Nosite li sat? izdvojena tema

poruka: 3.467
|
čitano: 1.377.702
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan
Re: Nosite li sat?
nul-3 kaže...
AlienWare1 kaže...

Nosim, Casio, solidno izgleda, za sve prilike i traje mi već 5 godina. Jedina mana je to što mjesečno ode 15 sec naprijed i što premaz koji svijetli u mraku prestaje već brzo djelovati, ali za to što sam ga platio ne mogu se žaliti. I da, nosim ga na desnoj ruci, a dešnjak sam.

Why? :D

Jel to ovo? :P

Ako je, onda zato što mi je jednostavno "lakše"; lakše mi ga je nositi na glavnoj ruci, lakše mi je pogledati vrijeme na toj ruci, volim ga non stop vidjeti itd. Više mi ljudi i kolega kaže "Sat ti se nosi na lijevoj ruci", a onda ih jednostavno upitam "A zašto? Odakle si ti to naučio? Gdje to piše?" i onda zašute. Kao da oni gledaju na moj sat, a ne ja. :P

16 godina
Nosite li sat?

Pa to ti ubiti ide ovako, ako si desnjak nosis na lijevoj a ako si ljevak nosis na desnoj, zbog toga sto tu ruku ne koristis tako puno pa se sat nemoze ostetit tako lako.

Sto se tice sportskih satova, dobra mi je ona sportska linija od nautice.

17 godina
neaktivan

A i pročitao sam da kad su prije bili na navijanje, bilo je teško lijevom rukom naviti nešto što je na desnoj ruci i to s desne strane. A ionako ga ne nosim kad treba nešto zeznuto radit, u tih par godina ima samo par crtica.

16 godina
Nosite li sat?

nosim ovaj i ne mislim se kad idem u more ili na koju dubinu ronim

kradem mine iz minskog polja
17 godina
neaktivan

Ima neki 70-e/80-e štih.

16 godina
AlienWare1 kaže...

Ima neki 70-e/80-e štih.

misliš moj?

kradem mine iz minskog polja
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Možete mi reći gdje u ZAgrebu mogu kupiti neki sat da nije preskup(oko 800 kuna)?

16 godina
Nosite li sat?

watchcentar ti ima hrpu brendova, ali mozes otic u arenu, tamo imas hrpu ducana sa satovima, imas taj watchcentar, imas festinu ja mislim, imas neki sa onim skupim satovima itd.

13 godina
neaktivan

OK,hvala na savjetu!

17 godina
neaktivan

@dery: Da, tvoj.

13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

htio bi kupit neki sat do 5 soma kuna. sto bi mi preporucili?

14 godina
Nosite li sat?

Nikam bez njega {#}

13 godina
vrinho kaže...

Nikam bez njega  {#}

{#}Koliko si ga platio ili ako si ga dobio za poklon jel mozda znas pribliznu cijenu ? LP

15 godina
neaktivan
14 godina
Johnny4286 kaže...

{#}Koliko si ga platio ili ako si ga dobio za poklon jel mozda znas pribliznu cijenu ? LP

Prije nekoliko mjeseci sam kupio prek Njuškala za oko 350 kuna. Novi je koštao oko 1000, star je oko 3 godine ali jako uščuvan. Čovjek mi poslao sve što ide uz njega, kutiju, papire, kožni remen koji još ide ak mi ovaj dosadi {#} Vrhunski je i baš sam takvog bio tražio.

13 godina
vrinho kaže...
Johnny4286 kaže...

Prije nekoliko mjeseci sam kupio prek Njuškala za oko 350 kuna. Novi je koštao oko 1000, star je oko 3 godine ali jako uščuvan. Čovjek mi poslao sve što ide uz njega, kutiju, papire, kožni remen koji još ide ak mi ovaj dosadi  {#}  Vrhunski je i baš sam takvog bio tražio.

opa good trade  {#}{#}

14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

tik-tak

* preporučamo slike kvadratnog oblika, podržani formati su JPG i PNG bez transparencije
Poruka je uređivana zadnji put sub 11.8.2012 23:16 (tooniinaa).
16 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Moze mi netko preporucit neki sat do 1200 kn

Neki Casual tipa svidaju mi se Fossil i po neki od Invicte

It's not always rainbows and butterflies, it's compromise that moves us along
Poruka je uređivana zadnji put ned 12.8.2012 13:51 (xXx lnf3rno xXx).
14 godina
neaktivan

google?

* preporučamo slike kvadratnog oblika, podržani formati su JPG i PNG bez transparencije
17 godina
Nosite li sat?

Sat nosim samo kad idem vani iz kuće, osim ljeti, tad mi smeta i ne nosim ga.

16 godina
Nosite li sat?

ja ga isto po ljeti cesto skidam, nosim jedino kad idem negdi jer mi se jako znoji na ruci, uzas.

16 godina
neaktivan
Nosite li sat?

Naravno da nosim :)

Imam ih 2 (jedan casual/bussines i jedan sport-type)

Casual/Bussines: Casio Edifice EF-123 D

Taj sat furam skoro uvijek (osim zadnjih par dana, jer čekam bateriju za njega) :) . Sat je dobiven za krizmu pred 6.5 godina i ovo je prva zamjena baterija u njemu (inace je staklo izgrebano od svega i svacega)

Sport-Type: Diadora (nemam pojma koji model)

Ovaj sat nosim kad idem na đir biciklom ili kad idem zaigrat nogomet na starom igralistu (nogometnom ;) )

Diadora Sport-type Diadora Sport-type
Extend my EMSI License for free: http://download.emsisoft.com/EmsisoftAntiMalwareSetup_6434073 / My Web Site: http://www.marko-idzan.from.hr
14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

trenutno ne,pukao kaiš,istrošila se baterija,naručen novi kaiš,pa slijedi promijena baterije i čuka stara 14 godina če opet u pogon.

moja čuka moja čuka
stručno rukovanje urara kod promjene baterije stručno rukovanje urara kod promjene baterije
15 godina
Nosite li sat?

nosim ovaj sat koji mi je moja draga poklonila, nesto manje od 800kn u arena centru, al nikam bez njega nejdem

edit: moj je u smedoj vrziji

poklon od cure poklon od cure
Poruka je uređivana zadnji put sri 15.8.2012 13:39 (Nocio).
13 godina
neaktivan
Nosite li sat?

ostalo mi viska para .. i nasao 2 3 modela... pogledajte na netu i recite kakvi se cine https://www.facebook.com/dicta.hr?v=app_190322544333196

http://www.watchshop.com/mens-breil-universe-chronograph-watch-tw1078-p99947986.html

http://www.watchshop.com/mens-breil-atmosphere-chronograph-watch-tw1069-p99947975.html

ili vi neki predlozite !  volio bih da je oko 1000kn.. iako su ovi malo priko.. samo pitam misljenje za njih ! .. 

If you can't make it good, at least make it look good. (c) Bill Gates
Poruka je uređivana zadnji put čet 16.8.2012 23:42 (Saint96).
16 godina
Nosite li sat?

Prvi mi je najbolji.

13 godina
Nosite li sat?

Meni je iskreno treci najljepsi...Al svatko ima svoj ukus. Nemoj se previse obazirati na nasa misljenja, uzmi on sto se tebi najvise svidja i onaj koji bi naravno htio najvise nositi :)

16 godina
Nosite li sat?

Tocno to, uzmi koji se tebi svida. Kvaliteta im je svima ista.

14 godina
neaktivan
Nosite li sat?

hah, cuj ih sve vrsni urari, da im je kvaliteta svima ista i ovaj sta trazi Oris za 1000kn.

taj prvi koji si linko kosta 2500 eura.

16 godina
Nosite li sat?

nisi me bas shvatio, kazem u nekom cjenovnom rangu(ovdje 1000 kn) je kvaliteta ista, ne pricam za razlicite cjenovne rangove, to je nekako i logicno, zar ne?

i zapravo nemam blage kolko kostaju satovi sto je linko, reko sam kojeg bi ja uzeo.

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice