Slike vašeg Hardvera
- poruka: 11.966
- |
- čitano: 3.628.259
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
BTW: Za cross ti ide samo jedan mostić. Samo kod HD2000 serije su trebala 2 mostića.
2 mostića mogu čak donesti i probleme, malo sam čitao o tome. Neki su imali problema dok nisu maknuli jedan mostić. Hebeno izgleda, e da u moj pc ti procesor radi na 4.2MHz, promjeni to u GHz. Ninja 3 je i dalje lošija od mugena 2, trebao si njega uzet no nema veze to je sve tu negdje.
Slike sad slijede da nebude spam.
EDIT: Evo ih kao što sam rekao...
Sam mi nemojte za stol prigovarat, znam da je neki trulex, ali nema veze glavno da mogu na njega stavit monitor, a sada kak izgleda nije previše bitno kada se divim čarima crysisa.
Oćete li prekinit pisat glupe komentire!???!?!!!!?!?!????!!
MOAR PICTURES!!!!!!!!!!!!!!!!!
Evo mojeg presexy hardvera
Možete mi reći jel se može kak napravit da bude prozračnije u ovom kućištu i dali je bilo bolje da sam stavio veći vent za ispuh...hvala....:D...
Evo jedan savijet za sve vas koji ne stavljate slike na forum, nego na neki image hosting - ako već stavljate tamo, pa daj barem smanjite sliku, da nema bolesnih 4 MB i da mi treba minuta dok mi se učita jedna slika.. Nema šanse da vam tako pogledam slike, a vjerujem da nisam jedini..
Moja isprika...probat ću smanjit..;)
evo ga...: http://img683.imageshack.us/i/dsc03654a.jpg/ ...
Ostavite se vise glupih pitanja i spama u ovoj temi.
Ovdje samo slike.
Ubuduce idu bez upozorenja zuti kartoni za spam.
Ovdje samo slike.
Dobio sam žuti karton samo zato što sam ja postavio sliku a drugi me napali da ne uploudam na imageshack...:///..jadno...-.-
Ovdje samo slike.
Dobio sam žuti karton samo zato što sam ja postavio sliku a drugi me napali da ne uploudam na imageshack...:///..jadno...-.-
ne zbog imageshacka nego zbog spama koji sam obriso koji je bio poslije tvog posta.
A za "jadno" eto jos jedan karton
Ovdje samo slike.
ajd da ste se sjetili,majketi mozete mi sad dati kaki god ocete karton al vi ste pomalo glupkasti,majke ti prvo zakljucate temu radi spama a onda tek kada je netko ko ima pola zvjezdice predlozio nesto razumno onda se tek sjetilo da admini nisu tu da se kur*ili svojim rankom nego da donose red u teme i forum opcenito....a ova izjava zuti kartoni za spam bez upozorenja ti je totalno debilna jer ni u neznam ja kaki drzavnim tjelima neidu take stavri de skulirajte se malo....ovo je forum a ne pentagon....
i OPET stavit cu koji sliku da nebi bilo OT ili SPAM i također znam da ce svatko tko prati ovu temu moci izdvojiti 30 sec vise da ovo procita...
ugl. evo slike...
Jasno je da se u ovu temu postaju samo slike ( i tekst ka slikama naravno)
a konetari idu u temu koja je povezana sa ovom.
I nakon nekoliko upozorenja i kljucanja ovog threada opet se puca po starom.
Jel se moraju forumasi tuc kolcem da mogu zbrojat 2 i 2?
Jel je to tolko tesko prihvatit da se u ovoj temi ne zeli spam?
E kad je bit ce kartona i amen.
A ovaj tvoj tekst cu se pravit da nisam vidio.
Ali pazi ubuduce sta pises
Moja slika:
http://img683.imageshack.us/i/dsc03654a.jpg/
I dali se može tu kako smanjit ovolik broj kablova?....i napravit veća protočnost zraka?..pozz
Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ste vi mulavi ili šta? Ljepo čovjek kaže bez spama ali ne vi ko prokleti...dajte više smirite se.Ajde više niti nijedan post beze slika.
a i vi modovi ste ludi,tko počne offtopicat dajte mu žuti bez ikakvog upozorenja i gotovo.
da ja neidem u offtopic
slike slikane mobom 3.2mpx
Inače
Aerocool Modern-V 259.00kn u linksu prije tjedan-2.
edit
@jazika
ti namjerno provociraš modove čini mi se? koji vam je krasni k*r*c? ako nemate nikakve drgue zanimacije osim zahebavat ljude ovdje na forumu onda idite spavajte.Samo nemojte nas zahebavat.Ako već hočete postati "poruke" onda stavite sliku svog hardvarea i napišite poruku u postu.I mirna bosna.
Nikakav zuti, roknut crvenog na cca 5 dana. Treba uvest malo discipline na forum.
Žuti neka bude opomena,pa onda crveni i nakraju crni.
evo slike moje 2 grafe crvena je umrtvljena 3870 a crna je 8600gt silent pipe II,zlatni stick od 4gb prestigo,200kn koštao.
i sada stvarno dosta s oftopičarenjem ajmo,opičite slike svojih makina na stolu.
ovo je katastrofa , 1. stvar nekim maj_unima se neda dokazat da nema spamma u temi i tjt , ne , njih 10 mora napisat bespotreban post u kojem se žale o pravilima , pa jednostavno crveni cim napise nepotreban post i tjt , nemojte nam sad zatvarat temu radi konjina , iako osobno smatram da su pravila vezana za temu skroz glupa , kome smeta to sta je njih 10 sad komentiralo sliku ? oce neko umrit , ljudi gustaju citat tude komentare i raspravljat o njima do mile volje , u cemu je problem ? Samo navaljujete s restrikcijama i unistavate jednu od najboljih tema na forumu: evo vam slika prekidača koji sam napravio da mogu gasit vecinu ventova u kejsu kad mi je komp u idleu , ventovi za airflow na vrhu kejsa i malo slika kad smo cistili prijateljevu grafu i sastavljali mu novi komp: btw ovo je 8800gtx.
EDIT: jim carrey ono je silverstone rv02 izad ? brutalan kejs , btw stol ti je zakon.
ovo je katastrofa , 1. stvar nekim maj_unima se neda dokazat da nema spamma u temi i tjt , ne , njih 10 mora napisat bespotreban post u kojem se žale o pravilima , pa jednostavno crveni cim napise nepotreban post i tjt , nemojte nam sad zatvarat temu radi konjina , iako osobno smatram da su pravila vezana za temu skroz glupa , kome smeta to sta je njih 10 sad komentiralo sliku ? oce neko umrit , ljudi gustaju citat tude komentare i raspravljat o njima do mile volje , u cemu je problem ? Samo navaljujete s restrikcijama i unistavate jednu od najboljih tema na forumu: evo vam slika prekidača koji sam napravio da mogu gasit vecinu ventova u kejsu kad mi je komp u idleu , ventovi za airflow na vrhu kejsa i malo slika kad smo cistili prijateljevu grafu i sastavljali mu novi komp: btw ovo je 8800gtx.
EDIT: jim carrey ono je silverstone rv02 izad ? brutalan kejs , btw stol ti je zakon.
Slika 5: Skidaš vijke nožem a ne odvijačem? :S
YOU SHALL NOT PASS!!
PS - Kasnije UP-am slike svojih novih igračaka...ovo je katastrofa , 1. stvar nekim maj_unima se neda dokazat da nema spamma u temi i tjt , ne , njih 10 mora napisat bespotreban post u kojem se žale o pravilima , pa jednostavno crveni cim napise nepotreban post i tjt , nemojte nam sad zatvarat temu radi konjina , iako osobno smatram da su pravila vezana za temu skroz glupa , kome smeta to sta je njih 10 sad komentiralo sliku ? oce neko umrit , ljudi gustaju citat tude komentare i raspravljat o njima do mile volje , u cemu je problem ? Samo navaljujete s restrikcijama i unistavate jednu od najboljih tema na forumu: evo vam slika prekidača koji sam napravio da mogu gasit vecinu ventova u kejsu kad mi je komp u idleu , ventovi za airflow na vrhu kejsa i malo slika kad smo cistili prijateljevu grafu i sastavljali mu novi komp: btw ovo je 8800gtx.
Slika 5: Skidaš vijke nožem a ne odvijačem? :S
YOU SHALL NOT PASS!!
PS - Kasnije UP-am slike svojih novih igračaka...
Uvjek , jednim nožem sam cijeli komp sastavio xd , kacavide sux , doduse kod rastavljanja grafe koristim one male za naočale.