onaj alienwhare je fejk
argumentiraj
nek lik snimi bug forum na monitoru i sa strane alien kuciste ?
onaj alienwhare je fejk
argumentiraj
nek lik snimi bug forum na monitoru i sa strane alien kuciste ?
Ne znam kak je s vama, ali meni se ejlienware i te forice uopće ne sviđaju. Komponente su im obično impresivne, ali dizajn mi nikako ne sjeda.
meni je prije bio super dizajn ali sad mi je vec to pomalo bezveze. opet kad ga vidim cure mi sline ali ga ja osobno nikad nebi kupio, htio bi ga samo isprobat par dana da vidim one njihove forice i to je to. sad je dno pitanje za tipa koji je postavio slike, sto mozes rec o kvaliteti kucista, dal je plasticno ili je stvarno kvalitetno?
Ova 8800 Ultra je jednostavno prekrasna !
Seth zašto ne okreneš vent od proca da ti puše prema ventu sa zadnje strane kućišta? Ovako ti puše prema gore. Imao bi niže temperature da ga zarotiraš za 90 stupnjeva.
ovako mogu još jedan vent stavit na njega aako bude bilo potrebe a i imam gore 3x8cm koji tjeraju taj topli zrak van :)
Pa možeš i onako, ima dosta mjesta. Ali ako imaš vent gore, onda ti je svejedno.
@stipa-farbao si kaveze sa markerom? 0.o
@stipa - sry na TD ali pobogu sta si napravio od tog prekrasnog kucista?? jesi kaveze farbao sa markerom?? joj,brzo razrjedivac u ruke i mici to da dobijes TU =)
nitko ga ne napada,samo ga pitamo :)
prej_ben rig, i soba i desk izgledaju famozno,ali daj stvarno, te komponente zavrijeđuju bolje kuciste :D
prej_ben rig, i soba i desk izgledaju famozno,ali daj stvarno, te komponente zavrijeđuju bolje kuciste :D
i okreni slike...vrat mi se skoro ukocio
Mene zanima koliko je sve to "tiho"? Jer čitao sam da je 6990 kao mali mlažnjak hehe!
@ tony the noob
ono na 2 slici je pda sa fizičkom tipkovnicom.
fala,ma doce kuciste pomalo nesto kemijam za uzet corsaira obsidian 650D,ja mislim da to ova kartica zasluzuje
i okreni slike...vrat mi se skoro ukocio
haha potrudit cu se popravit :)
Mene zanima koliko je sve to "tiho"? Jer čitao sam da je 6990 kao mali mlažnjak hehe!
zasad je dobra sve tiho u idle od 45-50 a javit cu kakve su kad je pocmen testirat,jer sam vidija par linkova di se cuje ka usisavac,ah hvala bogu da imam sluse pa cu ih nabit na glavu dok testiram
No shit da si rezao škarama za travu lim (crvene)?
ja imam pro verziju pa imam stock cooler :)
i kad smo vec kod toga ta performance verzija fatal1ty-a je samo prodavanje imena jer ploca nije nista posebno.
Ma na njoj je trenutno Pentium G840 pa je zato cekam Ivy Bridge, samo imam nekih hebenih problema, svako malo mi se zafreeza USB mouse i tipkara, a nisam instaliroa onaj xfast usb a bios na default
oce moc ivy bridge na p67 chipset?
oce moc ivy bridge na p67 chipset?
PA kažu da će moći...
za sada samo nativno no to nije sigurno
Gigabyte je ponudio beta bios, ako asrock ne ponudi, majke mi ovo mi je onda zadnja njihova ploča !