Najgora igra koju ste igrali

poruka: 306
|
čitano: 57.522
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
neaktivan

Najgora ... definitivno "ne ljuti se covjece", kako to neko moze igrati??? Belji se

17 godina
RE: Najgora igra koju ste igrali

moj prvi post ovdje ,nemogu vjerovati sta ste sve napisali nevalja ovo ne valja ono ,meni nevalja sve sto ima veze sa sportom ništa igra mora biti igra i točka cod4 ,katastrofa koliko dijelova jos treba 8,10,crysis,far cry,i te fore sloboda kretanja ,pa kome treba sloboda kretanja treba mi akcija adrenalin,strah,tjeranje na još a ne đungla pa onda u pola igre neka čudovišta ,kao to nismo vidjeli.Još nešto šta vam dođe oni potpisi kompova ispod jel to imate ili bi željeli imat jer koliko ja vidim sve su to nabrijane pile a svi kukate kak je crysis zahtjevan.....

17 godina
neaktivan

Fallout 3.

Geekovih svih zemalja, ujedinite se!
17 godina
neaktivan

futball manager-i prije bi igro tetris iz 81 neg to

http://ubizec.net46.net/forum http://www.ubizeccorporation.bloger.hr
17 godina
neaktivan
Promatrač kaže...

moj prvi post ovdje ,nemogu vjerovati sta ste sve napisali nevalja ovo ne valja ono ,meni nevalja sve sto ima veze sa sportom ništa igra mora biti igra i točka cod4 ,katastrofa koliko dijelova jos treba 8,10,crysis,far cry,i te fore sloboda kretanja ,pa kome treba sloboda kretanja treba mi akcija adrenalin,strah,tjeranje na još a ne đungla pa onda u pola igre neka čudovišta ,kao to nismo vidjeli.Još nešto šta vam dođe oni potpisi kompova ispod jel to imate ili bi željeli imat jer koliko ja vidim sve su to nabrijane pile a svi kukate kak je crysis zahtjevan.....

Malo su ti kaoticne recenice (citaj: nisam skuzio ni pol posto od ovog sto si napisao!)!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
Maximus kaže...

Najgora ... definitivno "ne ljuti se covjece", kako to neko moze igrati??? Belji se

LOL!
Nothing is true, everything is permitted... 92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan
macgyver kaže...

Half-Life 2, i svi HLovi poslije njega (jedino je Ep2 prolazan)

BioShock (nije tolko los kolko me razocarao)

HL2!!!!!!!!
Ti si lud
17 godina
neaktivan

Fifa, NFS ProStreet

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

digimon

pokemon                   još za PS1

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis. Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u sign
17 godina
r3d3f1n3 kaže...
 a sta mozes ocekivat od njega izaso je 1998....game sux
17 godina

Multiplayer u hardcore modu bolesno zabavan.

slazem se sa tobom...to je ovisnost
17 godina

Kratko i jednostavno NFS Pro Street. Nešto najgore i najgluplje što sam ikad imao prilike zaigrati.

17 godina
neaktivan

Kult Heretic Kingdom, Powerdrome, Space Hack.....

To je par naslova koji nisu za zaigrati, a ima ih jos milijun. Vecinu igara koje ste vi naveli su solidne i igrive, neke igre nisu ni to.

16 godina
neaktivan

Mozda je trebalo razglabati o najgoroj verziji neke igre...Da najgora igra....hehe,pa vidis odma na cemu si..cemu uopce igrat ako nije po tvom gustu...Sad kad bi ja rekao da mi je najgora Sopwith Camel nitko se toga ne bi ni sjetio..jos je iz vremena DOS-a na Pc-u...Smijeh

www.hr-virtual.com
16 godina
neaktivan

Definitivno najkretenskija igra sto san je igra je MDK.Mada je izasla '97 dan danas kad se sitin te igre dobijen 2 side dkake....

17 godina

Quake 3 Arena (je da je igra namjenjena igranju na netu, ali imala je i singleplayer koji je najdosadniji koji sam ikada igrao)

Postal 2 (bože tko tu igru napravio???)

Univers at War (Kažu da je multiplayer kao dobar, ali kampanja je živo smeće)

TimeShift (dosadniji FPS nisam igrao (inače obožavam FPS), priča nula bodova, atmosfera, da ne pričam!!)

i osobno meni je Diablo 2 živo smeće jer sam prije njega igrao Baldurs Gate 2 i kada dođeš u svijet Diabla jednostavno se nasmiješ!

a da ne govorim o NFS (Need For Speed) nakon Hot Pursuita!!!! - čista EA zarada para na smeću.

Moje mišljene.

Gigabyte P35-DS3R,Socket775/Intel Core 2 Duo E4400/4GB DDR2,800MHz,Kingmax/Segate,320GB,7200rpm 16MBcache/Gigabyte 8800GTS 320/CHIEFTEC,GPS-500AB-A/Thermaltake MiniTyphoon,CL-P0268/Chieftec AF-1225S,120/Chieftec AF-0925S/Chieftek TK92/Kućište Chieftec SG-01B,midi/LG FLATRON,19"/Trust WirelessDS-3250
17 godina
neaktivan
Der_Wolf kaže...

Definitivno najkretenskija igra sto san je igra je MDK.Mada je izasla '97 dan danas kad se sitin te igre dobijen 2 side dkake....

Genijalna igra!
17 godina
neaktivan

Mislim da ne treba puno objašnjavati, uvjerljivo najgora igra koju sam igrao - Driv3er

17 godina

Pa ne sviđa mi se WoW, Driver (uffff, još uvijek me boli glava od toga sranja), pa ima još toga, ali ove sam zapamtio.

17 godina
neaktivan

NFS Pro Street

FIFA-bilo koja

92% tinejđera sluša turbo folk. Ako si ti među onih 8% koji još uvijek slušaju pravu glazbu kopiraj si ovo u potpis.
17 godina
neaktivan

Fifa-bilo koja

WoW nemogu vjerovat kako mi se ne sviđa wow

17 godina
neaktivan

A je li vi mislite, npr. da je u slučaju permanentnog pomračenja sunca moguće premjestiti životne oblike u podzemlje, u toj mjeri da u podzemlju izvan sunčeve svjetlosti raste drveće, a onda i paprike, paradajz, jabuke i sl. Razumijem ja fantazijski svijet, ali ako ćemo govoriti o banalnostima igra je imala detalj u kojemu ako pogledate dolje vidite noge lika kojega role-playate...

- Arx Fatalis -

Vožnja amfibijom u Half Life 2, za mene lično predstavlja najdosadniji detalj u povijesti mog gaminga, ja sam mislio da tome nema kraja....Pored toga, u meni najdražoj FPS igri doživim razočarenje pa se tenkićem vozam po planetu Stroggovaca....

Užas....

17 godina
neaktivan

Po ovoj temi sve igre su najgore.

Ako malo bolje razmislimo svakom na ovoj zemlji reči da mu se neka igra ne sviđa makar se vama sviđala.

Na primjer prije mjesc dana bio sa lud za wow-m no kada sam ga kupio i krenuo igrati prva dva dana bilo je ok a poslje nije mi se svido.

Nemogu vjerovat samo zbog skilova.

17 godina

Pa možda Power Rangers(PS1)!

Well the way I figure it, in this business a lot of your kind come along, and if I kill each one that comes, eventually I should hit the jackpot sooner or later
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Der_Wolf kaže...

Genijalna igra!
 Odlicna igra!
17 godina
protjeran

PES i FIFA.

Ne volim sportske igre i skoro su svi pes-ovi i fife isti ima samo neke male razlike

16 godina
neaktivan
Dinjo kaže...

PES i FIFA.

Ne volim sportske igre i skoro su svi pes-ovi i fife isti ima samo neke male razlike

Upravo tako...uvijek se nadas necemu..a na kraju..skoba..
www.hr-virtual.com
17 godina
neaktivan
vjeko kaže...
Der_Wolf kaže...

Genijalna igra!
 Da, definitivno genijalna!
17 godina
protjeran

Najgora igra je definitivno Crysis.

Zašto ?

