Evo da se i ja malo pohvalim. Izrezao sam rupu ispoda napajanja i okrenuo ga tako da je vent okrenut prem dole i da su mi žice bliže rupi koju sam isto tako izrezao odmah do napajanja. Izrezao sam još pra rupa promjera otprilike 3-4cm kroz koje sam kablove provukao, ispod matične sam izbušio par malih rupica u parovima tako da su dvije rupe jedna do druge da mogu kroz njih provuć vezice da mogu bolje pričvrstit kablove. Izunutra sam kao što se vidi ofarbao u crno a veni neke sitnice u bijelo. Ove neonke su privremene (krajem 2 početkom 3.) mjeseca dolaze mi bijele neonke i el wire (ona tanka dugačka žica koja se namota oko kablova ili sličnog da izgleda lijepše) sa ebaya.
Slike vašeg Hardvera
- poruka: 11.966
- |
- čitano: 3.628.147
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
New madafaka in town!!!
Jucer sam otisao po novo kuciste. CM 690II Advanced. Za cijenu mi je to bio definitivno best buy. Ima podrsku za vodeno ako cu se kasnije zafrkavati s time, dobar je za moddanje, prostrano je. Jedno jako dobro sastavljeno kuciste.
Jucer sam takoder poceo cistiti jednu po jednu komponentu, kad vec sve premjestam, zasto ne i ocistiti. Slike u prilogu.
Polij posvećenom vodicom (bar litra) i upali komp, pomoći će. Ako izađe bijeli dim, znači da si istjerao đavla iz njega -.-
Anyway, dočepao sam se nekog starog (al stvarno starog hardvera). Let's take a look...
1. slika. S3 Virge DX grafička kartica. 2D/3D, PCI sučelje, 4MB memorije... Real deal. God. proizvodnje - 1995.
2. slika. Trident TVGA9000c. Really old. 1992. godina (valjda), 512kb memorije. Pogledajte ovaj datasheet za više informacija.
3. slika. SIMM RAM moduli. 30pin. Kapacitet nepoznat (vjerojatno 1-2 MB), iznad je DDR modul za usporedbu veličine. Godina proizvodnje - po oznakama iza, 1993.
4. slika. Multi I/O kontroler. Mlađi vjerojatno ne znaju da su se nekad davnom morale kupovati dodatne kartice da bi spojili hard disk ili dobili koji COM port više. Ovaj konkretni model podržava do 4 COM porta, 1 paraleni port, 1 HDD i 1 floppy. Game port priključak također ima. Spaja se na ISA utor. A godina proizvodnje? God knows. Po elementima na njoj, 90ih godina.
EDIT: hebo li vas ovaj šugavi editor. Kakav je on javascript našao...
EDIT2: sad mi slike izbriše -.-
Evo napokon nova ploča(ne krivicom servisa,nego vlastitom) zajedno sa Performom,pa evo i slike.
Za prvu samostalnu montažu hladnjaka,dobro je i ispalo.
EDIT:popravio loadstock sliku(ništa se nije vidjelo)
Evo ga, komponente su premjestene u novo kuciste. Jako sam zadovoljan sa cable managementom i kako je ispao, s obzirom da sam to prvi put radio. Jos cu se malo igrati kad nadem vremena, moram postaviti i uv neonke koje mi se nije dalo postavljati zbog nedostatka mjesta za kablove. Kao sto rekoh, kad nadem vremena.
Takoder su temperature grafe i proca nize za 4-5 stupnjeva, sto je lijepo vidjeti.
Sve u svemu, prezadovoljan.
Nakon dosta vremena kupih si i ja novu igračku. Radi se o Phenom II x6 1075T, prva slika. Dok se drugoj slici nalazi stari proc. Athlon 64 x2 6000+ (3GHz) koji je na prodaju pa ako nekog zanima neka mi se javi preko privatne poruke. Proc. je bez garancije te je star oko 3 god.
Novi hardware:
- ASUS M4A89GTD PRO
- CORSAIR 2x2GB, DDR3, 1600MHz, 9-9-9-24 1,65V
Slike novih manjih, ali ne manje važnih novosti kod mog hardvera:
slušalice Grado SR60i, stalci za zvučnike 4x, te druga Sapphire 6870 kako sam i najavio.
Zvučna slika u sobi je neusporedivo poboljšana, a fps se gotovo udvostručio.
Vec sam cini mi se jednom rekao da imas najljepsu konfiguraciju. To vrijedi i sada, nema kaj - prelijepo.