W'n'w USB stick

poruka: 4
|
čitano: 4.534
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
W'n'w USB stick

Uzeo sam navedeni stick sve instalirao ukucao pin i kad kliknem na povezivanje pise ne mozete se povezati dok se ne registrirate na jednoj od dostupnih mreza.....ja odem u opcije pod nacin registriranja kliknem rucno i onda ono nade t-mobile vip itd... kliknem na t-mob registracija neuspjesna zelite li se registrirati na prethodnu mrezu?????

Sta trebam uradit ??

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: W'n'w USB stick
Locco kaže...

Uzeo sam navedeni stick sve instalirao ukucao pin i kad kliknem na povezivanje pise ne mozete se povezati dok se ne registrirate na jednoj od dostupnih mreza.....ja odem u opcije pod nacin registriranja kliknem rucno i onda ono nade t-mobile vip itd... kliknem na t-mob registracija neuspjesna zelite li se registrirati na prethodnu mrezu?????

Sta trebam uradit ??

Pri instalaciji se sam instalira ali si trebao odmah restartat jer taj način počinje krenuti servisi a stick bi trebao sam nađe mrežu i kad pojavi i malo pričekaj oko 2 min pa tek onda krenut na net. Obično je kad instalaciji završi i net rade ali se nemože učitavat stranicujer zato neki servisi još nisu krenuli nakon instalacije pa je trebalo samo restartat i počne normalno će radit. Tako je kod mene slučajevi.

Nenad
15 godina
neaktivan

resertirao sam ali opet isto :/

15 godina
neaktivan
Locco kaže...

resertirao sam ali opet isto :/

Ako si kupio uz upute i pročitaj po uputama. Ako ni tad nepomaže trebaš otić u T-com pa kontaktiraš prodavačem i saznaš zašto se događa. Ili će netko od nas naići pa će ti još pomoći.  Ja imam Vipov usb stick a W,n,w iskreno to neznam.

Nenad
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice