Tcom USB, odličan upload/download, ogroman ping

poruka: 11
|
čitano: 4.807
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
13 godina
neaktivan

Ima li itko riješenje, gledam videa u HD-u, upload mi je bolji nego u Zagrebu kad sam na ADSL-u, upalim igricu i ping mi skoči na 100. Zna li itko kako mogu popraviti ovo :(

0 0 hvala 0
17 godina
Re: Tcom USB, odličan upload/download, ogroman pin
Obran kaže...

Ima li itko riješenje, gledam videa u HD-u, upload mi je bolji nego u Zagrebu kad sam na ADSL-u, upalim igricu i ping mi skoči na 100. Zna li itko kako mogu popraviti ovo :(

Preseli se bliže baznoj stanici.

Twitter: @191x7
16 godina
neaktivan
Obran kaže...

Speedtest.net pa print screen i posalji nam tu

EDIT: Jel skidas kaj u pozadini? Ping 100 i nije tako ogroman, ovisi na kojem (gdje) serveru igras... I sta

EDIT2: A mogo bi nam dati i malo vise podataka tipa konfiguracija tog kompa....

EDIT3: Igras li prek wirelessa ili prek LANa? Ak je lan je li direkt u ruter ili prek switcha?

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
Poruka je uređivana zadnji put sri 10.7.2013 22:23 (Mojpismonosa).
17 godina
Mojpismonosa kaže...

EDIT3: Igras li prek wirelessa ili prek LANa? Ak je lan je li direkt u ruter ili prek switcha?

Prijatelju, ako nisi skužio spaja se preko mobilne mreže, HSDPA vjerojatno. Visok ping je normalna stvar.

Twitter: @191x7
13 godina
neaktivan

Uzeo sam u TCom USB za internet (Huawei je), odlična je brzina downloada i brzina uploada, čak bolja nego preko njihovog ADSL-a. Jedini mi je problem taj ping, nije mi jasno zašto se pojavljuje ako USB može vući do 600 kb/s downloada i uploadati brzinom do 150kb/s. Ping stoji od 100 do 130 cijelo vrijeme pa me zanima zasto je to, postoji li ikakav nacin da se to rijesi? Moze li se njih zvat ili nesto?

EDIT: Komp je zvjerka, nema veze to sa kompom. Ne skida se nista u pozadini gameam vec 7-8 godina na to pazim uvijek :)

Nisam upoznat sa ovim mobilnim internetom i ne znam je li normalno da bude toliki ping, igram LoL-a i do sada nisam imao problema. U Zagrebu ide fino preko mobilnog interneta u Metkovicu je katastrofa igrat.

EDIT2: HSPA T-Mobile HR je mreza

Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 10:57 (Obran).

0 0 hvala 0
16 godina
191x7 kaže...
Mojpismonosa kaže...

Prijatelju, ako nisi skužio spaja se preko mobilne mreže, HSDPA vjerojatno. Visok ping je normalna stvar.

Nije normalna stvar mreže napreduju ne stoje na mjestu; ovisi i od uređaja i od jačine signala. Inače stotka i nije baš ogroman ping ali nije za gejming to da imaš tisuću ili više tisuća to je ogroman ping. Prema tisuću jedino još kod nas imaju telci.

Inače bilo bi žalosno da upload nije veći nego na adsl-u. Stvarno si našao sa čime ćeš uspoređivati upload.

SS vipov huawei e372

bug caruje, um klade valja
Poruka je uređivana zadnji put čet 11.7.2013 21:16 (Oldy).
13 godina
neaktivan
Tmobile ima visok ping prego mobilne mreze i to je tako. Vip uvjek ima puno puno manji, neznam zasto al eto. S tim da su bazne stanice na istoj lokaciji dakle ja jednako udaljen od njih.
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina

A po vipu svi pljuju ali je barem u pingu uvijek bio najniži; a ovaj majstor koji mi je dao TD neka mi preko sticka pošalje manji ping od 23ms da ja njemu dam jedan TU. :p

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Oldy kaže...

A po vipu svi pljuju ali je barem u pingu uvijek bio najniži; a ovaj majstor koji mi je dao TD neka mi preko sticka pošalje manji ping od 23ms da ja njemu dam jedan TU. :p

Kaj se zivciras oko TD, evo ja ti dam TU ako ti je lakse gledat...

Pretpostavljam da se kolega "ne slaze" s toliko malim pingom s USB 3G stickom (tj. da si fejkao i postao sliku ADSLa, iako ni ja ne kuzim zas si toliko odrezao sliku ali tu sam da "vjerujem", jer nema smisla preseravati se pred nepoznatim ljudima, pa racunam da si "Genuine")

Ukoliko smatrate da sam vam svojim postom, citiranjem, ili odgovorom pomogao, uzmite u obzir stisnuti tipku ''Hvala'', hvala Vam :)
13 godina
neaktivan

Veci ping ja imam na VIP ADSL liniji kod sebe.

http://www.speedtest.net/my-result/2849657467

http://www.speedtest.net/my-result/2849660289

Inace je 20-25 sad je nešto viši. 

No čovijek nije lažirao,  provjerio sam IP adresu i u rasponu je za VIP mobilni internet, Dok moja za dsl je u drugom rasponu IP adresa.

Mora da je čovjek testirao jako blizu bazne stanice.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
Poruka je uređivana zadnji put ned 21.7.2013 1:04 (PC - stručnjak).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Nemam Adsl niti sam ga ikada imao....

A i po IP me provjeri..... Nemam pojma gdje mi je bazna iskreno.

Odrezao sam tako jer je bila riječ o pingu a ne o brzini; inače imaš mojih speedtestova na speedtest temi pa i tamo možeš vidjeti i ping i brzinu.... :)

1 0 hvala 1
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice