Pušite li?

poruka: 1.371
|
čitano: 277.564
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
RE: Da li pušite?
0000 kaže...
zabranjeniples kaže...
0000 kaže...

Ali iskreno, uživam u svakom dimu ujutro uz prvu kavu na poslu

Dobro ,nije da ja ne uživam.

Ali kažem, kad sagledaš stvari, nema tu puno razloga za uživanje.

Ono je više bio komentar iz ruganja samom sebi jer sam ovisan o toliko nepotrebnoj gluposti

Volim dobar dim ujutro, volim dobar dim uz kavu, pivo, poslije ručka, poslije seksa...

Volim pušiti cigarete, volim kad mi puše...

(PS - Svi forumaši koji imate seke starije od 16 god., javite sekama nek se jave na broj telefona:

098->na qurcu te nosam) xD

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
Da li pušite?

Ja ne, mada su me prije nagovarali, nikad, izbjegavam bilo sta sto bih moglo narušavati zdravlje, a još trošak na njima...no way..., jos bih se morao često ispovjedati.
I want to die with healthy lungs (pluća) :P

“Give a man a fish; you have fed him for today. Teach a man how to fish; and you have fed him for a lifetime"
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Gasi cigaretu, stoko žutog zuba! Stiže antipušački gestapo

Pušači su postali najprezrenija populacija 21. stoljeća, prvi Židovi našeg doba, odvratna nearijska rasa koju treba transportirati u Jasenovac 

Prije koji dan u jednom smo zagrebačkom restoranu, u prostoriji predviđenoj za pušače, sjedili zajedno s prijateljima i njihovim maloljetnim sinom. Silno je to iznerviralo gospodina što je sjedio dva stola dalje, pa je ustao i prezirnim nam glasom održao neugodno predavanje o neodgovornim roditeljima što djecu izlažu duhanskom dimu, podsjećajući nas kako je dokazano da 99,9 posto djece pušača i sami postaju pušači.

Naš mali prijatelj nije kriv što se mi ne možemo oduprijeti toj, kako se to sad kaže, odvratnoj navici. Pa ipak, revnom smo higijeničaru poluglasno poručili da nam popuši. Poluglasno, za sebe, rekoh, jer tuđe pušačke navike, po našem skromnom, a suprotnom mišljenju, zaista nisu nešto što treba znati cijela gostionica. Ali i zato jer nismo mogli biti sigurni da već u sljedećem trenutku neće banuti antipušački gestapo, prijateljima oduzeti dijete i poslati ga u neki planinski internat na arijevsko čeličenje, a nas potrpati u stočne vagone i transportirati u Jasenovac.

Ostatak teksta

Boris Dežulović - Gasi cigaretu, stoko žutog zuba! Stiže antipušački gestapo

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
17 godina
Micek kaže...

Ipak na ljudsko zdravlje utječu okolina, genetika, komunikacija. Ponekad se pitam što mi vrijedi što sam se maknuo i od alkohola i cigareta kad udišem onečišćeni zrak, susrećem raznorazne provokatore koji me koštaju preostalih živaca, sam život te tjera da budeš rob vremenu i novcu, geni mi mogu imati "loš zapis" predaka, svaka noć mi je pakao ratne ostavštine, pijem tablete za smirenje, antidepresive i  za spavanje...

A onda se sjetim da ima ljudi kojima je i puno gore. I moj trud da si pomaknem granicu kvalitete života na bolje me čini borcem. A to je već korak naprijed.

Vidim da smo rijetki ovdje sličnih godinama, i iskustvom, pa bih potvrdio ovu izjavu:) Ima još par stavki: pušenje uništava elektroniku računala, zaslona monitora, prlja tipkovnice i

usmrdi čovjeka generalno. Dalje, pušenje je SKUPO. Cifra koju uštedite nepušenjem u odnosu na prosječnog pušača je dovoljna da se obnovite novom generacijom high end grafičke kartice SVAKI put kad izađe. Barem je takvo bilo moje iskustvo. Mjesečno se nagomilalo na cigarete (a onda se i obitava češće i po kavicama u kafićima, ali to zanemarimo) oko 500kn. Nova generacija grafičkih izlazi svakih 6-8 mjeseci otprilike. U najgorim omjerima, to je preko 3000 kuna za novu grafu svakih pola godine (ili štogod), ne računajući da i za 6 mjeseci staru grafičku možete dobiti pristojnu pinku na oglasu. Oni koji briju kako je to užitak, gušt, ceremonija, image - nije. To je nakon nekog vremena navika/ovisnost. Ne osjeti se ništa, samo uspomene podsjećaju da je navika nekad bila negdje fora i ugoda. 99.99999% popušenih cigareta nema nikakvog učinka, zaboravi se istog trena kad izgore, jedino ostaje smeće, spaljena pluća, žuti zubi i usrani radni/životni prostor i računalo i monitori puni katrana.

@ lazarus: A gle, kad pušač kaže da što nekoga briga što on puši, da je antipušački gestapo...ajmo okrenuti taj argument. Pustit ću ja svog psa da se posere kraj njegova stola u rstoranu.

Čak vjerujem da će smrad psećeg govna imati manje negativnih posljedice na njegova pluća, nego njegov dim na pluća malog djeteta.

Kako uopće restoran, prema tom kolumnisti dežuloviću, dakle mjesto gdje se poslužuje hrana može imati pušački dio? Nije li za restorane to potpuno zabranjeno? Općenito vidim da se prilično olabavilo u jeku ostalih afera, kontroliranje pušačkih kafića. Većina nema gotovo nikakvo provjetravanje, a kamoli ono propisano zakonom.

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 3:45 (overhaul).
16 godina
neaktivan
Da li pušite?

Pa tvoj osvrt je rezultanta pusenja cigarete. Dzabe ti to pises, ako me shvacas...

Jedino sebi ponavljas zasto pusenje ne valja. {#}

A man without a religion is like a fish without a bicycle
14 godina
neaktivan
imam 13 godina i pušim black devil vanilija ili čokolada.
16 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

Jako pohvalno.

15 godina
neaktivan
franky kaže...
Gamer6669 kaže...

Jako pohvalno.

Hahahahaha....{#}.....Ja ne pušim, nikad nisam, niti ne mislim početi....bezvezno bacanje novaca i uništavanje vlastitoga i tuđih života.....:)

Poruka je uređivana zadnji put čet 30.12.2010 11:30 (iron_guitar).
15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

To nije uber cool već je žalosno. Ja gledam u što se ova mladež pretvara, ne znam tko će obdržavati sve što su im roditelji stekli. Sve će to propasti ako se ovako nastavi...

15 godina
neaktivan
iron_guitar kaže...
franky kaže...
Gamer6669 kaže...

Jako pohvalno.

Hahahahaha....{#}.....Ja ne pušim, nikad nisam, niti ne mislim početi....bezvezno bacanje novaca i uništavanje vlastitoga i tuđih života.....:)

Kak misliš biti roker ak ne fumaš,hehe

Jesi te informacije izvuka iz PES-a ili ?
15 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...
iron_guitar kaže...
franky kaže...
Gamer6669 kaže...

Jako pohvalno.

Kak misliš biti roker ak ne fumaš,hehe

Hahahaha...zato postoji alkohol, ne trebaju meni nikakve cigarete....{#}

17 godina
ATiGamer kaže...
Gamer6669 kaže...

To nije uber cool već je žalosno. Ja gledam u što se ova mladež pretvara, ne znam tko će obdržavati sve što su im roditelji stekli. Sve će to propasti ako se ovako nastavi...

da samo sto ovo nema nikakve veze s pusenjem...

Life will kill you, even if you're in a rock and roll band
15 godina
neaktivan

@Lazarus Long,bil si u pravu kaj se tiče Partnera,prestal sam ga pušit ima 2 mjeseca počeo mi je smrditi kao da pušim parfumirano smeće,prešao sam na blue Winston

15 godina
neaktivan
R4zOR229 kaže...

da samo sto ovo nema nikakve veze s pusenjem...

pušenje je dio toga...

ja gledam kako se djeca od 13,14 ubijaju od alkohola, od dima im facu ne vidiš

a kad treba napravit nešto korisno onda ih odjednom nema

17 godina
neaktivan
muhaqeri kaže...

@Lazarus Long,bil si u pravu kaj se tiče Partnera,

Koje makedonske cigarete su ti dobavljive u ovom momentu (legalno)?

Bruce Willis and explosions have a long history of friendly cooperation
14 godina
protjeran
Da li pušite?

ne pušim ali sam pasivni pušać

15 godina
Gamer6669 kaže...

kak si mi kul, daj reci jel ti mogu biti frend? imam 25g, nadam se da ces me prihvatiti kao frenda...

15 godina
neaktivan
Lazarus Long kaže...
muhaqeri kaže...

@Lazarus Long,bil si u pravu kaj se tiče Partnera,

Koje makedonske cigarete su ti dobavljive u ovom momentu (legalno)?

Ne znam jer ima toliko raznih cigareta u trafikama i nisam u toku,hehe,zato sam odabral Winston jer mi je poznat od ranije i po cijeni mi odgovara,možda neki mlađi znaju.

13 godina
neaktivan
Da li pušite?

-

Programming is understanding. – Kristen Nygaard
Poruka je uređivana zadnji put uto 10.7.2012 21:39 (royalhero).
14 godina
Da li pušite?

Pijem,pusim lose mi se sprema.Zezam se naravno,cisto sportski treniram malo u teretani,duhan sam skartao ima godinu,vrijeme je da se odraste.

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
13 godina
neaktivan
Da li pušite?

Neznam jel neko već postavio 

EDIT: pošto nitko nije odabrao da će sanjiti evo umijesto toga

26 Da, pušim i nastavit ću
8 Da, ali planiram smanjiti
28 Ne,ali sam često pasivni pušać
27 Ne, ali pušio sam
119 Nikad nisam i neću
Poruka je uređivana zadnji put ned 8.1.2012 19:05 (VALVE).
15 godina
neaktivan
Re: Da li pušite?
zoharbizo kaže...

Pijem,pusim lose mi se sprema.Zezam se naravno,cisto sportski treniram malo u teretani,duhan sam skartao ima godinu,vrijeme je da se odraste.

Sa ovim se slazem...

Cinjenica je da pušenje skracuje zivot i cigaretu, pa ko voli nek izvoli. {#}

Inace kod nas malo mlađih u srednjoj skoli ima dosta pusaca, a ima i vecina kao i ja kojima je uvijek nekako teretana bila privlacnija, vise volimo ispijat Proteine, L-Carnitin, Creatin, Weight gainere to nas cini ljudima i vecim facama od pušača...!!! {#}

Alistair Overeem vs. Brock Lesnar - Match godine 30.12.2011<3
17 godina
neaktivan
Da li pušite?

Kreatini te čine većom facom od pušača? Ja bih prije rekao većom budalom ;) NHF

LoL EU : pr1mus
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Ne. Nikad nisam probao, niti ću probat. Pasivni pušač jesam, al tu pomoći nažalosti nema... Neću vani na minus zato kaj roditelji ili frendovi dime.

Ona stara ''Nikad ne reci nikad'' za mene je po tom pitanju zauvijek prekrižena. Odavno sam rekao NIKAD.

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
15 godina
neaktivan
Gamer6669 kaže...

jadan si......

ontopic nisam nikada ni probao a ni necu... radje zivim punim plucima :D

Give me some chiken!!!
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

I da, pušenje je sve samo ne kul.

Naravno, cigara/cigareta/opijuma/droga i sl. jer ono drugo je svima nama muškima vrlo ugodno.  {#}

Tko pod drugim jamu kopa ... brzo će se umoriti.
14 godina
neaktivan
Da li pušite?

Toliko mrzim ! {#}

Pitaj od Pirot do Vranje dali je Scarfaceee nekog zajebao
14 godina
Re: Da li pušite?
Brega55 kaže...
zoharbizo kaže...

Sa ovim se slazem...

Cinjenica je da pušenje skracuje zivot i cigaretu, pa ko voli nek izvoli. {#}

Inace kod nas malo mlađih u srednjoj skoli ima dosta pusaca, a ima i vecina kao i ja kojima je uvijek nekako teretana bila privlacnija, vise volimo ispijat Proteine, L-Carnitin, Creatin, Weight gainere to nas cini ljudima i vecim facama od pušača...!!! {#}

Hahaha samo malo kreatina i proteina,cisto radi mase.{#}

Ovaj forumaš je netolerantan prema osobama svih nacionalnosti, rasa i spolnog opredjeljenja te smatra da svaka osoba ima pravo biti ugnjetavana zbog svojih glupih mišljenja.
14 godina
Da li pušite?

Nema ništa bolje od ranojutarnje cigare uz kafu!

evilmage007@gmail.com skype evilmage007
15 godina
neaktivan
Da li pušite?

pusenje skracuje zivot za 50% 

Give me some chiken!!!
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice