Manje upućeni + kompovi = smijeh

poruka: 1.480
|
čitano: 233.010
|
moderatori: DrNasty, pirat, Lazarus Long, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
Dafuq I just read?
16 godina

evo jednog događaja s informatike, nekako smo dosli na pricu o deamon tools programom, i ucenik pita sto je to, jedna ucenica kaze "to lsuzi za instaliravanje igara", ja kazem da ja tako ne instaliravam igre, a profa kaze "da ali kad se igre tako instaliraju onda su bolje".

14 godina
neaktivan

Profesorica informatike za matematicare 1 godina; podrazumjeva se, zna engleski; od  even[I'vn] u Excelu je dosla do [IVAN]!

I jos nekoliko primjera, a svaki put kad ju netko ispravi popi*di.

Sarcasm-ability to insult idiots without them realising it ;)
13 godina
neaktivan
Re: Manje upućeni + kompovi = smijeh

Kod nas nastavnik Uci da spremamo nekakve radove ili kada umecemo.
(pisem kako on izgovara)

Idite na save,pa na picture pa odaberite OŠ-bla-bal-bla,Razred i onda save.

Ili sad kada smo radili u movie makeru.

Uđite u muv mejker,pa na inseret kredits or titl.

I tako.

Neznam se potpisat..xDD
14 godina
neaktivan

Eh, ona vremena kad si se u ovoj temi mogao i nasmijati..

13 godina
neaktivan

HDD mi sere j*ebenih godinu dana, ali nikako da skupim pare za novi, ali danas mi je nešto došlo na pamet i kažem ja " Pa da nije možda SATA kabel s*eban" i vidi stvarno, SATA kabel bio u qurcu i sada sve radi perfektno, znači godinu dana živciranja(takvog da sam skoro komp polomio i bacio ga kroz prozor), mučenja zbog pokvarenog SATA kabela, ali ajde barem nisam morao kupovati novi HDD.

15 godina
neaktivan
WestOne kaže...

HDD mi sere j*ebenih godinu dana, ali nikako da skupim pare za novi, ali danas mi je nešto došlo na pamet i kažem ja " Pa da nije možda SATA kabel s*eban" i vidi stvarno, SATA kabel bio u qurcu i sada sve radi perfektno, znači godinu dana živciranja(takvog da sam skoro komp polomio i bacio ga kroz prozor), mučenja zbog pokvarenog SATA kabela, ali ajde barem nisam morao kupovati novi HDD.

Bilo bi zgodno , ali nije potrebno
14 godina
neaktivan
Dundalo kaže...
WestOne kaže...

Puna soba ninji koje umiru od smjeha

13 godina
neaktivan

cool

15 godina

A kaj da velim nego - fejs...-.-

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
14 godina
DamageHigh kaže...

A kaj da velim nego - fejs...-.-

Facebook mularija...

[www.tpbg.co.cc] Games Download [www.vertex-hosting.com] Website And Game Hosting
14 godina
neaktivan

Nisam znao gdje da stavim ovo, pa evo odlucio sam podjeliti sa vama ovoga kralja :

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-geforce-8800-gt-1024-mb-oglas-5090225

like a boss
13 godina
protjeran
speedfreak18 kaže...

Nisam znao gdje da stavim ovo, pa evo odlucio sam podjeliti sa vama ovoga kralja :

http://www.njuskalo.hr/graficke-kartice/nvidia-geforce-8800-gt-1024-mb-oglas-5090225

Ovo je više tužno nego smiješno.

16 godina
odjavljen
speedfreak18 kaže...

ufff...vidio jutros... izgleda da se zabunio za jednu nulu :)))

ni ovaj nije daleko.... konfa mu guta igre iz buducnosti :)))

http://www.njuskalo.hr/pc-racunala/gamer-pc-oglas-3907960

vrhunska cokolada je prilicno gorka....to isto ne vazi i za zivot
Poruka je uređivana zadnji put pon 7.5.2012 11:53 (unimatrix001).
14 godina
neaktivan

Citiram: " puno je oglasa koji nose u nazivu "gamer" sa opisom "pokreće najnovije igrice",ako te konfiguracije pokreću najnovije igrice(osim par izuzetaka koji su napisali istinu),onda ova konfiguracija po snazi i kvaliteti pokreće igrice koje još nisu niti izašle "

Stvarno LIKE A BOSS {#}

like a boss
12 godina
neaktivan

Ja: Sad, klikni desnom tipkom

Prijatelj: Je li mišem?

Endless Loop: n., see Loop, Endless. Loop, Endless: n., see Endless Loop.
12 godina
protjeran

Jedan dan sam bio kod frenda: ono kao nabavio neki novi film, a film se nije htio pokrenuti pa kaže: a jbg ovaj player nema dosta RAM-a da pokrene film..

I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
Poruka je uređivana zadnji put čet 10.5.2012 14:21 (AMD Phenom II X4).
13 godina

Da se ukljucim u temu malo..

Imam prijatelja koji je hvalisav u 3 pikse marmelade..Da si kupi naljepnicu za kuciste vjerovatno bi me zvao u 3 ujutro da mi to kaze..I tako jednog dana on meni prica "stavil sam si tri monitora imam quad core 9550, i imam ti hd5770" ja reko super grafa imam istu tu, i sad on meni drugi dan dolazi sa spikom, da je moja sapphire 5770 slablja od njegove xfx5770, ja pitam po čemu to?(ocekujuci odgovor da ju je oc), kaže on ja sam ti nju otključal na 2 gige, bitovi su mi ostali isti al imam 2 gige sad..

Više me je razočarao nego nasmijao jel sam ga upoznao preko svog frenda, i zapravo prvo o cemu smo razgovarali su bili kompjuteri i pitao me koji da si procesor kupi da oce najjaci u klasi za svoju maticnu i da pare nisu problem reko uzmi si neki q9xxx kad vec imas love, i uzeo je mislio sam da fakat ima nesto u glavi..

14 godina

Dakle ovo vam je moj susjed.

http://www.bug.hr/forum/topic/stolna-racunala/moze-black-edition-procesor-kuciste-bez-be/148420.aspx

Ide s bratom u razred(5.). Bježim kad ga vidim, jer kad mi počne pričat upila glupostima. Svaki dan on "kupuje" neki PC, laptop, alienware, USB. Kad sam u sobi uleti: "znaš  šta ću kupit", nabroji nešto(jer ga ne slušam) i onda pita "šta misliš, meni je to baš solidno mislim da ću to kupit." I svaki put u krug.

tw@antejuki || YT/vaporCRO
13 godina
protjeran
Ne bih želio biti u tvojoj koži.
15 godina
NiramX kaže...
Ne bih želio biti u tvojoj kući (stanu).

{#}

Netko radi što zna, a netko zna šta radi
Poruka je uređivana zadnji put pet 11.5.2012 17:05 (AmonZero).
15 godina
neaktivan
Vapor kaže...

Dakle ovo vam je moj susjed.

http://www.bug.hr/forum/topic/stolna-racunala/moze-black-edition-procesor-kuciste-bez-be/148420.aspx

Ide s bratom u razred(5.). Bježim kad ga vidim, jer kad mi počne pričat upila glupostima. Svaki dan on "kupuje" neki PC, laptop, alienware, USB. Kad sam u sobi uleti: "znaš  šta ću kupit", nabroji nešto(jer ga ne slušam) i onda pita "šta misliš, meni je to baš solidno mislim da ću to kupit." I svaki put u krug.

Točno znam kako ti je.

U mene, sve isto.

12 godina
protjeran
Prošli tjedan profa je pokušavala ući u BIOS i stišće neke F1,2 tipke. Onda nas je pitala šta treba stisnuti, a mi: "F13" hahah ova je zbilja tražila F13...
I want to taste you but your lips are venomous poison You're poison, running through my veins
15 godina
neaktivan
AMD Phenom II X4 kaže...
Prošli tjedan profa je pokušavala ući u BIOS i stišće neke F1,2 tipke. Onda nas je pitala šta treba stisnuti, a mi: "F13" hahah ova je zbilja tražila F13...

Ako nisi znao, na nekim tipkovnicama zaista postoji F13. Recimo mac keyboard ima do F19, evo recimo jedna IBM do F24... 

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...
AMD Phenom II X4 kaže...

Ako nisi znao, na nekim tipkovnicama zaista postoji F13. Recimo mac keyboard ima do F19, evo recimo jedna IBM do F24... 

Thank you capt. Obvious.

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Thank you capt. Obvious.

iznenadio bi se koliko to ljudi ne zna {#}

Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.
16 godina
Mitsuoka kaže...
Hacker002 kaže...

Thank you capt. Obvious.

iznenadio bi se koliko to ljudi ne zna {#}

Budi realan Mitsouka, kome su te tipke ikad trebale? Ne koristiš ni ovih 12 a kamoli više, tako da ni nevidim potrebu da 'znaš' za njih.

15 godina
neaktivan
Hacker002 kaže...

Budi realan Mitsouka, kome su te tipke ikad trebale? Ne koristiš ni ovih 12 a kamoli više, tako da ni nevidim potrebu da 'znaš' za njih.

Sve ovisi od tipkovnice, ako su tipke programabilne, onda se koristi. Recimo od F1 do F4 mi je pokretanje programa koje koristim, F5 mi je Undo, F6 Redo, F7 Print, F8 Save, F9 - F12 služe za Dxtory... kad se naučiš služit time, poprilično fali ako prijeđeš na drugi PC.

13 godina
neaktivan

moj prijatelj iz razreda je reka da ima windows xp7explorer...

Avenged Sevenfold foREVer!
14 godina
protjeran
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice