Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 277.318
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
moderator
Re: Da li pušite?
robson kaže...
jos uvijek mi se cini ne realnim sto ne pusim, bila mi je rutina kao je spavanje, budenje..javlja mi se osjecaj da nesto fali, ali drzim se snagom volje:) jest da me posao vrlo cesto zivcira, stres je ne zaobilazan, no treba imati kontrolu.

motiv prestanka nije mi bio beskrajno bacanje novca, slike spaljenih pusackih pluca...kojekakvi tekstovi i upozorenja....jednostavno sam pozelio biti u kontroli svojih postupaka, nadvladati zelju srca, umom.

To je ključna stvar. Pušači ne kuže da oni ne upravljaju svojoj ovisnosti (misle da pale cigaretu kad oni žele), nego da cigareta upravlja njima!

17 godina
Da li pušite?

Baksa ja sam nedavno prestao pusit nakon n godina. Dan danas me cigareta ne vuce. Eventualno zapalim kubanku nakon dobre vecere ili uz dobro vino/whisky. Onaj tko hoce prestat pusti prestat ce, onaj tko ne zeli prestat pusit ce uvijek naci neki razlog da ne prestane.

Ono sto hocu reci je da ako zelis, mozes se kontrolirati. Ako ne zelis zakua ti flasteri, nikorete i slicno.

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.1.2012 10:39 (tnakir).
17 godina
moderator
tnakir kaže...

Baksa ja sam nedavno prestao pusit nakon n godina. Dan danas me cigareta ne vuce. Eventualno zapalim kubanku nakon dobre vecere ili uz dobro vino/whisky. Onaj tko hoce prestat pusti prestat ce, onaj tko ne zeli prestat pusit ce uvijek naci neki razlog da ne prestane.

Ono sto hocu reci je da ako zelis, mozes se kontrolirati. Ako ne zelis zakua ti flasteri, nikorete i slicno.

Brijem da se liječnici, psihologi i psihijatri ne slažu s tobom. Nemoj sebe uzimati za generalizaciju jer ti ne predstavljaš sve pušače. To što si ti prestao pušiti i što te cigareta (više) ne vuče, ne znači da je tako sa svima - s obzirom na stanje, očito je da si ti iznimka, a ne pravilo.

15 godina
neaktivan
tnakir kaže...

Baksa ja sam nedavno prestao pusit nakon n godina. Dan danas me cigareta ne vuce. Eventualno zapalim kubanku nakon dobre vecere ili uz dobro vino/whisky.

Potpisujem, slična ako ne i ista stvar.

Cigare su nešto posebno i uopće me ne vraćaju na cigarete.

Vidim se jednog dana kao povremenog uživatelja dobre skupe cigare.

To je jedan poseban ritual.

Real life? Good graphics but shitty gameplay.
14 godina
Da li pušite?

Prošlo je 20 dana, za vikend nisam zapalio, mislim da je to to,

jedino se osjećam ko balon makar se nisam prežderavao tak da danas krećem na košarku da nebi bilo...

i kavu skoro prestao pit, jedanput tjedno ju možda popijem, nije mi baš nešto bez cigara,prešao sam na čaj.

17 godina
forzzuk kaže...
tnakir kaže...

Baksa ja sam nedavno prestao pusit nakon n godina. Dan danas me cigareta ne vuce. Eventualno zapalim kubanku nakon dobre vecere ili uz dobro vino/whisky.

Potpisujem, slična ako ne i ista stvar.

Cigare su nešto posebno i uopće me ne vraćaju na cigarete.

Vidim se jednog dana kao povremenog uživatelja dobre skupe cigare.

To je jedan poseban ritual.

Dobra cigara nije (bas) toliko skupa. Ne pricam o cigarama od parsto kuna po komadu, ali za 50 kn komad vec mozes naci dobru cigaru.

Od cure stari je pomorac pa mi donese Cohibe i Montecristo. Romeo y Julija imas kupit kod nas za pristojnu lovu. 

Computer games do not affect kids: I mean if Pacman affected us as kids we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills while listening to repetitive electronic music!
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

A moja frendica kaže...

"Pušila sam i pušit ću! Tko ne vjeruje i njemu ću!"

16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Samo skunk

((: sƃuılǝǝɟ pɹɐɥ ou (: ʞɔɐdoɐu nɾɐʇıɔ ǝlɐpnq oɯɐs
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Pozz svim ne pušačima... blago se vama {#}

Namjeravam uskoro prestat pušiti... trenutno jedna kutija ww traje mi 3 dana... al i to mi postaje previse ... i zbog zdravlja i zbog financija :p

Mozda mi ova tema pomogne hehe...

Btw sad sam naletio na ovo josh jedan dodatan razlog: http://danas.net.hr/novac/page/2012/01/25/0688006.html?pos=n0

14 godina
Da li pušite?

Ja sad imam priliku prestat pušit,nesmijem tjedan dana minimalno zapaliti išao krajnike operirat imao 3 krajnika pa sad moram bez cigara,mesa i tako toga,ako bog da prestat ću pušit :D

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
neaktivan
kruskar kaže...

Ja sad imam priliku prestat pušit,nesmijem tjedan dana minimalno zapaliti išao krajnike operirat imao 3 krajnika pa sad moram bez cigara,mesa i tako toga,ako bog da prestat ću pušit :D

neces izdrzat pet minuta {#}

Give me some chiken!!!
Poruka je uređivana zadnji put sri 25.1.2012 20:53 (Kewin).
14 godina
Kewin kaže...
kruskar kaže...

Tko kaže?

Kad je zdravlje u pitanju onda je najmanji problem,od ponedjeljka nisam zapalio,jučer sam bio na operaciji danas došao kući i nisam zapalio,pijem čajeve,vodu i jedem kašastu hranu i nemislim o cigaretama jednostavno o problemima i stvarima koji me nerviraju nemislim,budem u svom svjetu psihički a i fizički se odmaram.

16 godina
neaktivan
kruskar kaže...
Kewin kaže...
kruskar kaže...

Tko kaže?

Kad je zdravlje u pitanju onda je najmanji problem,od ponedjeljka nisam zapalio,jučer sam bio na operaciji danas došao kući i nisam zapalio,pijem čajeve,vodu i jedem kašastu hranu i nemislim o cigaretama jednostavno o problemima i stvarima koji me nerviraju nemislim,budem u svom svjetu psihički a i fizički se odmaram.

Lako je kad si doma, ajd sjedi u kafić s ekipom kad nakon tjedan dana izađeš i nemoj zapalit.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
14 godina
thuglife kaže...
kruskar kaže...
Kewin kaže...
kruskar kaže...

Tko kaže?

Lako je kad si doma, ajd sjedi u kafić s ekipom kad nakon tjedan dana izađeš i nemoj zapalit.

Bez problema bi izdržao,sada me trenutno ništa ali pod milim bogom ništa nevuće tako da mi se čini da ću lagano prestat.

16 godina
neaktivan

Bez problema bi izdržao,sada me trenutno ništa ali pod milim bogom ništa nevuće tako da mi se čini da ću lagano prestat.

Opet ti kažem, doma je lako, još ako ne piješ kavu praktički nemaš zašto zapaliti, možda jednu. Vanka je druga stvar, i nemoj mislit da je lako, vidjet češ.

It's not like my old self I'm not in character anymore, I'm me. I'm not hiding behind that anymore. - Damon Albarn
14 godina
samo se nemoj nervirat. ako se budes organizam ce ti trazit dim
AMD u <3 Intel u C===3
14 godina
neaktivan
Kaj to cujem da cigare idu 4kn gore??? :/
The best way to be boring is to leave nothing out.
14 godina
thuglife kaže...

Opet ti kažem, doma je lako, još ako ne piješ kavu praktički nemaš zašto zapaliti, možda jednu. Vanka je druga stvar, i nemoj mislit da je lako, vidjet češ.

Doma mi mater puši sjedim pokraj nje i ništa me nevuće,kavu s kofeinom nesmijem bezkofeinsku smijem,i opet ništa 0 bodova.

GeneralPag1997 kaže...
samo se nemoj nervirat. ako se budes organizam ce ti trazit dim

Okrečem novi list kad sam iznerviran da nešto korisno napravim.

17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Na kraju će zbog EU propisa svi morat prestat pušit jer neće moći financirati svoju ovisnost više. {#}

16 godina
odjavljen
Da li pušite?

http://www.index.hr/vijesti/clanak/najjeftinije-cigarete-poskupjet-ce-za-4-kune-skuplje-marke-cak-i-vise/595701.aspx

Jesam se ja za to borio? {#}

Bosnia, here i come. Srećom pa je granica blizu. Nas 5 u auto, svatko dvije šteke i šišaj. Naravno, 2 pušača i 3 nepušača, neće oni za sebe vozit {#}. U članku fino kaže da automatski pada prodaja od domaćih (domaćeg?) proizvođača. To znači manje prihoda državi od PDVa, manje prihoda od trošarina, manje prihoda od poreza na dobit. Možda i otkazi. Pa još ljudi na državnu sisu. I to se isplati?

A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
13 godina
neaktivan
Da li pušite?

niti kapi ne pusim!!  hahahah

Sanjaj velike snove, a počni od malih koraka.
17 godina
Da li pušite?

jep rijedje nego prije :) 

14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Jesam pušio kad sam bio 2 razred 0snovne škole

Danas me Nebi mogao nagovoriti ni sveti petar

bolje ispast glup nego iz aviona
13 godina
neaktivan
majstor7125 kaže...

Jesam pušio kad sam bio 2 razred 0snovne škole

Poučno, jel vidite dijeco, ovako treba! ;)

14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Pušim ali ne duhan vec onu drugu biljku...

Bf3 id: Ask_Taylor
17 godina
Da li pušite?

furula la laaaaaaaa 

14 godina
k1klop kaže...

Pušim ali ne duhan vec onu drugu biljku...

I to stalno uzimaš?

Odakle ti novca za svakodnevnu robu?

To je skup sport znam iz iskustva i koristio i preprodavao i uzgajao svašta nešta.

To je dobro ponekad za opustit se uzet,ali stalno nema šanse.

16 godina
Da li pušite?

Prošle godine tj na pocetku nove 2011 sam rekao da necu vise jer nema kruha od toga. Samo zdravlje unistavam bezveze.

Inace idem sad u 3.razred srednje skole, kad sam poceo pusit bio sam pred kraj prvog razreda ako se dobro sjecam..

Naravno društvo me povuklo, ko ce drugi..I tako ja poceo pusit i pusio pola godine i onda rekao da necu vise jer to nema smisla, i od nove 2011godine stvarno

nisam niti jedan dim uzeo..nema vise, a-a.

Iskreno mislim da to ljudima nije potrebno pogotovo onima koji idu u srednju skolu, mislim da puse vecina radi kao faca ovo ono..

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ako si pušio koji mjesec ( stim da prvi nemožeš ni brojati kako treba ), nisi se ni navukao. Ništa loša, odlično je što si uspio prestati.

Artificial Intelligence is no match for Natural Stupidity.
16 godina
thuglife kaže...

Ako si pušio koji mjesec ( stim da prvi nemožeš ni brojati kako treba ), nisi se ni navukao. Ništa loša, odlično je što si uspio prestati.

Pušio sam od 6 mjeseca do nove godine..

Neznam, ocito se hvala bogu nisam navuko jer ja sam reko ne i presto sam ko da nikad cigaru nisam drzao:)

KUPUJEM AM3 MBO DDR3 PONUDE NA PP HITNO!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice