DDR3 1600) Kingston HyperX Genesis
Gigabyte OC 7970 Windforce 3GB DDR5
SSD 2 x OCZ Vertex 4 128GB @ RAID 0
Silverstone Strider 600w modular
24" Dell U2412M
Thermaltake Armor A30
Logitech X-230 2.1
Creative Fatal1ty headset
Prestigio PMSG1 @ STEELSERIES QcK+ crna
Microsoft Sidewinder X6
Ima se štedi se :D
Pa jel jos uvijek fejkate sa slikama...
Evo pravi link na tu sliku: http://hardzone.es/2012/11/12/msi-gtx680-lightning-analisis-completo/
Da ne bude off topic evo neke moje stare...
EDIT: slobodno sad obrisi i moj post... samo sam htio upozorit na fejkera
Nakon skoro 3 godine korištenja moja wireless low profile Trust tipkovnica (jako dobra za tipkanje moram priznat) je sada ošla na poduži godišnji.
Na njeno mjesto dolazi nova Logitech G510
EDIT: kupljena u web shopu LD soft za 645 kn s dostavom, inače dajem dobru napojnicu ljudima iz overseas.....dao 660 i reko uredu, nek ima čo'ek za pivo a inače isti lik je donio mi moje kućište ljetos xD
Nisam se vec dugo pohvalio s novim komponentama (nije mi se dalo fotkat).... ali posto je danas stigao novi ram (Patriot Viper3), onda sam si dao truda i pofotkao malo.... Osim rama, nove/stare stvari su jos Roccatica Isku i Bitfenix ventovi 2x200, 1x120 i 1x140.
Nisu nesto super (fotke), ali posluzit ce svrsi... enjoy!
Evo i ja se otisnuo u tablet vode,istina početnom(slabijom) ponudom tableta,al recesija je i prvotno kupio Prestigio 5080Cpro kojem nije radila kamera i resetiral se sam od sebe,pa nakon reklamacije uzeo LCPower tyon Mira 2 koji trenutno se dobro drži(iako imam dojam da je prestigio puno kvalitetnije izrade),pa čemo vidjeti.