Wireless selo

poruka: 12
|
čitano: 1.767
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
protjeran
Wireless selo

Evo u mom selu traju prijave za one koji ioce wireless besplatno povezivanje, ja mislim da se placa samo ona naknada za održavanje. 

I posto sam ja to vidio samo par šuta na televiziji, ja mislim Grad Varaždin i jos neko selo, mene zanima kako to funkcionira i koje su brzine? I ako netko ima nekakvog iskustva...

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
RE: Wireless selo

ja sam na wirelessu... meni je odlično, prakrički dobivam flat kroz cijelu godinu za 400kn, ali sad neznam za tebe...ovisi o tome kako će to biti izvedeno

15 godina
protjeran
mavikotas kaže...

ja sam na wirelessu... meni je odlično, prakrički dobivam flat kroz cijelu godinu za 400kn, ali sad neznam za tebe...ovisi o tome kako će to biti izvedeno

A kolike su ti brzine?

Poruka je uređivana zadnji put sub 17.4.2010 14:18 (Marko_Aurelije).
15 godina
protjeran

Kolike su brzine toga neta?

16 godina
odjavljen
Marko_Aurelije kaže...

Kolike su brzine toga neta?

To nije net, to je uglavnom udruga koja pruža internet usluge uz još neke. Tako da to nije iskljućivo internet provider.

Ja nemam potpis!?
15 godina
protjeran

A dobro valjda se može na internet, to je naglašeno. I zanima me kolike su brzine?

15 godina
neaktivan

nemogu ti reći o brzini... brzina ovisi o udruzi i kakve će oni pakete uzet... to ih moraš pitat... može ti biti 1 Mbit/s a može biti i 20Mbit/s

15 godina
protjeran
mavikotas kaže...

nemogu ti reći o brzini... brzina ovisi o udruzi i kakve će oni pakete uzet... to ih moraš pitat... može ti biti 1 Mbit/s a može biti i 20Mbit/s

Kolika je tvoja naprimjer?

15 godina
Dal se dijeli brzina sa ostalima?
15 godina
neaktivan

ja mislim da se dijeli.....brzina downloada varira.. od 100 KB/s do 1 MB/s.... a i imamo program koji ide preko wirelessa i nema veze s providerom na koji svatko stavlja stvari koje hoće, tako da prek tog programa kad skidam s nečijeg računala mi je maksimim 20 MB/s.... 

ali to ti moje ništa ne znači.....  tebi može biti bolje a i lošije...

reci mi kolko traže para za članstvo ak nije drđavna tajna ?

Poruka je uređivana zadnji put ned 18.4.2010 22:29 (mavikotas).
16 godina
neaktivan
Wireless selo
Nemoj se čuditi ako ti zbog preopterečenja mreža ponekad ne radi i ako ti veza ponekad pukne. Ako igraš neku pucaĉinu preko neta odmah zaboravi na wlan zbog pinga.
E sad ako ti gore navedeno ne smeta i ako hoćeš uštedjeti wlan je ko stvoren za tebe.
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% kopiraj ovo u potpis.
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran

Traže 400 kuna. Moze se platit sve odjednom a moze 100 kuna svaka 3 mjeseca.

Poruka je uređivana zadnji put čet 22.4.2010 21:25 (Marko_Aurelije).
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice