trebam pomoć starijih, iskusnijih i informiranijih pušača, zna li netko gdje ima za kupit blackstone cigareti? tnx in advance
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Zna itko gdje u Splitu ima uzeti Gauloises, osim u Jokeru?
imaš ja mislin u svim trafikama kioska, tako mi je sestra rekla jer kupuje samo Gauloises
Pušio sam 19 godina više od kutije dnevno. Već 4,5 godine NE. Sretan sam zbog toga. Moja podrška onima koji prestaju.
oni koji puše cigare popuše novac i zdravlje
i zdravlje
i zdravlje
Umires svaki dan po malo ovak ionak.
i zdravlje
Umires svaki dan po malo ovak ionak.
onako umires brže i bolnije
Brze da, bolnije ne nuzno.
5-6 cigareta, dvije čaše vina dnevno, nisu nikoga ubile.
u toj populaciji koja jede umjereno, puši umjereno, pije razumno, bavi se redovito tjelovježbom statistički nema većih pokazatelja kardiovaskularnih bolesti ni kancera od onih koji ne puše, ne piju a jedu masno, ne kreću se.
višesatno sjedenje za računalom je nekoliko puta opasnije za život nego kad se čovjek dosta kreće i popuši 6-7 cigareta dnevno.
Da, to je poput: "- Koliko je kap vina?
- Ništa.
- Nakapaj mi onda litru."
Šala. Ipak na ljudsko zdravlje utječu okolina, genetika, komunikacija. Ponekad se pitam što mi vrijedi što sam se maknuo i od alkohola i cigareta kad udišem onečišćeni zrak, susrećem raznorazne provokatore koji me koštaju preostalih živaca, sam život te tjera da budeš rob vremenu i novcu, geni mi mogu imati "loš zapis" predaka, svaka noć mi je pakao ratne ostavštine, pijem tablete za smirenje, antidepresive i za spavanje...
A onda se sjetim da ima ljudi kojima je i puno gore. I moj trud da si pomaknem granicu kvalitete života na bolje me čini borcem. A to je već korak naprijed.
Pušio sam 6 godina kao dimnjak, sada već 14 godina ne pušim i ono ja sam što zovu najgori nepušać= bivši pušač. Smeta mi dok jedem ako netko puši i nedam više nitkome ni da kod mene doma puši jer mi smeta kada se zavuće u zavjese i sl . miris od dima.
Uglavnom presretan što više ne pušim makar kada popijem podimim valjda 3 kutije u 3-4 sata :) Al opet to je više nego svake prestupne.
Pušim i jedva cekam da zapalim
i uvjek se tjesim : od neceg moraš mreti
nisu li turska i grčka isto dio balkana...ok,turska je prije mala azija,ali grčka je dio blakana kako god okrenuo...
Da pola kutije radnim danom , kutiju vikendom.
Nepušim. nevidim smisao pusenja, samo sve smrdi okolo naokolo i uvijek bi morao paziti dal imam upaljac cigarete, da nezapalim odjecu cigarom i takve kerefeke.
Ne..pa mislim da je to totalno bezveze..pušit zato što si pod stresom, ja stres riješevam dobrim FPS-om
A i mislim da to nema nikakve logike, pušenjem smrdiš, žute prste imaš, žuti zubi i još bezveze trošiš lovu totalno
Ne pušim,al zato redovito dolazi Update kompa :)
Nisam niti neću..:))
DA
Jedini pravi gušt u životu...
u cemu je tu gust? stvarno...gust unistavati si zivot...svaka vam cast...
ja sam pusio 6god i shvatio da ne vodi nikuda...vidjet cemo kad cete vi shvatiti isto to...
a i kladim se da pola korisnika foruma koji puse ima manje od 16-17g...tuzno!
Ne razumijem kako vam se da pušiti...
Iskreno, ja isto ne vidim koji je gušt vama kojima je gušt
Bacanje novaca, uništavanje zdravlja i slično.
Ja pušim, a ni sam ne znam koji je razlog.
Jbg, jednostavno pušim.
BTW. ja imam 23 godine. Dakle, nisam među onim maloljetnicima koji počinju iz gušta i da ih se vidi sa duvanom.
Iskreno, ja isto ne vidim koji je gušt vama kojima je gušt
Bacanje novaca, uništavanje zdravlja i slično.
Ja pušim, a ni sam ne znam koji je razlog.
Jbg, jednostavno pušim.
BTW. ja imam 23 godine. Dakle, nisam među onim maloljetnicima koji počinju iz gušta i da ih se vidi sa duvanom.
Imam i ja 23 pa nemoj misliti da nešto pametujem, ono šta sam napisao nisam mislio doslovno, više iz za*ebancije
Ali iskreno, uživam u svakom dimu ujutro uz prvu kavu na poslu
Dobro ,nije da ja ne uživam.
Ali kažem, kad sagledaš stvari, nema tu puno razloga za uživanje.
Dobro ,nije da ja ne uživam.
Ali kažem, kad sagledaš stvari, nema tu puno razloga za uživanje.
Ono je više bio komentar iz ruganja samom sebi jer sam ovisan o toliko nepotrebnoj gluposti
Govor ovisnika.
Da.
Oni koji ne puse ce zivjti 100 godina...a oni koji puse onako kako im je pisano