WiFi problem

poruka: 6
|
čitano: 3.189
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan
WiFi problem

Pozdrav,

Imao bih jedno kratko pitanje u vezi WiFi konekcije.

javlja mi se jedan malo problem sa konekcijom. Laptop se normalno upali i konektuje na internt preko Wirless rutera, ali nakon izvjesnog vremena mi nestaje konekcije i ako mi pokazuje da sam konektovan na internet.

Nakon ovoga, uvijek se moram diskonektovat i ponovo konektovat.

Na pocetku se ovo rijetko javljalo ali sada malo cesce, pa mi pocinje ici na .....

Bio bih zahvalan kada bi neko znao rijesenje :D

Hvala unaprijed,

Jumper

-_-

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan
WiFi problem
pozz
kako da instaliram wifi u laptop...bio je i kad su mi promijenili ruter za t-com internet,kao stavili neki turbo,laptop mi prestao raditi na wifi
sad radi sam ako je spojen sa kabelom
hvala

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Re: WiFi problem

Pa trebao bi upisati šifru koja ti je na modemu. Ili zovi 0800 9000. Nikakav wifi ne moraš instalirati.

My name is Legion... For we are many!
16 godina
dsalamo3 kaže...
pozz
kako da instaliram wifi u laptop...bio je i kad su mi promijenili ruter za t-com internet,kao stavili neki turbo,laptop mi prestao raditi na wifi
hvala

Trebao bi postaviti novu konekciju na laptopu, jer je novi ruter pa nije ista šifra. Znači, potražiš bežične mreže, odabereš svoju, "connect", upišeš šifru mreže i gotovo. ako ne znaš šifru, nalazi se na ruteru s donje strane ili iza.

16 godina
ivo454 kaže...
dsalamo3 kaže...
pozz
hvala

Trebao bi postaviti novu konekciju na laptopu, jer je novi ruter pa nije ista šifra. Znači, potražiš bežične mreže, odabereš svoju, "connect", upišeš šifru mreže i gotovo. ako ne znaš šifru, nalazi se na ruteru s donje strane ili iza.

da, -- ili je tamo 'stara' šifra...

sve se konstantno mijenja, pa i ta pravila. pa i kombinacija ta userime+šifra itd.

npr po novom je defaultno wlan isključen. ... lampica? ući u postavke i podesiti, tamo je i pass i nakon toga se spojiti wlanom ili zivkati SZK jer to im je job i sve mogu obaviti s druge strane.

kad je wlan uključen može ga se vidjeti u dostupnim mrežama, ako ga tad nema .. to je zbog stare postavke/pass i sl., obrisati postojeću konekciju i nakon tog će se pojaviti, kreirati novu..

ili pristiskom na WPS.. ovisno o modelu i dali je omogućen (to sve je u modemskim postavkama.. a potrebne podatke daje ISP).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
10 godina
neaktivan
ok,hvala,probati ću...(mobitel se bez problema spojio)
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice