Uskoro ćeš dobiti i dva usisa za kejs, te ćeš imati manje muke sa OC-om sa 1600MHz memorijom nego sa 1333MHz memorijom...
Kad će više to uskoro?
Uskoro ćeš dobiti i dva usisa za kejs, te ćeš imati manje muke sa OC-om sa 1600MHz memorijom nego sa 1333MHz memorijom...
Kad će više to uskoro?
@Vexx555
Između 20.5. i 30.5.2011.
To ti je za par dana..
To ti je za par dana..
Prije tjedana.
odlučio se pripremit za ljeto pa sam malo propuhao prašinu,ventove,stavio nove ventove,itd.
Bolje bi ti bilo da si umjesto u hladnjak za grafu, uložio u hladnjak za proc, da zamjeniš taj mlažnjak..:P
odlučio se pripremit za ljeto pa sam malo propuhao prašinu,ventove,stavio nove ventove,itd.
Bolje bi ti bilo da si umjesto u hladnjak za grafu, uložio u hladnjak za proc, da zamjeniš taj mlažnjak..:P
hmh , pa da , jedan put sam bzvz isao spojit defaultni cooler od 1055t , odma sam bogu zahvalio sto sam se odlucio ulozit 300kn za hladnjak da nisam nikad morao slusat to turbine >.< haha katastrofa , btw lijep hw ;)
čitaš mi misli,uskoro nabavljam katanu 3 tako da očekujem temperature manje od 30 u idleu ,sad je 33
hmh , pa da , jedan put sam bzvz isao spojit defaultni cooler od 1055t , odma sam bogu zahvalio sto sam se odlucio ulozit 300kn za hladnjak da nisam nikad morao slusat to turbine >.< haha katastrofa , btw lijep hw ;)
I ja sam jednom stavio na svog X6 Phenoma II stock cooler. Žali bože onog koji je na stock cooleru...
I ja sam jednom stavio na svog X6 Phenoma II stock cooler. Žali bože onog koji je na stock cooleru...
ma katastrofa , dapace namjeravam nakon ljeta kad zaradim nesto slozit vodeno za cpu , samo se mislim da li da kupujem 360mm radijator ili da odletim do smetlista i skinem sa skutera / stojadina xd.
ma katastrofa , dapace namjeravam nakon ljeta kad zaradim nesto slozit vodeno za cpu , samo se mislim da li da kupujem 360mm radijator ili da odletim do smetlista i skinem sa skutera / stojadina xd.
Rađe uštedi za Bulldozera...
Ja definitivno ostajem na phenomu II do kraja faksa, dapače neću ništa mjenjat od hardware-a osim možda dodat još jedan ili 2 harda od 2-3TB i SSD.
Rađe uštedi za Bulldozera...
Ja definitivno ostajem na phenomu II do kraja faksa, dapače neću ništa mjenjat od hardware-a osim možda dodat još jedan ili 2 harda od 2-3TB i SSD.
ako mi asrokica uz bios update bude podrzavala bulldija , razmislit cu , inace necu ga uzimat.
nema tog bulldozera koi ide na asrock
Potpuno krivo.
Npr. 890fx deluxe5, 890gx extr.4 rev 2,0 , 880g pro3 , 880gmh/usb3 ....
ne govorim za njihove am3+ ploce nego am3, i rađe bi cekao pa kupio 900 cipset s koim ce bolje radit i vecu fazu mzoda imat. i jos neke funkcije
Ja ne znam kako neki mogu živjeti sa stock coolerom, to nije normalno. Kad se vent pošteno zavrtio u primeu ili GTA IV, bio je možda čak i glasniji od ATI-eve turbine na 100%. Užas, stvarno.
ATI Gamer
Nebih se slozio da ATI ima najglasniju turbinu, ima mi par frendova par Geforcica a i ja imam GTS 250 koi na 100% ubija radeona HD4870 referntnog koi na 100% je nista za ovo
Turbina na 5850 na 100% sigurno jest glasna, a za GTS250 ne bih znao.
A na kraju krajeva nigdje nisam rekao da je AMD-ova turbina najglasnija već jednostavno - glasna.
ne govorim za njihove am3+ ploce nego am3, i rađe bi cekao pa kupio 900 cipset s koim ce bolje radit i vecu fazu mzoda imat. i jos neke funkcije
Da, tu si u pravu.
btw. zar ne bi trebali izdati M3A770DE ploče s BIOS updateom za AM3+, ima tema ovdje u kojoj se raspravlja o tome, sada nezz hoce li biti sto od toga, makar bi bilo super.
Ide i na neke MSI-eve AM3 kojima se moze BIOS updejtati. Tako sam ja čuo.
msi i asus ce dat podrsku a vec su dali za neke ploce
Potpuno krivo.
Npr. 890fx deluxe5, 890gx extr.4 rev 2,0 , 880g pro3 , 880gmh/usb3 ....
da ali mislim na npr na moju 890gx ex3 koja ima am3 , nisu izdali bios update da dobijem podrsku -.-
Hyperione - kućište sa ledicama ti je - strava... Paklena konfa...
Još da prefarbaš kejs iznutra u crno i to je to.
Nego, zašto si stavio grafu u X8 PCI-E?
Hyperione - kućište sa ledicama ti je - strava... Paklena konfa...
Hočeš da i tebi naručim ledice?
Ne znam dali će mi trebati, Lancool ima 3 LED venta...
Ako bi i naručivao, onda samo plave/bijele...
Ne znam dali će mi trebati, Lancool ima 3 LED venta...
Ako bi i naručivao, onda samo plave/bijele...
Nema frke.
Tko god želi ledice, neka mi se javi.
Tko god želi ledice, neka mi se javi.
Odlicno, sad znam kome cu preusmjeravat svoje "musterije", previse briga imam ko Caritas... :)
Meni jos nisu stigle SMD-ice, a trebale su taman kad mi je Nightfall stigao. Samo ja sam narucio manje - da ne bljeste previse, ovo kaj Hyperion ima su velike 5050 ili nisu pa mi se cini zbog photo efekta...
Premda sam i ja uzeo jos prevelike makar su manje...
Odlicno, sad znam kome cu preusmjeravat svoje "musterije", previse briga imam ko Caritas... :)
Meni jos nisu stigle SMD-ice, a trebale su taman kad mi je Nightfall stigao. Samo ja sam narucio manje - da ne bljeste previse, ovo kaj Hyperion ima su velike 5050 ili nisu pa mi se cini zbog photo efekta...
Hehe, pa zar je tako teško dva-tri puta kliknuti mišem?
Ove što Hyperion ima su dimenzija 2x2 mm, takve se koriste za bljeskalice za mobitele. Ali ima ih puno pa ti se možda i čini.
Hehe, pa zar je tako teško dva-tri puta kliknuti mišem?
Ove što Hyperion ima su dimenzija 2x2 mm, takve se koriste za bljeskalice za mobitele. Ali ima ih puno pa ti se možda i čini.
A nije, nego onda moras vodit brigu da item stigne, ima nestrpljivih ljudi...
Onda su 3528 :S kao i moje, uff, nece to u moj komp, morat cu jos sitnije narucit, ove su za cirkus...
Ja ne znam kako neki mogu živjeti sa stock coolerom, to nije normalno. Kad se vent pošteno zavrtio u primeu ili GTA IV, bio je možda čak i glasniji od ATI-eve turbine na 100%. Užas, stvarno.
meni se stari cooler stock od amd-a stvarno nije cua..ocito je bia iznimka...koja ne cini pravilo...al brat bratu nije radia nista sta se tice hladenja...tako da san ga maka i ulozia...