@stoncin3- da ja sam postao sa caviariom black. A i ja sam mog q9400 sa stock voltazom (1.25V) natjerao na 3.56 na stock cooleru, i temperature normalne i izdrazo stress linux test
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
Dobro tvoj je hehe malo sam zavirio na Google sad na 2,66MHz tvornički i ima FSB 1333MHz te je 45nm proces što sve ide u prilog boljoj overclockabilnosti procesora i manjim nižem zagrijavanju. Ipak je Q6600 stariji ...
Istina, jos da mi maticna ima multiplier odkljucani
Update
Hebe te HDD :D
Update
Hebe te HDD :D
Kako god on bio loš u tom WEI-u, dosta me dobro služi... Ipak Caviar Black sa 32MB cachea je to
Ovo je više kao neki samo pokazatelj brzine sistema za prosječnog usera Windowsa (Microsofta). Tako da svi noviji diskovi dobiju onda tih 5,9 bodova. Pa ja sam clockao mašinu sa 3 na 3,2GHz i opet je Procesor score jednak ostao? Mislim ima i relevantnijih pokazatelja jačine nego WEI. Ako razumiješ više je kao šminka unutar Windows OS-a tek da se vidi nešto više dobiješ informacija iz druge ruke. Za diskove inače postoje pravi benchovi kao 3DMark za CPU-GPU procesiranje
pa realno je 5.9. ipak, da je situacija na tržištu normalna svi bi mi trebali imati po jedan SSD, pa bi onda taj test bio relevantan. ovako jest, ali samo za ostatak sustava.
ipak su diskovi najzaostaliji dio računala osim ako netko još ima floppy
tvom procesoru taj windowsov test ne primjeti razliku između 3.2 i 3.0 jer je beznačajna, a i nije isto imati 3.2 na i5 i nekom dvojezgrenom itd i razne verzije Athlona itd.
već sam ti prije rekao, šteta tvoje kvalitetne ploče. ti bi mogao sa mojim procom na 4.0 bez pol muke i brige.
Da znam. Bio je best buy 2008 kad sam ga uzeo, ali sad je već pa skoro povijest...:( Razmišljam o apgrejdu samo ne ono ozbiljno. Da tvoj ide na 4.00, a ovaj q6600 do nekih 3.40GHz. Ja bih ga još clocknuo samo ovisi ako mi se bude dalo zbog tog malog pomaka pa onda kupovat cooler. Mislim ipak da bolje ne...
evo i moj... samo ne kužim to s diskom, imam neki no-name 160 gb disk i imam osjeća samo što ne rikne, a ima isti index kao i vaši diskovi koji si ultra dobri... =\
jao koliki je.
evo i moj... samo ne kužim to s diskom, imam neki no-name 160 gb disk i imam osjeća samo što ne rikne, a ima isti index kao i vaši diskovi koji si ultra dobri... =\
Jao, imas 7.3 grafiku a ja 7.1 a moja pojede tvoju za dorucak
Jao, imas 7.3 grafiku a ja 7.1 a moja pojede tvoju za dorucak
Hehe!
Da. Ti sa 3850 imaš 6.9 a on sa 4870x2 ima 7.1
a ja imam 4850 i imam 7.3... rofl :D
ma to mi nešto smrdi, ne valja to..... =\
taj glupi test izgleda zbunjuje x2 :rofl:
taj glupi test izgleda zbunjuje x2 :rofl:
Istina, to se i meni cini. Ali mislim da daj experience ocjenjuje DX podrsku i to a ne samu brzinu graficke.
lol,ja sam mislio da je 3850 slaba,a ja dobio 6.9,oćekivao 5.0 tu negdje...(nije klokana)
Meni je za 9600 GT 6.8 :) mene je povukao RAM na 5.5 :(
Driveri 10.5- fail mi je jos veci
Dobra dobra. Al glupi je fakat taj wie
Ma daj ovo nije normalno. Ajde da mi barem 1 gpu koristi, i on bi bio brzi od 4850. Ocito ga buni nesto. A sve igre rade kako bi i trebale raditi s ovom grafickom
Win Exp testira samo 1 GPU.
A usput, 4850 @ 730/1160 doista razara...
Čim smanjim na stock postavke, dobijam ocjene 7.1 za grafiku...
SSD ubija definitivno
Jedva čekam da postanu pristupačniji i malo kapacitetniji pa da i sebi uzmem jednog