u naslovu piše samo "hardver"
Barem nikada neće faliti ovako pametnih kao ti i ostalih random spamera i onih koji su još uvijek na majčinoj sisi
Barem nikada neće faliti ovako pametnih kao ti i ostalih random spamera i onih koji su još uvijek na majčinoj sisi
sve je to lijepo ali kad skidam svoje komponente uvije me strah,mislim ono,kako vi svakih 2-3 mijeseca skidate grafulje stavljate,skidate napajanja ploće, mislim jel va strah da jednostavno nebi ošlo u ku.ac????
sve je to lijepo ali kad skidam svoje komponente uvije me strah,mislim ono,kako vi svakih 2-3 mijeseca skidate grafulje stavljate,skidate napajanja ploće, mislim jel va strah da jednostavno nebi ošlo u ku.ac????
2-3 mjeseca ? haahah , svaki tjedan čistim cijeli komp , svako 2 mjeseca vadim grafu da je malo ispuštem , pa prodam nesto pa mi novo dode pa opet rastavljam pa vracam , pa nesto isprobavam pa opet rastavljam , ako znas sta radis nemas sta unistit , samo se moram ispraznit od elektriciteta i nemas sta unistit , osim ako ti ne ispadne nesto,zaboravi na stvari koje jednostavno idu u ku.ac , krepat ce ako je ti uništiš.
Nema zašto, ja ionako nisam nježan sa time pa opet nikom ništa.
Mene počinje bit strah,od kako je krepucnula grafa nakon skidanja kulera stavljanja paste i pročiščavanja samo krepucnula radila par sati igro cod4 i krepala pa ju uspio oživit pa krepala.
Malo izgleda prazno, ali šta ću... HD6850 i 2x F3 500 će tek biti iza Nove...
Negdje sam na ovom forumu pročitao da kučište Centurion 5II ima užasno loš cable management, da nema mogučnost provođenja kablova iza matične i tak...
Pa eto malo fotki za sve one koji se odluče za ovo kučište.
Cable management je vrlo dobar, možda fali dodatna rupa gore kod 24-pin ATX utora, ali i bez toga je super. Za sad toliko.
pozz
Stigao je novi mobitel i novi razmještaj na stolu pa sam poslikao malo.
Jel ti rezolucija tj. slika losa? Ja sam ga isto jucer kupio (wildfire) i slika mi je ocajna. Mobitel je inace odlican, to je jedina zamjerka..
Stavim slike u sljedecem postu kad se uploadaju.
malo ste pretjerali sa tim vise "hardeverom".mislim da bi tu trebale slike biti naseg kompjutorskog hardvera znaci kutija i sve kaj je u njoj a ne...počelo se slikati svakojake gluposti i stavljati u temu.mislim da se prvotno mislilo na kompjutorski hardever.te time molim da se izbrisu sve slike koje nemaju veze sa kompjutorskim hardverom.mozda sam u krivu ali ja sam shvatil tu temu kak sam i opisal.pozz
neki od primjera:
prvi(kreso91-dremel tool)
Drugi(looka-rubikova kocka)
Itd...
malo ste pretjerali sa tim vise "hardeverom".mislim da bi tu trebale slike biti naseg kompjutorskog hardvera znaci kutija i sve kaj je u njoj a ne...počelo se slikati svakojake gluposti i stavljati u temu.mislim da se prvotno mislilo na kompjutorski hardever.te time molim da se izbrisu sve slike koje nemaju veze sa kompjutorskim hardverom.mozda sam u krivu ali ja sam shvatil tu temu kak sam i opisal.pozz
neki od primjera:
Itd...
I stara kenja
neki od primjera:
Itd...
treći(perkoxcar-piromanlije)
Evo ga sada smo skroz pretjerali.
Opet ste počeli sa spamom.
Tema ide pod ključa do daljnjeg.
Tema otključana.
Znači ako je tema hardver onda se stavljaju slike hardvera a ne mješalica, dasaka za šalovanje i slično.
Glupiranje po temi moglo bi skupo stajati.
Uživajte u slikanju.
Kupiš novu karticu i skidaš hladnjak?!
Evo, obnovio sam se ja što se tiče mrežne opreme.. Sada konačno mrežna može prodisati u punih 1 Gbps, a WD TV Live u 11n.. I više me ne zeza T-comov Zyxel shit, koji je svako malo dropao.
Evo i ja da si kupim nešto novo: LG Flatron w2240....samo što su starije slike nove ču staviti kasnije...
I napokon da se otvorila tema .... zato su stare slike :D
Kučište i napajanje kupujem kasnije (kad budem imo love).
a i vi ste mudri u pm...kljucate temu zbog spama i OT a majke ti,dajte autoru koji spama ili OT-a zuti karton nakon upozorenja i vise nece...a ne ovako ostale "ugrožavat"...
ugl da mi neko nebi prigovao evo 2 slike...
Malo DIY wannabe servera i EL: wire TRON efekata pod stolom
EDIT:
EL žica ilitiga elektro luminescentna žica je žica koja ima dvije elektrode između kojih je fosfor.
Na te žice spojen je napon od oko 90V koji pulsira na nekih 2 kHz što čini da fosfor svijetli.
Žicu sam kupio u Kopru, u Tušu u technomarketu. Košta15 eura za oko 2m i dobije se transformator uz to.
Za stol sam je prvo fiksirao selotejpom pa onda lijepio u točkicama super atakom
Evo i u mene malo novog hardwera. Tu su Sapphire HD6950 i HD6970, te meni najdraži Nvidijin 3D Vision Kit sa pripadajučim LG-evim 3D monitorom.
Lijepo, lijepo. Čime se bavi mladi gospodin kada tako ubada stalno besne komponente?
ja sam se ponovio danas DDR2 Kingmax 2GB @1066 MHz
^nisam svoje uslikao pa sam na netu našao, sorry
Ove dvije grafe ionako u ponedeljak odlaze, a 3D Vision Kit i 3D monitor sam kupio čisto za svoj gušt. Moram priznati da igre izgledaju prekrasno sa Nvidijinom 3D tehnologijom. Igrao sam malo metro2033 na 1920x1080,Very High,DX11,Teselacija ON, DOF isključen i uključen AAA no GTX580 sama žvaće bez beda, FPS mi neide ispod 25 šo igru čini potpuno igrivo na tim postavkama, a izgleda stvarno prekrasno.COD BO isto je sasvim nova razina sa 3D prikazom To se mora doživit
Evo da nebude čisti SPAM stavljam slikicu svog novog štakora Razer Naga
@DamageHigh
čita se Proust ;) thumbs up!!
ev i moje kante, onak, z boka
kućište iz 2001...a unutra:
AMD Athlon II X3 445
ASrock 880g/extreme3
2x2 Gb RAM DDR3
....trenutno žudim za pristojnom grafom..
tu su i gospoda mr. MaXtor i Mr.Sharkoon
sry na spamu al moro sam..
@athlon64
daj zacepi vise zbog takvih sarana ko sto si ti tema je i isla pod kljuc a ice opet ak ne usutis..
zato..usuti vise!!!!!!
obećavam neću napisat ni jedan spamerski post nakon ovoga , admini budite milostvi :d, samo sam tia reć da je to moje mišljenje , naga mi nikako ne sjedi u ruci jer mi je nekako pre uska u prednjem dijelu, nisu to sranja radi kojih se tema zatvorila , ja sam samo komentirao sliku , tema se zatvorila reci perilica rublja pod slike hw-a , destructor mi se stvarno svida jer prelijepo klizi , samo sam komentirao sliku nisam imao nikakve lose namjere, necu vise spammat :).
Hahahahaha opet ti spammaš, nije nas briga što ti misliš o Nagi pogotovo ako to pišeš u temi za slike hardvera
Da nebude OT evo slike
Vidim da vam je falila tema, i meni je.
Evo i ja sam se malo ponovio; podloga i tipkovnica te neke sitnice.
My Gaming Rig ( znam prejadna podloga za Koneta, no to je samo privremeno .. iako dobro klizi po njoj )