T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.963
|
čitano: 7.096.783
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com Internet
Milmar71 kaže...

ok.thx  ,dali možda netko zna kad t-com počinje sa vectoringom?

https://e-rasprave.hakom.hr/erasprava/public/discussions/468

Bude polako i vectoring.

7 godina
neaktivan
T-Com Internet

super!! thx na infu!

0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
T-Com Internet

Evo kao što je netko ranije ovdje spomenuo, krenuo je sa ovim tjednom hibrid. Još uvijek nije u ponudi, ali je dostupan za aktivaciju. Turbo opcija preko hibrida bi trebala uključivati brzine do 30mbit/s preko 4G + koliko imate na adsl te vrijedi do 100GB mjesečno prometa nakon čega se isključuje i nastavlja se flat po adslu.

0 0 hvala 0
10 godina
neaktivan

Nisam baš u toku u zadnje vrijeme... Imam VDSL 50/10, Slavonija je u pitanju. Prema vašim postovima vidim da ima šanse da mi se tim vectoringom poveća brzina interneta? Ili tim hibridnim internetom? Što je veća mogućnost i koliko bi se dala brzina povećati? pozdrav i hvala na odgovoru!

8 godina
protjeran
wAlpha kaže...

Ta kombinacija je 209+10+15+29.5 i to je najniže što možeš dobiti kao novi i postojeći korisnik za navedene usluge, a ne 224.

Može i niže, ovisi s kojeg broja te zovu i tko se nalazi iza tog broja. Meni su nudili internet (flat rate, najveća moguća brzina kod mene, a to je nekih 30/5 na VDSL-u) + telefon (nešto neograničeno bez uspostave poziva) + maxtv (vjerojatno sve osnovno) za 219, 229 i 299 kuna. Tri poziva, ista ponuda, tri različite cijene. Tko je zvao? Razne firme koje HT angažira i onda zovu ljude uokolo. Ovima koji su nudili 299 kuna spomenuo sam 219 kuna, ali se nisu pokolebali jer da oni imaju tu ponudu i gotovo.

Nisam uzeo ništa od ponuđenog. Vidjet ćemo što će nuditi sljedeći put.

15 godina

Treba li se vratit modem/router nakon isteka ugovorne obveze, tj nakon odjave usluga??

All truly great thoughts are conceived by walking.
17 godina
x18x05x kaže...

Treba li se vratit modem/router nakon isteka ugovorne obveze, tj nakon odjave usluga??

Naravno. Jedan moj kolega je imao problema oko toga, čak su mi i papren račun poslali.

Twitter: @191x7
Poruka je uređivana zadnji put pet 1.9.2017 21:36 (191x7).
8 godina
protjeran
191x7 kaže...
x18x05x kaže...

Naravno. Jedan moj kolega je imao problema oko toga, čak su mi i papren račun poslali.

Pritom je potrebno uzeti pisanu potvrdu da je oprema vraćena.

15 godina

Onda ga nosim sa sobom i obavezno uzmem papir. Hvala na brzim odg.

15 godina
x18x05x kaže...

meni su za maxtv poslali poštara i uredno je uzeo set top box i napisao potvrdu.

nemam za potpis
15 godina
tenac kaže...
x18x05x kaže...

meni su za maxtv poslali poštara i uredno je uzeo set top box i napisao potvrdu.

Ja poštara nisam vidio zadnjih 5 godina. Radije ja to odnesem sam.

13 godina
neaktivan
tenac kaže...
x18x05x kaže...

A meni pak ostavili sve :).

Recimo ruter mi nikad nisu nazad uzeli,imam ih 3 doma i kada su mjenjali ovaj set box i kako imam 2 nisu uzeli niti jedan.Sto je najbolje sada imam 3 maxa doma,placam 2 a imam 3 i rade sva tri sto je najbolje samo je caka da samo 2 mogu raditi istovremeno i na tom starom nemam HD programe,na nova 2 imam

Želim paranormalnu ženu(da ima para i da je normalna):)
17 godina
Imaš li sport plus paket, radi li ti NaGeo Hd?
Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
13 godina
neaktivan
Ag008 kaže...
Imaš li sport plus paket, radi li ti NaGeo Hd?

Nemam plus paket i geo mi je SD

10 godina
T-Com Internet

Bio je post nekad prosle godine u svezi "spuštanja tel.slušalice" kad bežični telefon ne reagira prilikom pritiska crvene tipke tj.prekidanja dolaznog poziva ali taj isti post ne mogu naći. (mislim da je bio na ovoj temi).

Inače ja imam isti problem. Imam bežični panasonik  telefon i kad me netko zove ne mogu prekinuti poziv pritiskom crvenog gumba na telefonu nego tel. I dalje zvoni dok netko sa druge strane žice ne prekine.

U t-comu kažu da do njih nije u Panasonik servisu (preko telefonskog poziva) kažu mi da pojma nemaju....

Netko od vas?

Model telefona: Panasonic KX-TG1611FX

Poruka je uređivana zadnji put pon 4.9.2017 13:43 (lola25).

1 0 hvala 0
17 godina

Ja sam to prije par mjeseci pitao.

Svih koje sam zamolio da probaju imaju isti problem, nije do samog telefona već ne možeš prekinuti poziv.

Također na Speedport skrivenoj stranici

http://192.168.1.1/html/content/phone/phone_analog.html?lang=en

Možete isključiti Call waiting, u protivnom dok razgovarate s nekim (zauzeto je) ako vas netko nazove dobiva signal da vam zvoni (poziv na čekanju).

Recenzije kineskih mobitela na anton008.com +Banggood kuponi za -10$ na PP
10 godina

Hvala na odgovoru.

A ne mogu nac na telefonu gdje da iskljucim taj call waiting?!

Ne kontam ovaj link gore.. 

Jel to treba t-com da iskljuci ili...?

17 godina
neaktivan
lola25 kaže...

Hvala na odgovoru.

A ne mogu nac na telefonu gdje da iskljucim taj call waiting?!

Ne kontam ovaj link gore.. 

Jel to treba t-com da iskljuci ili...?

Kolega ti je rekao da odes u internet pretrazivac i preneses ovaj link , ukoliko imas isti taj ruter, da iskljucis ili maknes kvacicu.

pa pogledaj jel li ti rijesio problem

10 godina

Ušao sam u te postavke al ne vidim nigdje tu kvacicu.

Riješio sam to tako što sam ukucao #43# i tipka za poziv. To je kod za poništavanje poziva na čekanju.

Kao što je on i rekao dolazne pozive nije moguče prekinut tj. pritiskom crvenog gumba na tel.izbacit poziv.

Poruka je uređivana zadnji put uto 5.9.2017 10:07 (lola25).
12 godina
T-Com Internet

Znači, novi korisnici su im bitniji od starih i lojalnih. 

Telefonsku liniju imam od samih početaka dok se uvođenje iste plaćalo ogromnim ciframa.

DSL i tv imam također od njihovih početaka, kasnije vdsl i još jedan dodatni prijamnik i sportski paket, sve skupa je iznosilo 440kn cca

U preko 20 godina korištenja usluga nismo zakasnili s plaćanjem računa

Odem iz hr na god dana, odjavim sve. Vratim se, ponude mi 50mbit, max sport plus, hbo premium, prošireni, halo non stop+ za 234kn..

Moj PC  
7 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
T-Com Internet

......... i ...?

Si dobil sve sto si htel?

a cuj lojalnost, na to ces dobiti taman kad oni dobiju zahtjev od drugog telekoma u koji si mislio prijeci, pa onda te zaskoce cokoladicama i darovima....onako

da si ti nama najstariji Hrvat koji je PRVI dobio u regiji telefon, dial up modem, adsl, vdsl .optika.. ma dobijes .. sta ti fali?

Novaca i lijepog odgoja imas,, redovito placas ... ali nisi ti, kao ni ja , na prvom mjestu tim telekomima, nego tvoje novce i lijep odgoj da redovito placas

Nije tebi lose.....kao ni meni dapace... to je vec druga prica

poanta. cist racun, duga ljubav tu ne vrijedi. Nakon isteka ugovora. zanimaj se za drugi brak tj. telekom i probudit ces zvrkana da ti ponudi bolje.

nadam se da si usprkos svemu zadovoljan ponudom i kvalitetom , naravno i cijenom....

pozivio ti nama jos 100 god. ...  :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
T-Com Internet

Moji placaju 20god. HEPu struju, pa nismo dobili ni cokoladice nit dara kad smo podnjeli zahtjev za RWE. Kaj ćemo sad? 

0 0 hvala 0
14 godina
wAlpha kaže...

Moji placaju 20god. HEPu struju, pa nismo dobili ni cokoladice nit dara kad smo podnjeli zahtjev za RWE. Kaj ćemo sad? 

Koristiti struju niže kvalitete.

Željko Vela: Phillip Lahm jedini ima dres s dugim rukavima ---- Srećko Bogdan: Zima mu je, jer je mali
17 godina
neaktivan
T-Com Internet

a morao  sam obrisati post jer ne dolikuje

sto si dobio ponudu cini mi se sasvim OK.

ako si sve preispitao koje su ti Telekomi dostupni i kakve ti ponude mogu ponuditi na tom mjestu gdje zivis i da na kraju imas ovu ponudu koje si napisao onda je to to !!!!

Hebes lojalnost toga nema. Sve je to ..... drek !

Svako dobro

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
T-Com Internet

pozdrav,

zanima me mogu li ja poslat upit ili kome se obratit u vezi da mi uskoro se vrse iskopi u citavoj ulici, pa da sprovedu nesto brze efikasnije?

(propusnost mi max 15mbps, "centrala" udaljena 1.3km)

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
1950Killer kaže...

pozdrav,

zanima me mogu li ja poslat upit ili kome se obratit u vezi da mi uskoro se vrse iskopi u citavoj ulici, pa da sprovedu nesto brze efikasnije?

(propusnost mi max 15mbps, "centrala" udaljena 1.3km)

Kad bi to bilo lako.

Ili to mjesna zajednica rjesava ili opcina kako vec.....

Tesko da bi individualac to mogao...

Telekom gleda tvoj novac a ne tebe !

Ako su poceli iskopi,,mislim da si zakansio,,, jer opcina trazi to... ili Opeater Telekom koji je dobio koncesiju pa polaze kablove ili opcina kaze Cesti sto bi trebali s renoviranjem ulica.... a to znaci i cijeli kvart a ne samo tvoja ulica...

Tesko......nikako..... tako ja vidim tvoju situaciju

Nadati se barem da naprave novu centralu blize tebi pretpostavljam da si negdje van grada

svako dobro

P.S. ja sam u ZG Jarun, oko mene zgrade , a ja u kuci stari kvart i nemamo ni kabelske ni optike a tako blizu, jaaaaako blizu

moja TK Centrala je 2.7 km udaljen i max je 11 Mbits i to je to.... ni VDSL ne mogu

Mala mi je tvoja brzina usprskos tom sto ti je centrala isto tako blizu da mozes imati i VDSL negdje na granici ... ali pretpostavljam da konfiguracija terena nije bajna .. tj... Parice su lose .. a moze biti i stosta 

drugo

10 godina
T-Com Internet

Za koliko pretplate mjesečno bi se mogao ''izvuci'' trio paket u t-coma: net+tel+maxtv

Zanima me ko od vas ima taj paket i izvukao je najnizu cijenu tj.mjesecnu pretplatu.

Ubrzo mi istice ugovor, imam duo net+tel za 169 kuna pa bi da ubacim i maxtv.

Bnet ima u ponudi trio paket za 199 kuna plus dodatni resiver za tv za 30kn mjesecno a koliko vas citam ovdje t com sve to nudi (al bez dodatnog recivera) za cca 230kuna

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 14:24 (lola25).

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
lola25 kaže...

Za koliko pretplate mjesečno bi se mogao ''izvuci'' trio paket u t-coma: net+tel+maxtv

Zanima me ko od vas ima taj paket i izvukao je najnizu cijenu tj.mjesecnu pretplatu.

Ubrzo mi istice ugovor, imam duo net+tel za 169 kuna pa bi da ubacim i maxtv.

Bnet ima u ponudi trio paket za 199 kuna plus dodatni resiver za tv za 30kn mjesecno a koliko vas citam ovdje t com sve to nudi (al bez dodatnog recivera) za cca 230kuna

Pa nezz,meni su dali 100/20, tel,2 maxa,HD programe,Max to go za ja mislim 275kn,tu negdje.

Ali nezz njima valjda kako se svidi,sljedeci mjesec mozda netko to isto dobije za 300kn,valjda kako koje vrijeme pogodis za pogodit se,kako oni ponudu imaju u tom trenu itd.Stvarno nisam pametan jer sam vise placao sve ovo isto samo VDSL 40/5 i bez HD programa,bilo je neki 60-65kn vise tako da boo :)

Doduse vise ne kuzim ja nista,te tarife,ugovore bla bla bla,sve spetljano,pa lumen moras bit da sve to znas uz sve ostalo u zivotu haha

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 15:19 (Blade Runner31).
10 godina
neaktivan

Max 3 209 kn+ 15 kn sport plus+bezični telefon za 1 kn+ bon sancta domenica 400 kn+dodatni receiver 20 kn / 1.g (2.g 40 kn)

244 kn s PDV-om al ako ste iz druge mreže vrijedi ova cijena.

Ako ste u HT u vec onda 249 za trio paket

Poslano sa Lenovo Vibe K5
10 godina

Tnx na odgovoru.

Ma nema šanse da im dam više od 200 kn. Do neke 2012 godine mjesecni racun mi je iznosio preko 400 kn.

Naplatio sam se ja telefona i interneta za dva života.

Ne preostaje mi nista drugo, nakon toliko godina na t-comu ( citaj oduvijek), nego da pređem na b-net ako za trio ne ponude max cifru do 200 kuna. Mada podrška na bnetu koliko citam je ajme... Vidjet cemo za par mjeseci

Poruka je uređivana zadnji put pon 11.9.2017 15:36 (lola25).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice