U koju srednju idete/planirate se upisat

poruka: 202
|
čitano: 58.381
|
moderatori: DrNasty, pirat, XXX-Man, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan

ja sam se mislio između pomoćnog cvjećara i gimnazije ali sam se ipak odlučio za gimnaziju

15 godina
neaktivan
RE: U koju srednju idete/planirate se upisat
Ja idem u Gimnaziju Čakovec.jezičar.i ponosan na to.1.g...dobil najbolje moguče profesore...i u svim gimnazijama moraš učit par sati(ja to ne radim,max 1h i to rjetko)a prosjek mi je bil 4.4 a sad bu 4.5 bez muke.ništa nije teško kad imaš šalabahtere.i msn na mobu :-D
16 godina
neaktivan
matica kaže...

idem u 1 jezičnu gimnaziju ST(2 razred).prosjek ocijena mi je 4.8,nadam se da če tako i ostati

Nemaš 5 iz hrvatskog,u to sam siguranBelji se

Fućkaj ga!
15 godina
neaktivan

imat cu cca 55 bodova ,zelim u gimnaziju (opcu) zivim u zagrebu ..koju bi vi preporucili ,ali da mogu upast u nju  :)

16 godina
neaktivan

Kod mene se jedna ženska dvoumila između gimnazije i automehaničara

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
15 godina
protjeran

v. gimnazija, drugi razred, matematicki smjer.

ne idite u petu ako ste lijeni. ova skola unistava ljude, mora se strebat matematika i fizika. bas strebat na pamet.

matematika i fizika su losi (mioc je tu puno bolji) i jos u petoj morate crncit da bi uopce prosli latinski i glazbeni ma koliko inteligentni bili.

prolazim s 5 al znam da bi bilo bolje da sam upisao xv. a ne v..

svi uvijek hvale petu po novinama zbog 3-4 olimpijca, ali skola je generalno gledano losija od mioca. steci hocete vece znanje iz hrvatskog (i to pod uvjetom da vas zapadne dobra profesorica), latinskog, likovnog, geografije, povijesti i ostalih većini ljudi nepotrebnih stvari. upišem zbog matematike, a matematika je katastrofa. žalosno.

15 godina
protjeran
mentolmen kaže...

imat cu cca 55 bodova ,zelim u gimnaziju (opcu) zivim u zagrebu ..koju bi vi preporucili ,ali da mogu upast u nju  :)

prva gimnazija (opca, novi zagreb), gimnazija lucijana vranjina (ako vise volis prirodne znanosti, na malesnici ti je).

prva je apsolutno najbolja opca u zagrebu. neces pogrijesiti ni sa kojom drugom osim 9., 12. i 13.. ja bi prvu ako ti je novi zagreb blizu ili zivis tamo, a ako si blize centru, onda mozda druga/sedma u krizanicevoj.

15 godina
neaktivan
lukavg kaže...
mentolmen kaže...

prva gimnazija (opca, novi zagreb), gimnazija lucijana vranjina (ako vise volis prirodne znanosti, na malesnici ti je).

prva je apsolutno najbolja opca u zagrebu. neces pogrijesiti ni sa kojom drugom osim 9., 12. i 13.. ja bi prvu ako ti je novi zagreb blizu ili zivis tamo, a ako si blize centru, onda mozda druga/sedma u krizanicevom
mislim da od tih  sa 55 bodova mogu upasti samo u 13 gimnaziju XD

16 godina
protjeran

Ja sam se upisao u Pazinski kolegij-klasičnu gimnaziju i mislim da nisam pogriješio. Stekao sam dosta znanja i planiram se upisati na pomorski fakultet. Prolazim s 5 - prosjek 4.7

Škola je uglavnom dobra, jedino što imaš osječaj da većina profesori samo čeka da te zgaze.

http://zekidagames.webs.com /// http://www.youtube.com/user/ZeKiDaGames
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 20:51 (APazinjan).
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
matica kaže...

idem u 1 jezičnu gimnaziju ST(2 razred).prosjek ocijena mi je 4.8,nadam se da če tako i ostati

iz hrv imam 3ojku.Profa je neka stara baba koja jedino doživljava orgazam kada učenicima daje ASA

I AM BORG
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 20:58 (matica).
16 godina
neaktivan
matica kaže...
Tomislav95 kaže...
matica kaže...

iz hrv imam 3ojku.Profa je neka stara baba koja jedino doživljava orgazam kada učenicima daje ASA

Znao samSmijeh

Fućkaj ga!
15 godina
odjavljen

E ljudi težak izbor: TEHNIČKA ŠKOLA ili Gimnazija? Prolazim s 5.0 i hodam na razna natjecanja i slično....Ali sam državni prvak u robotici pa imam direktan upis u bilo koju tehničku školu....Da ja bi ovako poslije isel mozda na MIT da onaj MIT u americi, ali ako ne onda na FER, ali nemojte mi sad nemoguće je uspat tamo ili ti previse sanjas....

Sta velite?

Pinky je zakon... I ♥ π
16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

E ljudi težak izbor: TEHNIČKA ŠKOLA ili Gimnazija? Prolazim s 5.0 i hodam na razna natjecanja i slično....Ali sam državni prvak u robotici pa imam direktan upis u bilo koju tehničku školu....Da ja bi ovako poslije isel mozda na MIT da onaj MIT u americi, ali ako ne onda na FER, ali nemojte mi sad nemoguće je uspat tamo ili ti previse sanjas....

Sta velite?

Isto kao i kod mene,velika dilema!Ljubav(tehnika) ili bolja podloga za faks(gimnazija)?

Fućkaj ga!
17 godina
mentolmen kaže...

evo ja sam sad zavrašavam lucijanku (opći smjer) za tjedan dana, mislim da je bodovni prag 52 bod(bar je bio kad sam ja upisivao), škola ti je super svi profesori su više manje ok i možeš se s njima sve dogovorit, moja preporuka škola je zakon evo ti i reklame za lucijanku

Svaki kraj ovisi o početku!
15 godina
neaktivan
Tomislav95 kaže...
bobica257 kaže...

Sta velite?

Isto kao i kod mene,velika dilema!Ljubav(tehnika) ili bolja podloga za faks(gimnazija)?

možeš ti i sa tehničkom školom na fax, samo ako imaš volje učit. Jer čuo sam od starijih prijatelja da je "malo teže" ići na faks za neke nakon tehničke škole nego gimnazije, jer te privuče to što možeš radit i zarađivat, a sa gimnazijom nemožeš. Jedan moj frend je rekao kako će samo privremeno otići raditi (nakon srednje) i rekao da će poslije iči na fakultet....ali se to nije ostvarilo jer je u međuvremenu izgubio volju za učenjem Smijeh

sad je izbor na tebi... svakako ti je bolje učiti nešto što voliš, nego završavati neku školu bez volje!

@ win7
Poruka je uređivana zadnji put pet 7.5.2010 23:10 (Gamer71).
15 godina
protjeran

ja idem 8razred i prosjek mi je 2.8

15 godina
neaktivan
Chax kaže...

pohvali se

15 godina
neaktivan
patch123 kaže...
Chax kaže...

pohvali se

i neje te sram?(bez uvrede)

16 godina
neaktivan
bobica257 kaže...

Sta velite?

Ako te robotika privlači možda bi bilo bolje da upišeš tehničku školu koja ima takav ili sličan smjer.

alrighty then
15 godina
neaktivan

Ja idem u tehničare za računalstvo, 1. razred. Smijeh

Poruka je uređivana zadnji put sub 8.5.2010 0:28 (iron_guitar).
15 godina
neaktivan
fifiX kaže...
mentolmen kaže...

evo ja sam sad zavrašavam lucijanku (opći smjer) za tjedan dana, mislim da je bodovni prag 52 bod(bar je bio kad sam ja upisivao), škola ti je super svi profesori su više manje ok i možeš se s njima sve dogovorit, moja preporuka škola je zakon evo ti i reklame za lucijanku

heheheh,dobar video...di se nalazi i  jel bi mogao upast u nju ??

17 godina
mentolmen kaže...

heheheh,dobar video...di se nalazi i  jel bi mogao upast u nju ??

nalazi ti se u malešnici, a neznam jesu li mijenjali bodovni prag jer kad sam je upisivao prije 4 godine bio je 52 i tko god se prijavio je upisao

Svaki kraj ovisi o početku!
15 godina
neaktivan

Mioc Split, 2 razred.

Nista nije sveto sve je bruto i neto, sve je zabava!
16 godina
protjeran

Ha bih u onu:

"Liva ruka desni Džep"

Cuo sam da se puno uci...

CAPETAN PRICE
15 godina
neaktivan

idem gimnaziju i to je velika pogreska nemojte to molim vas :P

FIFA-regional.com
15 godina
odjavljen

Ja cu mozda u TS Rudjer Boskovic, imam direktan upis u bilo koju T školu pa mogu birati...A posto sam drzavno prvak u robotici mi htjeo u školu najbolju za to.

Pinky je zakon... I ♥ π
17 godina
neaktivan

MIOC Zagreb

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
15 godina
neaktivan

ja se dvoumim između pete i mioca.

prolazim s 5.0 i cijelu osnovnu sam prošao bez problema.

peta i mioc su mi podjednako udaljeni, peta mi je nekih 10 minuta bliža ali to ne radi razliku.

koju mi preporučate? kakva su iskustva iz mioca? iz pete sam čeo neka dobra ali i loša

15 godina
neaktivan

Vjerovatno Gimnazija,drugo ništa zanimljivo nema..

Ljudska glupost i svemir su beskonačni, ali za ovo drugo nisam baš siguran siguran.
17 godina
neaktivan
Smata123 kaže...

ja se dvoumim između pete i mioca.

prolazim s 5.0 i cijelu osnovnu sam prošao bez problema.

peta i mioc su mi podjednako udaljeni, peta mi je nekih 10 minuta bliža ali to ne radi razliku.

koju mi preporučate? kakva su iskustva iz mioca? iz pete sam čeo neka dobra ali i loša

Ja sam se isto tako dvoumio i izabro sam mioc ponajprije zato što je škola puno bolje opremljena od pete, škola je stalno ujutro, imaš lockere, nije toliko zahtjevna škola a ako hoćeš možeš dobiti jednako znanje kao u petoj.

http://www.youtube.com/watch?v=IM9ezwvBOjo
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice