Slike vašeg Hardvera izdvojena tema

poruka: 11.966
|
čitano: 3.628.252
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
14 godina
RE: Slike vašeg Hardvera

Evo moje kante.Unutra fali Zotac GTX 460 i Katana 3.

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 20:07 (ivanoile).
14 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

evo i moje zveri :)

Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 22:28 (Emach).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

BTW: Za cross ti ide samo jedan mostić. Samo kod HD2000 serije su trebala 2 mostića.

2 mostića mogu čak donesti i probleme, malo sam čitao o tome. Neki su imali problema dok nisu maknuli jedan mostić. Hebeno izgleda, e da u moj pc ti procesor radi na 4.2MHz, promjeni to u GHz. Ninja 3 je i dalje lošija od mugena 2, trebao si njega uzet no nema veze to je sve tu negdje.

Slike sad slijede da nebude spam.

EDIT: Evo ih kao što sam rekao...

Sam mi nemojte za stol prigovarat, znam da je neki trulex, ali nema veze glavno da mogu na njega stavit monitor, a sada kak izgleda nije previše bitno kada se divim čarima crysisa.

zamzung t220 + Pani P42S20E zamzung t220 + Pani P42S20E
Ja sam radio stalke nisu najbolji jer nisam imao materijala, ovo sam sve našao u dvorištu LOL Ja sam radio stalke nisu najbolji jer nisam imao materijala, ovo sam sve našao u dvorištu LOL
Logitech Rumble Pad 2, star 2+ god. Logitech Rumble Pad 2, star 2+ god.
MSN - drazen016@net.hr , e-mail - drazen018@email.t-com.hr | Battlestar Galactica 75 -The Bucket- and Battlestar Pegasus 62 -The Beast-
Poruka je uređivana zadnji put sub 15.1.2011 23:37 (Hyperion).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo malo moga za kuciste nemojte komentirat {#}

Monitor/TV lg 22'' Monitor/TV lg 22''
Plantronics GameCom 367 Plantronics GameCom 367
O_O O_O
Pelestejšn 3 :) Pelestejšn 3 :)
Kak je to kod mene Kak je to kod mene
Danas kupljen jeftinjarek miš,a podloga je rantopad neka. Danas kupljen jeftinjarek miš,a podloga je rantopad neka.
Da nije bilo Nikole Tesle sada bi ste spamali po forumu u mraku!
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Nedjeljno poslijepodne iskorišteno za slikanje,usput sam malo i prašine pobrisao {#}

Komplet :D Komplet :D
Jedna fensi Jedna fensi
Nastavak 5.1 sistema Nastavak 5.1 sistema
Bočna strana Coolermaster CM690 Bočna strana Coolermaster CM690
Prednja strana Prednja strana
Unutar kučišta Unutar kučišta
ATI Radeon HD 5850 ATI Radeon HD 5850
WD caviar black 500 GB & green 2 TB WD caviar black 500 GB & green 2 TB
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Oćete li prekinit pisat glupe komentire!???!?!!!!?!?!????!!

MOAR PICTURES!!!!!!!!!!!!!!!!!  {#}

Varaždinsko kiselo zelje...najslađe kiselo :D (pogled na avatar) _ _ _ _ _ _ Ako sam ti pomogao, stisni HVALA ili te NUKE-am B-)
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Evo mojeg presexy hardvera{#}

ghetto slusanje glazbe za vrijeme ciscenja kompa ghetto slusanje glazbe za vrijeme ciscenja kompa
mmmmmm mmmmmm
mrezna oprema ala uradi sam mrezna oprema ala uradi sam
radna oprema :D radna oprema :D
pasivac, samo jedan mi stane u kadar pasivac, samo jedan mi stane u kadar
linija, cd player, radio, i sve sto zatreba linija, cd player, radio, i sve sto zatreba
malo ga treba odnaprijed ocistiti, prljavko jedan malo ga treba odnaprijed ocistiti, prljavko jedan
Human after all PSN: vuksa1234321 STEAM: http://steamcommunity.com/id/vuki/
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Možete mi reći jel se može kak napravit da bude prozračnije u ovom kućištu i dali je bilo bolje da sam stavio veći vent za ispuh...hvala....:D...

http://img827.imageshack.us/i/dsc03654p.jpg/

14 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
DamageHigh kaže...

Evo jedan savijet za sve vas koji ne stavljate slike na forum, nego na neki image hosting - ako već stavljate tamo, pa daj barem smanjite sliku, da nema bolesnih 4 MB i da mi treba minuta dok mi se učita jedna slika.. Nema šanse da vam tako pogledam slike, a vjerujem da nisam jedini..

Moja isprika...probat ću smanjit..;)

evo ga...: http://img683.imageshack.us/i/dsc03654a.jpg/ ...

16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Ostavite se vise glupih pitanja i spama u ovoj temi.

Ovdje samo slike.

Ubuduce idu bez upozorenja zuti kartoni za spam.

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
14 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Ovdje samo slike.

Dobio sam žuti karton samo zato što sam ja postavio sliku a drugi me napali da ne uploudam na imageshack...:///..jadno...-.-

16 godina
neaktivan
blackchoco kaže...
LUXX kaže...

Ovdje samo slike.

Dobio sam žuti karton samo zato što sam ja postavio sliku a drugi me napali da ne uploudam na imageshack...:///..jadno...-.-

ne zbog imageshacka nego zbog spama koji sam obriso koji je bio poslije tvog posta.

A za "jadno" eto jos jedan karton

+-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+ |B|a|d| |t|o| |t|h|e| |B|o|n|e| +-+-+-+ +-+-+ +-+-+-+ +-+-+-+-+
15 godina

evo s malim zakasnjenjem par slikica,mislio sam ih stavit odma cim sam dobio heatsinkove za ram,ali bilo je problemcica s mobom pa nisam mogao,ali evo ih sad

Mozda imam Alzheimerovu.......ali barem nemam Alzheimerovu xD
14 godina
neaktivan
LUXX kaže...

Ovdje samo slike.

ajd da ste se sjetili,majketi mozete mi sad dati kaki god ocete karton al vi ste pomalo glupkasti,majke ti prvo zakljucate temu radi spama a onda tek kada je netko ko ima pola zvjezdice predlozio nesto razumno onda se tek sjetilo da admini nisu tu da se kur*ili svojim rankom nego da donose red u teme i forum opcenito....a ova izjava zuti kartoni za spam bez upozorenja ti je totalno debilna jer ni u neznam ja kaki drzavnim tjelima  neidu take stavri de skulirajte se malo....ovo je forum a ne pentagon....

i OPET stavit cu koji sliku da nebi bilo OT ili SPAM i također znam da ce svatko tko prati ovu temu moci izdvojiti 30 sec vise da ovo procita...

ugl. evo slike...

tiho,skoro necujno i radi svoj poso...men dosta tiho,skoro necujno i radi svoj poso...men dosta
nikad dosta... :))) nikad dosta... :)))
(oznaka monitora)ja prije mislio da imam toliko rama...hahahah (oznaka monitora)ja prije mislio da imam toliko rama...hahahah
muskarci imaju dvije emocije:napaljen i gladan...ako ga vidis bez erekcije, napravi mu sandwitch....
16 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Jasno je da se u ovu temu postaju samo slike ( i tekst ka slikama naravno)

a konetari idu u temu koja je povezana sa ovom.

I nakon nekoliko upozorenja i kljucanja ovog threada opet se puca po starom.

Jel se moraju forumasi tuc kolcem da mogu zbrojat 2 i 2?

Jel je to tolko tesko prihvatit da se u ovoj temi ne zeli spam?

E kad je bit ce kartona i amen.

A ovaj tvoj tekst cu se pravit da nisam vidio.

Ali pazi ubuduce sta pises

14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

Moja slika:

http://img683.imageshack.us/i/dsc03654a.jpg/

I dali se može tu kako smanjit ovolik broj kablova?....i napravit veća protočnost zraka?..pozz

13 godina
protjeran
Slike vašeg Hardvera

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ste vi mulavi ili šta? Ljepo čovjek kaže bez spama ali ne vi ko prokleti...dajte više smirite se.Ajde više niti nijedan post beze slika.

a i vi modovi ste ludi,tko počne offtopicat dajte mu žuti bez ikakvog upozorenja i gotovo.

da ja neidem u offtopic

slike slikane mobom 3.2mpx

Inače

Aerocool Modern-V 259.00kn u linksu prije tjedan-2.

edit

@jazika

ti namjerno provociraš modove čini mi se? koji vam je krasni k*r*c? ako nemate nikakve drgue zanimacije osim zahebavat ljude ovdje na forumu onda idite spavajte.Samo nemojte nas zahebavat.Ako već hočete postati "poruke" onda stavite sliku svog hardvarea i napišite poruku u postu.I mirna bosna.

nema beda dok ima meda
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 12:12 (Gmailovac).
16 godina
Slike vašeg Hardvera

Nikakav zuti, roknut crvenog na cca 5 dana. Treba uvest malo discipline na forum.

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
13 godina
protjeran
Batista kaže...

Nikakav zuti, roknut crvenog na cca 5 dana. Treba uvest malo discipline na forum.

Žuti neka bude opomena,pa onda crveni i nakraju crni.

evo slike moje 2 grafe crvena je umrtvljena 3870 a crna je 8600gt silent pipe II,zlatni stick od 4gb prestigo,200kn koštao.

i sada stvarno dosta s oftopičarenjem ajmo,opičite slike svojih makina na stolu.

nema beda dok ima meda
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

ovo je katastrofa , 1. stvar nekim maj_unima se neda dokazat da nema spamma u temi i tjt , ne , njih 10 mora napisat bespotreban post u kojem se žale o pravilima , pa jednostavno crveni cim napise nepotreban post i tjt , nemojte nam sad zatvarat temu radi konjina , iako osobno smatram da su pravila vezana za temu skroz glupa , kome smeta to sta je njih 10 sad komentiralo sliku ? oce neko umrit , ljudi gustaju citat tude komentare i raspravljat o njima do mile volje , u cemu je problem ? Samo navaljujete s restrikcijama i unistavate jednu od najboljih tema na forumu: evo vam slika prekidača koji sam napravio da mogu gasit vecinu ventova u kejsu kad mi je komp u idleu , ventovi za airflow na vrhu kejsa i malo slika kad smo cistili prijateljevu grafu i sastavljali mu novi komp: btw ovo je 8800gtx.

EDIT: jim carrey ono je silverstone rv02 izad ? brutalan kejs , btw stol ti je zakon.

Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 12:33 (athlon64).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

eo moj wd elemts doso iz tcoma. :) 320gb btw

[url=http://profile.xfire.com/lux21][img]http://miniprofile.xfire.com/bg/sh/type/0/lux21.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put uto 18.1.2011 14:11 (Luxy2501).
14 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo kako sam uredio svoje geeky police:

16 godina
Slike vašeg Hardvera

Eto mojih polica :)

http://www.mediafire.com/?er4ng2zenhm
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo mene s malim zakasnjenjem jer mi nije radio usb... ;D

xFire: rebelsy | steam: rebelsyz0r
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 13:02 (rebelsy).
15 godina
neaktivan
Slike vašeg Hardvera

evo da i ja nesto ubodem :D

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic
14 godina
Slike vašeg Hardvera

Evo malo update-a {#}

G-Skill DDR3 CL7 1333Mhz 2x2Gb

Sharkoon Fireglider Black

16 godina
Slike vašeg Hardvera

3 - kanalni light show

Mogucnost spajanja zarulja do 600W

Izradio: Ja

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..™
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 18:06 (andreas11).
14 godina

Evo da se vidi sto je bilo kada sam tek dosao na forum.Sutra ce bit slike sa grafom u kanti.

prije prije
prije prije
grafa grafa
Grafa Grafa
proc proc
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 20:29 (ivanoile).
14 godina
protjeran
athlon64 kaže...

ovo je katastrofa , 1. stvar nekim maj_unima se neda dokazat da nema spamma u temi i tjt , ne , njih 10 mora napisat bespotreban post u kojem se žale o pravilima , pa jednostavno crveni cim napise nepotreban post i tjt , nemojte nam sad zatvarat temu radi konjina , iako osobno smatram da su pravila vezana za temu skroz glupa , kome smeta to sta je njih 10 sad komentiralo sliku ? oce neko umrit , ljudi gustaju citat tude komentare i raspravljat o njima do mile volje , u cemu je problem ? Samo navaljujete s restrikcijama i unistavate jednu od najboljih tema na forumu: evo vam slika prekidača koji sam napravio da mogu gasit vecinu ventova u kejsu kad mi je komp u idleu , ventovi za airflow na vrhu kejsa i malo slika kad smo cistili prijateljevu grafu i sastavljali mu novi komp: btw ovo je 8800gtx.

EDIT: jim carrey ono je silverstone rv02 izad ? brutalan kejs , btw stol ti je zakon.

Slika 5: Skidaš vijke nožem a ne odvijačem? :S

YOU SHALL NOT PASS!!

PS - Kasnije UP-am slike svojih novih igračaka... {#}

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
Poruka je uređivana zadnji put sri 19.1.2011 23:53 (Don Kihoty).
14 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
athlon64 kaže...

Slika 5: Skidaš vijke nožem a ne odvijačem? :S

YOU SHALL NOT PASS!!

PS - Kasnije UP-am slike svojih novih igračaka... {#}

Uvjek , jednim nožem sam cijeli komp sastavio xd , kacavide sux , doduse kod rastavljanja grafe koristim one male za naočale.

Poruka je uređivana zadnji put čet 20.1.2011 0:15 (athlon64).
Ova tema je sadržajno povezana sa sljedećim temama: Slike vaseg hardvera-Pitanja & odgovori, Slike vaših mobilnih uređaja
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice