Paranormalno

poruka: 2.052
|
čitano: 441.069
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Paranormalno

Pola stvari koje se ovdje navode nisu ni priblizno paranormalne,vjerujem da paranormalno postoji ali da se

paranormalne stvari desavaju svaki dan ne.Za gotovo sve postoji objasnjenje.I znanost koja se bazira na cinjenicama

uspije odg na gotovo sva pitanja.

[IMG]http://i41.tinypic.com/dz7zmt.jpg[/IMG]
16 godina
RE: Paranormalno

isuse! maloprije sam išao do hladnjaka da si napravim sendvič. i otvorim vrata od hladnjaka a tamo neka bijela plastična posuda. otvorim ju, a ono SARMA! i razmišljam...pa otkud...kako.... sjetih se da je stari bio u subotu ovdje, al nisam vidio da je išta stavio u hladnjak.

moje pitanje: je li moj stari izvanzemaljac koji ima sposobnost teleportacije predmeta i čitanja uma pa mi je teleportirao tu posudu u hladnjak i izbrisao pamćenje?

bojim se.......

Poruka je uređivana zadnji put sri 18.2.2009 20:25 (DaffyDuck).
16 godina
protjeran
Horagio kaže...

Čujte ovu zakon

. Sve je iluzija.

znam to, izvrsno štivo a preporučam još i
.
Kondomi su zakon, koristite ih i vi!
17 godina
neaktivan
Paranormalno

Umna spoznaja je ona prava spoznaja, a osjetilna je mračna spoznaja!

BUG rulz!
16 godina
neaktivan
xxxxx kaže...

uh evo uspjeo sam procitat cijelu temu napokon

meni se također dosta toga događa al mislim da je to sve psiha i nema niceg paranormalnog

Istina, ali ipak ima malo paranormalnog. Moja teorija je da su odgovori i uzroci na to skriveni u onih 90% mozga koji ne koristimo i ne poznajemo(podsvjest). Smijte se koliko hočete, ali mislim da imamo nešto slično telepatskim sposobnostima, samo ih ne znamo kontrolirati(što uzrokuje paranormalne pojave), pa ih se bojimo, a ono čega se bojimo, to poričemo! Postoji više istraživanja koja su pokazala nešto slično. Inače je u svakodnevnom životu dokaz je da kada se s nekim jako zbližite, kao da jednako mislite, funkcionirate kao jedno. To se zapravo događa, to se može opisati kao da se mozgovi "umreže", pa kao i dva umrežena računala funkcioniraju kao jedno. Samo treba pričekati par desetaka godina, i uskoro čemo biti kao Jediji...Cool
If death of one man can save thousand lives,then that one sacrifice is worth it!
17 godina
neaktivan
BORN kaže...
I like chineese kaže...
BORN kaže...

Meni se često puta znalo dogoditi da kad idem spavati i dok ležim u krevetu odjednom dobijem osjećaj kao da padam i onda se trgnem i sve je normalno

ja isto tak nekak, to mi se događa kad se nešto zamislim, ili kad sam na rubu sna.
 Dogodi se baš u trenutku kad čovjek treba zaspati. Ona granica između jave i sna
 to mi je tako zakon!
ovako mrtav samo što ne trebam zaspat i onda počnem padat i trznem se i onako mi ruka visi iz kreveta,a ja skroz na rubu.
glupo mi je kad naprimjer u snu skočiš sa zgrade i probudiš se kad je gotovo tlo.
je ima i ono da se bojiš skočit.
ma ima toga tone..............
e zamislite kako to da čovjek gleda nekoliko sekundi koje će se dogoditi za neko dugo vrijeme u budućnosti.
da sve što čovjek može iskoristimo mogli bi letiti,gledat u budućnost,pamtit 10000000000 puta više, sanjati lucidne snove 365 puta(366) u godinu,osmisliti ultra naprednu tehnologiju...
OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.2.2009 20:11 (djdomi).
17 godina
neaktivan
Paranormalno

To sa padanjem potjeće iz vremena kad smo spavali na granama, i ako bi pali morali smo se probuditi kako bismo pravilno doskočili. Ništa paranormalno ;)

16 godina
neaktivan
Gnarrkill kaže...
BORN kaže...

Meni se često puta znalo dogoditi da kad idem spavati i dok ležim u krevetu odjednom dobijem osjećaj kao da padam i onda se trgnem i sve je normalno

ma to mi je najdraze kad mi se dogodi, sanjam i odjednom sve crno i pocnem padat, i tren prije nego dotaknem tlo se naglo zatresem i probudim sav znojav Smijeh
  To se i meni zna desit ...čito sam negdje da to ima veze sa povezanošću mišića i mozga te s nekim naglim opuštanjem mišića...npr. sanjaš da padas sa stolca i taman prije nego šta rokneš na pod se streseš i probudiš...

Intel Quad core q6600 4x2.44 GHz , 4gb RAM , nVidia GeForce 8600gts 512mb , Asus P5N32 SLI-Premium , 2x 320gb HDD WD Barracuda , Asus 400W
Poruka je uređivana zadnji put sub 21.2.2009 16:56 (Daymyen).
16 godina
Paranormalno

da full je zanimljiv taj dogadaj... ja sam znal hodati po bačvama pa padati s njih, njihati se na stolcu i padati... svasta... al strava kak se covjek prestrasi ono...

neznam dali se je kome kad to dogodilo, al ono... zanimljivo je, recimo bil sam bolestan s visokom temperaturom i tak to...

i lezal sam u krevetu i najedamput sam kao poceo lebditi i ici prema gore , tijelo mi je lezalo nepomicno na krevetu, ali ja sam bil svijestan svega kaj se dogada oko mene, nisam mogao utjecati vise na svoje tijelo, ali gore u zraku sam mogao pomicati ruke i noge i gledal sam dole ono kak lezim lol... sad neznam tocno jer me to bilo dosta davno, ali kak sam isel sve bolje gore, onak osjecal sam se puno bolje... jel se kome desilo nesto slicno?

16 godina
Blade18 kaže...

da full je zanimljiv taj dogadaj... ja sam znal hodati po bačvama pa padati s njih, njihati se na stolcu i padati... svasta... al strava kak se covjek prestrasi ono...

neznam dali se je kome kad to dogodilo, al ono... zanimljivo je, recimo bil sam bolestan s visokom temperaturom i tak to...

i lezal sam u krevetu i najedamput sam kao poceo lebditi i ici prema gore , tijelo mi je lezalo nepomicno na krevetu, ali ja sam bil svijestan svega kaj se dogada oko mene, nisam mogao utjecati vise na svoje tijelo, ali gore u zraku sam mogao pomicati ruke i noge i gledal sam dole ono kak lezim lol... sad neznam tocno jer je to bilo dosta davno, ali kak sam isel sve bolje gore, onak osjecal sam se puno bolje... jel se kome desilo nesto slicno?

zasto dp-as? to nije paranormalno :O
16 godina
neaktivan
Blade18 kaže...
...

i lezal sam u krevetu i najedamput sam kao poceo lebditi i ici prema gore , tijelo mi je lezalo nepomicno na krevetu, ali ja sam bil svijestan svega kaj se dogada oko mene, nisam mogao utjecati vise na svoje tijelo, ali gore u zraku sam mogao pomicati ruke i noge i gledal sam dole ono kak lezim lol... sad neznam tocno jer je to bilo dosta davno, ali kak sam isel sve bolje gore, onak osjecal sam se puno bolje... jel se kome desilo nesto slicno?

to je nešto kao klinička smrt. sjećam se jedne emisije globalnog sijela gdje se govorilo o tome. ljudi lebde iznad kreveta i vide svoja nepomična tijela kako leže na krevetu
16 godina
Paranormalno

omg... znaci moguce da sam jednom bilo klinicki mrtav.. heh super iskustvo xD

neznam, al tak je to lebdenje bilo stvarno da nema sanse da je bil kakav san il takvo sto jer bi to sigurno zaboravil, ovo nisam zaboravil mozda cak i 5-6 godina, otprilike tad mi se to desilo...

17 godina
neaktivan
Paranormalno

jel ovo nešto kao lucidni san:

sanjao sam da sam vojnik u cod-u 4 ali da je sve stvarni rat.

prvo sam mislio da je stvarnost i nisam htjeo nikog ubit.

skužio sam da je san i htjeo sam ubit al sam fulo s nožem,hehe.

OS: Windows XP Professional Edition SP3,Windows 7 Ultimate Beta 1(Build 7000)
16 godina
neaktivan
Blade18 kaže...

neznam, al tak je to lebdenje bilo stvarno da nema sanse da je bil kakav san il takvo sto jer bi to sigurno zaboravil, ovo nisam zaboravil mozda cak i 5-6 godina, otprilike tad mi se to desilo...

ja bi taj san...da iskusim kliničku smrt!!!!Mršti se
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
16 godina
neaktivan
sk8 4 life kaže...
Blade18 kaže...

to nije san, nego je to smrt. i nije za zezanciju. to je ozbiljno. to je kao da si zapravo umro i iz nekog rezloga se ponovno oživio.
16 godina
neaktivan
jurluk kaže...
sk8 4 life kaže...
Blade18 kaže...

to nije san, nego je to smrt. i nije za zezanciju. to je ozbiljno. to je kao da si zapravo umro i iz nekog rezloga se ponovno oživio.
 dakle dok je sanjao bio je lakši 21 gram !! ludnica ...što bi se dogodilo kad bi npr. spavao i bio klinički mrtav i neko te probao probudit ili te premjestit...što bi se dogodilo Šok????
Bolje biti 100 godina bogataš nego 7 dana siromah
17 godina
Daymyen kaže...
Gnarrkill kaže...
BORN kaže...

ma to mi je najdraze kad mi se dogodi, sanjam i odjednom sve crno i pocnem padat, i tren prije nego dotaknem tlo se naglo zatresem i probudim sav znojav Smijeh
  To se i meni zna desit ...čito sam negdje da to ima veze sa povezanošću mišića i mozga te s nekim naglim opuštanjem mišića...npr. sanjaš da padas sa stolca i taman prije nego šta rokneš na pod se streseš i probudiš...

E i meni se to zna cesto desit, uznojim se kao da sam trcao, a to vezi misica, meni bi sigurno bio razlog sto radim svaku noc 15+ sklekova i trbusne i sl.
Blade18 kaže...

i lezal sam u krevetu i najedamput sam kao poceo lebditi i ici prema gore , tijelo mi je lezalo nepomicno na krevetu, ali ja sam bil svijestan svega kaj se dogada oko mene, nisam mogao utjecati vise na svoje tijelo, ali gore u zraku sam mogao pomicati ruke i noge i gledal sam dole ono kak lezim lol... sad neznam tocno jer me to bilo dosta davno, ali kak sam isel sve bolje gore, onak osjecal sam se puno bolje... jel se kome desilo nesto slicno?

Klinicka smrt, hmm.., mozda, ali nisam bas siguran jer ako pogledas malo prije ja san davao bas linkove za to sto si ti iskusio, Izlazak iz tjela, samo ti kao nisi skrooz zaspao pa si ti se to desilo, to je bilo i na televiziji, a svaki covjek tjekom sna to dozivi samo nije svijestan, bilo je to i na televiziji, i ima posebna ustannova gdje ljudi vjezbaju to moraju izaći i z tjela i viditi sta je prikazano u susjednoj sobi na monitoru.
17 godina
neaktivan
Paranormalno

a bilo je svega...

-onak više si zabrijem, pa npr mislim da čujem korake dok svi spavaju... nikad nikakvih dokaza...

-jedna malo čudna stvar: jednom ja i god. dana stariji buraz idemo u školu ( daavno bilo) i nasred ulice vidim ja lava, onak barem dobrih 3-4 sekunde sam ja bio uvjeren da gledam lava, ono ukipio se na mjestu, onda odjednom skužim da je to pas. Ali najčudnije je što tada moj buraz reče: jbt zabrio sam da sam vidio lava umjesto ovog psa, sito ko i ja...daaamn

-e, da svako malo imam deja vu, i to jaaakiii

Poruka je uređivana zadnji put ned 22.2.2009 1:23 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
jel se dogodi kome da prvi put u životu čuje za nešto i onda to u sljedećih par dana malo-malo čuje?
16 godina
  Klinicka smrt, hmm.., mozda, ali nisam bas siguran jer ako pogledas malo prije ja san davao bas linkove za to sto si ti iskusio, Izlazak iz tjela, samo ti kao nisi skrooz zaspao pa si ti se to desilo, to je bilo i na televiziji, a svaki covjek tjekom sna to dozivi samo nije svijestan, bilo je to i na televiziji, i ima posebna ustannova gdje ljudi vjezbaju to moraju izaći i z tjela i viditi sta je prikazano u susjednoj sobi na monitoru.
 neznam dali hoces reci da ja govorim gluposti ili sto, ugl. meni se to dogodilo... nisam ja rekao da je to klinicka smrt... ja sam samo pitao dali se mozda jos kome to dogodilo...  i da, ja sam bil svijestan svega...
da mi to neko veli, a da se to isto meni nije dogodilo tesko da bi mu povjeroval... cak bi mu se i smijal, al sad kad se to meni dogodilo ono htel bi se razgovarati s nekim koji je isto to dozivio...
e sad vise zbilja neznam dali sam dirao strop ili ne, al onak mi se nekak cini da jesam i da je fakat bilo onak realno opipljivo... za to nisam siguran...
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...

I meni su se događale prilično bizarne situacije, al najčeće one kad otprilike znam što će se dogoditi. Al najvise mi je ostao urezan u sjećanju jedan događaj iz djetinjstva. I dan danas ga se sjecam kao da je bio prije 5 min. Skupilo se nas 5-6 prijatelja da gledamo utakmicu. Ja i jos jedan prijatelj sjedili smo na trosjedu dok su ovi ostali sjedili za stolom. U jednom trenu sam se bio nešto zamislio i dok sam tako zamišljen buljio tko zna gdje vidio sam ovog jednog prijatelja kako se ustaje sa stolice, ide do drugog (onog manjeg) stola, usiplje vodu u pepeljaru i ugasi cigaru. Naravno, to se sve negdje događalo u mojim mislima. U tom trenu sam se trznio (tj. prestao biti zamišljen) i ponovilo se ono identicno sto sam prije "vidio". On se ustao, otisao do malog stola, usuo vodu u pepeljaru i ugasio cigaru. Odjednom sam problijedio kao da sam vidio duha. Obuzeo me nenormalan strah i otrcao sam kuci. Danas me vjerovatno nebi bilo toliko strah, al tada sam ipak bio samo dijete od nekih 10ak godina.

Ajmo ekipa malo objašnjenja za ovo.
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 (1.8GHz) oc @ 2.5GHz; ASUS EN7300GT SILENT (400/800) oc @ 570/960; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17"; "Gravitacija je *učka"
17 godina
neaktivan
scorpion667 kaže...
scorpion667 kaže...

I meni su se događale prilično bizarne situacije, al najčeće one kad otprilike znam što će se dogoditi. Al najvise mi je ostao urezan u sjećanju jedan događaj iz djetinjstva. I dan danas ga se sjecam kao da je bio prije 5 min. Skupilo se nas 5-6 prijatelja da gledamo utakmicu. Ja i jos jedan prijatelj sjedili smo na trosjedu dok su ovi ostali sjedili za stolom. U jednom trenu sam se bio nešto zamislio i dok sam tako zamišljen buljio tko zna gdje vidio sam ovog jednog prijatelja kako se ustaje sa stolice, ide do drugog (onog manjeg) stola, usiplje vodu u pepeljaru i ugasi cigaru. Naravno, to se sve negdje događalo u mojim mislima. U tom trenu sam se trznio (tj. prestao biti zamišljen) i ponovilo se ono identicno sto sam prije "vidio". On se ustao, otisao do malog stola, usuo vodu u pepeljaru i ugasio cigaru. Odjednom sam problijedio kao da sam vidio duha. Obuzeo me nenormalan strah i otrcao sam kuci. Danas me vjerovatno nebi bilo toliko strah, al tada sam ipak bio samo dijete od nekih 10ak godina.

Ajmo ekipa malo objašnjenja za ovo.
 Pa to je bar lako objasnit - Deja Vu(Već viđeno) - klikni ovdije
Once i rose above the noise and confusion,just get a glimpse beyond this illusion.I was souring ever higher but i flew too high.Though my eyes could see i still was a blind man,Tough my mind could think i still was a mad man.
17 godina
Blade18 kaže...
 neznam dali hoces reci da ja govorim gluposti ili sto, ugl. meni se to dogodilo... nisam ja rekao da je to klinicka smrt... ja sam samo pitao dali se mozda jos kome to dogodilo...  i da, ja sam bil svijestan svega...
da mi to neko veli, a da se to isto meni nije dogodilo tesko da bi mu povjeroval... cak bi mu se i smijal, al sad kad se to meni dogodilo ono htel bi se razgovarati s nekim koji je isto to dozivio...
e sad vise zbilja neznam dali sam dirao strop ili ne, al onak mi se nekak cini da jesam i da je fakat bilo onak realno opipljivo... za to nisam siguran...
 Nekažem da si ti rekao da je klinicka smrt, nego sam rekao da je to mozda za onaj post  ispod tvog, i nekazem da govoris gluposti nego suprotno, to se zove Izlazak iz tjela.
Evo par linkova:
http://spiritualnisotonizam.blog.hr...
24H
17 godina
Paranormalno

Evo nesto paranormalno,Vrata za PakaoCool

Only God will judge me tko je brži ili zec
17 godina
neaktivan
tommy2103 kaže...

Evo nesto paranormalno,Vrata za PakaoCool

35 godina bez prestanka!!! Amazing
Prodajem kravu, crna metalik boja, HI-FI mukanje, sportski rep i alu kopita.
16 godina
neaktivan
Paranormalno

e ljudi meni se dogadja da ko da sam nes cuo negdje al bas sve isto i ton i recenicu u tockicu sve tocno i onda onako kazem u sebi WTF to sam negdje cuo

a isto tako i kad su mi od sobe otvorena vrata onako malo ja mislim da mi je neko iza ledja pa mislim ono

Moja konfa: :AMD Phenom X3 8450 :2 gb ram :ATI HD4650 1024mb :ASUS M2N68 Motherboard
17 godina
protjeran
Jebasu123 kaže...

e ljudi meni se dogadja da ko da sam nes cuo negdje al bas sve isto i ton i recenicu u tockicu sve tocno i onda onako kazem u sebi WTF to sam negdje cuo

a isto tako i kad su mi od sobe otvorena vrata onako malo ja mislim da mi je neko iza ledja pa mislim ono

ništa drugo osim paranoje

ja imam već 2 mjesec aproblema s određenim mjestom na cesti
kad god da prođem autom na večer nekaj se desi
2 ptua mi se izlio onaj miris...a ušarafljen je u drveni "nosač" i NEMOGUĆE je da ispadne, radio mi počne ludne zvukove ispuštat, vidio sam "nešto"... da bi mi danas djed reko (koji je rođen kilometar od tog mjesta) d aje tmao ubijeno jako puno ljudi 1944 i 1945 u toj šumi...čudno i bezopasno al zastrašujuće u ponoć dok si sam u autu
xFire-->ddoxy When the power of love overcomes the love of power, the world will know peace
16 godina
neaktivan
Jebasu123 kaže...

tako je i meni bilo prije. stalno sam mislio da je netko iza mene, da me slijedi i da će me svaki čaš napasti
16 godina
protjeran
Paranormalno
na cemu ste bili ljudi da i ja probam? Salim se.
born to be gamer
17 godina
neaktivan
jurluk kaže...
Jebasu123 kaže...

tako je i meni bilo prije. stalno sam mislio da je netko iza mene, da me slijedi i da će me svaki čaš napasti
 Šizofrenija.
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice