Samo BUG na pretplatu.
BUG i ponekad klik :D
enter imam na pretplatu, a bug ovako kupujem..
BUG i gameplay
Bug dobiva stara na poslu pa donese, a skinem Pc chip i gameplay
Ništ ne kupujem, ako ima za skinut na netu.
nema sanse da se samo ulizujem !!! cuj samo BUG!
ovako:
GamePlay, PC play (samo kada sam sve procitao :D), BUG, ProAuto, Playboy itd...
BUG sam prije kupovao... Sad ga dobivam preko firme besplatno.
...još kupujem Auto Blic s tim da razmišljam o tome da prestanem. Dodijalo mi da svaki put u usporednim testovima Golf odnese pobjedu!
Playboy
enter
BUG
Prosao sam dosta bosanskih PC novina (zacudo ni jedne Srpske nisam probao, ajd slijedeci mjesec cu vidjet ima li kakvih), PC Chip, Info (ne znam jos koje, citao sam i o mobitelima, a nekada davno o autima), ali sam se zaustavio na BUG-u od broja iz 12 mjeseca prosle godine (hvala mu, biljke za herbarij sam susio u njemu, nisu bas bile savrsene ali petica je legla) i jos uvijek citam BUG.
samo BUG...
Gameplay, najviše mi odgovara, i po cijeni i po sadržaju.
Samo bug prije sam kupovao i vidi, pc chip,pc play.....
Kupovao Smokvin List i BUG. Vise nista ne kupujem.
Pretplacen sam na BUG a ovako kupujem MOTOPULS...
SUPERKOSARKA
hrvatska kosarka
Prije sam Bug stalno kupovo al sad samo ak ima zanimljivih tema, još i Klik, ponekad Playboy i to je to!
Dugogodišnji pretplatnik BUG-a, playboya, penthousea, FHM-a...
samo moto puls vec dug niz godina
Kupujem Enter kad je neka fora tema, a Bug negdje svakih 4-5 mjeseci , i za ljetne praznike hehe.
Onda jos, (takoder za ljetne praznike) GamePlay,PCChip (ili Play, vise sam zaboravio ime, jer znam da ima obadvoje xD) nekad i onaj VIDI, Mobil
A neznam imena, ali preko ljeta u ponoc na WC i onda citam hahaha
kad se nade nesto para onda :Auto klub, Auto blic, Auto moto sport,..... kad je neki maturalac Klik i Playboy /treba se nekad forsat heheh/
gameplay, bug i moram li kaj drugo reći ,jedan bolji od drugoga
Motopuls, auto klub, bug, vidi, fhm, nexus.
samo bug
Motopuls, auto klub, bug, vidi, fhm, nexus.
ima se para hehe
;)
nexus..... zanimljivo ali nekaj nije bas shvaljivo meni.... a neke su teme dosadne evo imam doma novi broj mama kupuje :D
Ja vec par godina ne kupujem nista od casopisa niti dnevne novine pogotovo ne, tu je internet za bio kakvu informaciju o bilo kojoj temi od kompova do bilo cekag drugog sve se moze nac i nema frke sjedi pred ekran i citaj!
Godinima, godinama, godinama, samo BUG
ponekad (1-2 godišnje) Vidi ili nešto sl.
Pun mi je ormar BUG-ova
Uskro ću morati kupiti policu samo za njega.