Od naslova novije generacije Demon's Souls definitivno. Brutala. Jedina modernija igra koja je ekšli teška ^^
Najteža igra i gdje ste izgubili najviše živaca?
- poruka: 499
- |
- čitano: 99.929
- |
- moderatori:
DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
Od naslova novije generacije Demon's Souls definitivno. Brutala. Jedina modernija igra koja je ekšli teška ^^
Sorry na OT, ali sad sam gledao review iste i čini mi se odličnom! Jel se isplati kupit? Mislim, ipak je ekskluziva..
I da, još 2 pitanja, jel ima dobar replay rate i je li dugačka?
Hvala!
dobri stari Crash Bandicoot na plejki, prva tri nastavka su bila za živce izgubiti jer si neke levele morao doslovce u jednom mahu proći!! a moram spomenuti MGS jedan od starijh gdje je borba sa zadnjim bossom zamalo koštala plejku glave!!! good old times
Ja sam prije puno živaca gubio na PS1 na Crash Bandicoot Racing (mislim da se tako zove), igra sa kartinzima, a sada baš i nema igara da gubim živce, osim novog PESa
nba live 2008, nba 2k10, pes 6, pes 8, most wanted, cod4 sp, cod2 mp (tu sam definitivno najviše živaca izgubil jer sam ga bil igral s 30 fpsa). a najteža i vjerojatno najbolja je serijal brothers in arms.
Commandos BEL
PES, Homm,Disciples..
Silent Hill 1...zagonetka sa klavirom / 2 tjedna -.-
Najviše živaca ošlo na super mariu,strgo sam 2 joysticka i treći mi nisu htjeli kupit
Bilo je dosta igara zbog kojih sam gubio zivce kad sam bio mali,tako da se ne sjecam bas koja mi je igra najvise zivaca popila,ali vecina njih su bile one za NES.
dvije situacije.
diablo 2
ja si razvijam sorserku cold, nabrijavam frozen orb i dođem na nightmare, II act, treba ubit duriela i vidim da je frajer IMUNE TO COLD!
popiydio sam.. nisam imo nijedan fire ili lightning skill.. onda sam se sjetio da sam negdje našo neke debilne boots koje su davale chargeve za 2. level firewalk, sa nekim bijednim damage-om.. i tak, po durielovoj spilji sam hodao valjda 3 hebena sata, namještao se tak da lik hoda za mnom i na jedvite jade uspio ubit son of a bitch-a.. moram napomenut da sam i ja krepavao jedno 50x, stalno se vraćao kod njega i izgubio sve sa experience bar-a a falilo mi par tisuća do idućeg levela.. dalje sam počeo i fire razvijat :D
morrowind
jedan od prvih questova kad je trebalo ubit one egg hatchere u nekoj spilji.. nikak ih potamanit, počeo krivo lika razvijat pa sma tražio bug u igri.. i kad je jedan od hatchera nekak zapeo na nekim stepenicama, zatamanio sam ga ko vola. naravno, i to je trajalo 2-3 sata..
muke isusove..
GRAW.. jedan level ponavljao 30+ puta.. lud sam bio!
Syphon Filter 2 za PSX, dok se samo sjetim koliko sam živaca izgubio na toj igri, iako je Cd bio original na kraju je stradao :-(
Crash Bandicoot 2 - igrao sam sva 3 nastavka na Plejki (ja mislim da su bila 3), ali se prisjećam da je ovaj bio najteži teda sam se s ovom igrom jako pomučio.
Max payne 2-Namučio sam se na jednoj razini ma poludio sam,mjesec dana sam je igrao,i već kad sam mislio odustatI skužio sam da se u toj misiji moram javiti na telefon,i onda sam pičio i prešao
Silent Hill 1...zagonetka sa klavirom / 2 tjedna -.-
Da u pravu si,nikako ne mogu skuziti "logicnost" redosljeda tipki,ako se ne varam bila je nekakva pjesmica o pticama u pitanju?
Inace prelazim igre sam,bez neta,ali ovo je bilo za poluditi,morao sam pogledati walktrough.
Alone in the dark:Kada igras sa ženskom-ultra tesko i svaka cast onome koji ju je presao!
Silent Hill the room:Sve sto sam rekao WTF???
Eto to su meni 2 najteze.
QWOP definitivno !
Icy Tower....hahahah....
IWBTG ( I Wana Be The Guy) najteža igra u povjesti.
ajme kad se samo sjetim koliko sam je puta igrao i puko na živce;_;. Ali uspio sam je preći!
Blip&Blop
Nemoguće u single playeru preč.
ninja gaiden 1 i 2 definitivno.........
darksiders za pc
vec jaako dugo ne igram igre,izgubih volju ali i nemam pilu za to :)
ali sjecam se da sam uzivao u abe exodus,mislim da se tako zvala igra,bilo je zavrzlama puno,2D je bila,mislim da sam igrao to još na PS1..
ugl,ostala u sjecanju..
mafia:city of lost haven
ona vražija utrka kad morate voziti ono sranje od auta grrrrrrrr