Pozdrav iz Labina zaključana tema

poruka: 8
|
čitano: 1.077
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Pozdrav iz Labina- Tonchy

Pozdrav iz Labina svima!

Ovako kaže bonton da se predstavimo pa....

Ja sam Toni Kranjac i dolazim iz Labina. Imam 12 godina i često čitam Bug ili Enter...

Jako me zanimaju kompjuteri i slično pa sam se pridružio ovom forumu da bih dobio nova iskustva sa svima i da bih naučio nešto novo o kompjuterima....

:)

Loši stari komp... na izmaku snaga :P
16 godina
RE: Pozdrav iz Labina- Tonchy

i ja sam iz labina.. Namigiva

BOG I HRVATI
15 godina
neaktivan
Pozdrav iz Labina

imas temu ''Predstavite se'' ;)

xFire: rebelsy
15 godina
neaktivan
RE: Pozdrav iz Labina

ah sorry... :( ali ipak ovaj forum se i zove predstavljanje, a ako je još koji "Predstavite se" onda ja nisam vidio... pa i tamo ću se onda predstavit!

15 godina
neaktivan

eee super..! :D

16 godina
tonchy kaže...

Pozdrav iz Labina svima!

Ja sam Toni Kranjac i dolazim iz Labina. Imam 12 godina i često čitam Bug ili Enter...

Jako me zanimaju kompjuteri i slično pa sam se pridružio ovom forumu da bih dobio nova iskustva sa svima i da bih naučio nešto novo o kompjuterima....

Posto si novi mogo si svratit u birc i okrenut rundu koju jer mi forumasi smo malo u krizi s parama a ti kad si vec nov mozes izdvojit malo,ne?Cool

Prodajem Modern Warfare 2 za 230 kn s kutijom bez drugog cda jer mi je sestra mlada bacila ga negdje
16 godina
neaktivan
Fake_Alert kaže...
tonchy kaže...

Pozdrav iz Labina svima!

Posto si novi mogo si svratit u birc i okrenut rundu koju jer mi forumasi smo malo u krizi s parama a ti kad si vec nov mozes izdvojit malo,ne?Cool

Mislim da je sada već vrijeme za Nespavalice, Birc se zatvorio, inspekcija, otvara ujutro u 6.

I baci oko na ovo, ukoliko već nisi, najosnovnije stvari foruma, pravila ponašanja i slične stvari.

“Herb is the healing of a nation, alcohol is the destruction.” - Bob Marley ┌∩┐(◣_◢)┌∩┐
Poruka je uređivana zadnji put čet 7.1.2010 22:32 (thuglife).
16 godina
neaktivan

Ma može on nama okrenut rundu i u nespavalicama Namigiva

RIDER
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice