Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.725
|
čitano: 1.578.040
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
8 godina
Re: Nosite li sat?
rampart kaže...
Hornet_93 kaže...

Molim vas preporuku sata do 450e.

Proizvođač mi nije presudan, jedino ne želim diver stil i mora biti kvarcni mehanizam.

Imam Seiko 5 i već pola godine ne mogu se priviknuti na to navijanje svaka 2 dana, jednostavno zaboravim i sat mi je na kraju beskoristan.

ja imam ovaj...

Sorry, tek sam sad skuzio da ne zelis diver 👍

ja imam ovaj...

Sorry, tek sam sad skuzio da ne zelis diver 👍

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 6:40 (rampart).
14 godina
Nosite li sat?

Hvala svima na prijedlozima, pogledao sam ove Casio Lineage, Sieko Classic i još hrpu Citizen EcoDrive modela, na kraju odluka pala na Casio. 150€ više za Seiko nisam baš mogao prožvakati s obzirom na jako slične karakteristike.

Alane, bježmo, njih je dvojica, a mi smo sami.
15 godina
Nosite li sat?

Automatic je za nekoga tko nosi sat svaki dan pa se ne mora zamarati s navijanjem, svog sam navijao zadnji put negdje u 12 mjesecu. Izdura 4R do 40h ili 6R do 70h bez navijanja ali to je u najidealnijem scenariju dok ih sam navineš do kraja. Tko neće nikakve slične peripetije i uvijek imati perfektnu točnost Citizenov radio controlled mehanizmi su moja topla preporuka.

Some people are like clouds. When they disappear, it’s a beautiful day.
13 godina
Re: Nosite li sat?
Hornet_93 kaže...

Hvala svima na prijedlozima, pogledao sam ove Casio Lineage, Sieko Classic i još hrpu Citizen EcoDrive modela, na kraju odluka pala na Casio. 150€ više za Seiko nisam baš mogao prožvakati s obzirom na jako slične karakteristike.

Ako još nisi naručio, evo ti, sem solarnih Citizen Zenshina, uvaljujem bubu i s par kvarcnih 262kHz Bulova, precizne i s glatkim swipe-om...

Bulove:

https://youtube.com/shorts/82gf0r8pu3w?si=v8hE6lRNySUo8ctl 

Citizen:

https://youtu.be/GcmFQ9ruk9c?si=kHPqjirWWyQR6srY

Poruka je uređivana zadnji put jučer u 17:13 (Chriss).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice