Bez alata nema zanata...
Samo potrgaš i istrošiš glave vijka...
I onda sve svi čude kako im se odbije jamstvo...
Evo stvarno godinama radim elektrotehniku i PC-e, i ne znam kad sam zadnji put uništio glavu na vijku.
Bez alata nema zanata...
Samo potrgaš i istrošiš glave vijka...
I onda sve svi čude kako im se odbije jamstvo...
Evo stvarno godinama radim elektrotehniku i PC-e, i ne znam kad sam zadnji put uništio glavu na vijku.
A eto i moje konfe.
Napokon je dosla druga HD5870 pa sam to napokon upario u CrossFire!!
Uzivajte!
82 | Konfa dobra!!! ;)) |
---|---|
12 | Konfa losa.. :( |
A eto i moje konfe.
Napokon je dosla druga HD5870 pa sam to napokon upario u CrossFire!!
Uzivajte!
Jel ti stvarno misliš da ti je loša konfa?? Jedino što je tu loše je monitor (koji čak nisi ni napisao pod moj Pc koji je uopće) ... čini mi se da je mal ?! (pogotovo na 2x5870)...
..da ne bude spam par random slika ...
Hebote pa jeste ljudi ne dokazani! Shvatite da ovdje nema mjesta za SPAM samo za slike! Modovi s razlogom lockaju temu! I ja bih ju lockao da sam na njihovom mjestu. Svjestan sam da i ja sada spamam al nisam se mogao vise suzdrzati!
EDIT : Evo da ne bude totalni OT.
slike , BUG na ekranu regards
Kako bi "legalnost" ovih slika bi učinkovita,molio bih sve one koje stavljaju slike,da sa slikom bude ekran na kojemu je bug forum stranica otvorena,naravno ukoliko slikate samo miš,tipkovnicu,hard nije potrebno.Molio bih bez TD jer pokušavam legalizirat slike jer sam vidio prije par stranica da lik nema uopće iste slike kao što mu stoji u Moj PC.
Ako niste znali sve ove slike su inače ilegalne, te ćete zakonski biti sankcionirani. Učinkovita legalnost?
ot obrisan i kartoni podijeljeni.
Izgleda da se niko ne boji zutog na 3 dana.
mogo bi ja potrazit kartone drugih boja pa da vidimo onda.
OVDJE SAMO SLIKE POSTATI!!!! i naravno komentare ka tome ali ne bezvezni ot i pitanja
još ako dobijem iz fizike 5 grafa i novo napajanje