evo radijator sam ofarbao još treba crvenim text amg :)
slike su za irumoru pomaže mi nešto, valjda mi nećete zamjeriti? više neću stavljati tu slike budem sutra otvorio novu temu jer mi je ivanjino dao jako dobar prijedlog za ime projekta :D
evo radijator sam ofarbao još treba crvenim text amg :)
slike su za irumoru pomaže mi nešto, valjda mi nećete zamjeriti? više neću stavljati tu slike budem sutra otvorio novu temu jer mi je ivanjino dao jako dobar prijedlog za ime projekta :D
Prije par dana švrljajući po forumu naišao sam na ovaj post.
Činila mi se zgodna ideja imati LCD display na kučištu pa sam se odlučio ugraditi ga.
LCD sam namontirao na poklopac od 5.25 utora i zalijepio ga dvostranom trakom.
Matična ploča ima interni LPT konektor na koji sam spojio skračeni floppy kabel, a napajanje je uzeto sa molex konektora.
Radi bez greške na Win 7 x64 sa programom LCD Smartie.
Svakih 30 sec se izmjenjuju ekrani, a mogu se prikazivati informacije iz Winampa (dosta popularno kod ovakvih stvari).
Stigao mi jučer USB 2.0 4 Port Hub sa eBay-a. 25kn je plaćen, radi bez greške. Za napajanje koristi samo jedan USB utor, a na svakom od 4 porta na njemu ima on/off sklopka.
Jako praktično i dobro posluži. Ima isti takav ali za 7 portova za možda 5kn više, al mi netreba tolko portova pa sam ovaj uzeo.
Genijalno. Ako nekome treba link, nek se javi u pp.
evo i mene po 1. put u ovoj temi :)
prekjučer kupio u Austriji OCZ Agility 3 120 GB :D
evo i slika JAKO VISOKE KVALITETE
Evo stiglo par novih djelova za vodeni i joystick za BF3
Malo je lošija kvaliteta na nekim slikama jer je slikano mobitelom.
Evo staro je stavljeno na procjenu pa procjenite ili dajte ponudu na PP LINK
Eo mali mod na kućištu, izvađene stock bijele ledice iz ventova i stavljene crvene.....
15-20 min zaje...... i rješeno
PS zahvale mislavgray-u na ledicama........
pps. došla dva nova dominatora,evo slike kopiranja u memoriju iz aide nove....
http://www.zaslike.com/viewer.php?file=qbhojy5ap4au4x5m5thj.png
onda nek neko nešto kaže
E ovo je jedna od onih kupovina nakon koje čovjek bude i više nego zadovoljan. :) Već sam neko vrijeme razmišljao da uzmem ovaj DAC. Bilo je malo dilema da li ići na jedan od novijih DAC-ova koji podržavaju hi res formate ili ipak uzeti ovaj model... Prevagnula je ipak kolekcija flacova koju sam izripao i bilo je zaista malo materijala u hi resu pa sam se odlučio uzeti Audioperformance Supersonic USB DAC koji je baziran na Burr Brown PCM 2702 čipu. Inače, ovaj uređaj sam imao na slušanju prije par godina i ostao mi je u dobrom sjećanju. Uređaj je inače DIY uradak jednog Bjelovarskog majstora i ugrađene komponente su vrhunske, što i razlikuje ovaj uređaj od mase jeftinijih DAC-ova koji se mogu pronaći na ebayu. Bilo mi je bitno i da uređaj ima svoje napajanje jer je bilo nekih problema sa USB DAC-ovima koji se napajaju putem USB veze (hardcore elektroničari bi to nazvali "prljava struja" :) ).
Što se tiče konfiguracije na računalu, ovo je tipičan plug'n'play uređaj. Prilikom spajanja se prepoznaje kao vanjska zvučna kartica i to je to što se tiče konfiguracije na razini windowsa. Za foobar se preporučuje wasapi output. Radio stanice slušam preko winampa pa sam tamo odabrao asio4all izlaz. Za svaki slučaj sam koristio shielded USB kabel (5m duljina) za vezu između računala i DAC-a. U cijeloj ovoj priči nije bilo niti najmanjeg buga što se tiče konfiguracije. Čista petica!
I za kraj dolazim do zvuka. Uvijek je teško ocijeniti kako zvuk nekog uređaja utječe na sistem, ali svoj sistem imam već dugo vremena i dobro mi je poznat zvuk sa različitih izvora (cd, gramofon...) Ovaj DAC se fantastično uklopio u sistem. Ono što mi se sviđa je što je potpuno izostao nabrijani digitalni zvuk (zamorni visoki npr.). Uređaj je prilično neutralan. Da ne idem u detalje i spominjem kabele... Ipak je ovo informatički forum. :) Izbor slušanja postaje lakši sa ovakvim uređajima. Nema više traženja cd-a koji je zatrpan u hrpi koliko god se trudio da ih fino složim. Kvaliteta zvuka je na razini nekih skupljih cd playera. Sve u svemu, tko god imao hifi i računalo u relativnoj blizini, neće pogriješiti ako uzme u razmatranje nabavku ovog ili sličnog uređaja.
Evo za frenda naručio Inferna
(nisam ga otvarao dok on ne dođe i ne otvori)
EDIT- odličan miš.
Nisam mislio da CM zna i oko periferije dobre stvari napraviti.
Jako mi se sviđa ovo naprijed kako je izvedeno, što baca svjetlost.
Stvarno, estetski lijep miš.