Zato što se to smeće usuđuje instalirati sat vremena, zato što se usuđuje ići 25 FPS na very high postavkama na friško kupljenom kompu od 10 tisuća para, zato što mu grafika nije toliko dobra koliko ljudi pričaju, zato što mu je fizika pušiona, zato što je nanosuit presmiješan, zato što raslinje izgleda mučno dok se "leluja" na vjetru, i još milijun drugih razloga koje bih mogao nabrajati do sutra. A igru sam igrao samo 20ak minuta dok sam prešao prvi nivo.   Sasvim dovoljno da zaključim kako se radi o jednom od najžešćih promašaja ikad u industriji igara.

I zato sa žalošću slušam i gledam kako ljudi nabavljaju novi hardver da bi mogli igrati Crysisa na više FPS-a.......

A ima na listi najgorih igri i drugih kandidata, naravno...   FEAR recimo, GRID, Mass Effect, NFS Carbon, Prince of Persia 2.....   to su totalno promašene igre.   ma ima ih dosta, samo što se loše igre teže pamte od dobrih.

Zapravo sve najgore igre su manje više iz ovoga razdoblja od 2005. nadalje, jer proizvođači forsiraju grafiku a ne igrivost.   : /    

Prije igre nisu bile baš sve tako dobre, ali nisu bile ni toliko loše da se ne bi baš mogle nikako igrati kao što ih ima danas.   nekako ih ima previše napravljenih za "mainstream", zbog čega postaju sve jadnije, pogotovo od EA.

"Hedonism Is My LifeStyle"©
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 4:20 (l)oolvl).
17 godina
neaktivan
l)oolvl kaže...

Najgora igra je definitivno Farcry.

Zašto ?

Zato što se to smeće usuđuje instalirati sat vremena, zato što se usuđuje ići 25 FPS na very high postavkama na friško kupljenom kompu od 10 tisuća para, zato što mu grafika nije toliko dobra koliko ljudi pričaju, zato što mu je fizika pušiona, zato što je nanosuit presmiješan, zato što raslinje izgleda mučno dok se "leluja" na vjetru, i još milijun drugih razloga koje bih mogao nabrajati do sutra. A igru sam igrao samo 20ak minuta dok sam prešao prvi nivo.   Sasvim dovoljno da zaključim kako se radi o jednom od najžešćih promašaja ikad u industriji igara.

I zato sa žalošću slušam i gledam kako ljudi nabavljaju novi hardver da bi mogli igrati Crysisa na više FPS-a.......

A ima na listi najgorih igri i drugih kandidata, naravno...   FEAR recimo, GRID, Mass Effect, NFS Carbon, Prince of Persia 2.....   to su totalno promašene igre.   ma ima ih dosta, samo što se loše igre teže pamte od dobrih.

Zapravo sve najgore igre su manje više iz ovoga razdoblja od 2005. nadalje, jer proizvođači forsiraju grafiku a ne igrivost.   : /    

Prije igre nisu bile baš sve tako dobre, ali nisu bile ni toliko loše da se ne bi baš mogle nikako igrati kao što ih ima danas.   nekako ih ima previše napravljenih za "mainstream", zbog čega postaju sve jadnije, pogotovo od EA.

Sve mogu prožvakati, ali ne diraj mi Mass Effect. Evo upravo ga drugi put prelazim. Neznam zašto ti je loš. Priča fantastična, grafika odlična i odlično optimizirana (ja na ovoj svojoj konfi igram ugodno na 1024x768 sve na high), gameplay odličan, a čak ni side questovi nisu dosadni kao u većini RPG-ova. Definitivno jedna od boljih igara koje sam ikada igrao (a aktivni sam gamer već nekih 15k godina).
Za FEAR se također ne slažem s tobom. Meni je bio odličan.
I na kraju da te upozorim na jednu grešku - na početku si napisao da ti je najgora igra far cry a opisivao si crysis.Smijeh 
FOXCONN P9657AA; INTEL CORE 2 DUO E4300 1.8GHz; ASUS EN7300GT SILENT @ 500/930; 2 GB DDR2 RAM TwinMOS 667MHz; HDD 160 GB WD; LENOVO L171 17";
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.10.2008 2:39 (scorpion667).
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice