T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.656
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com Internet
Gdje se na webu moze vidjeti ta turbo ponuda?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
T-Com Internet

meni nije jasno; pitam na webu preko chata kaže ženska dostupan vam je vdsl ja kažem znači mogu bez problema preć sa 10 adsl na 30 vdsl kaže ona može ali da bi aktivirali morate nazvati szk. Ja nazovem kaže čovjek dostupno je ali vam je brzina koja je izmjerena 14mbita i to je to nesplati vam se prelazit. WTF kako samo 14 mbita zar nebi korisnik koji ima 10mbita na adsl-u treba postići daleko bolje brzine na vdsl-u bar 20 ako ništa drugo?

0 0 hvala 0
16 godina

Mozda si dobio nekog novog agenta...nazovi ponovo i ako nisu sigurni reci da pitaju višeg agenta...zna pisati propusnost 14 mbita, a ispod toga onda piše VDSL dostupan, max 40/4...tak da nemoj odustajat i samo reci da ti to uključe

Bit će!
15 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Gdje se na webu moze vidjeti ta turbo ponuda?

-

Doktor-X kaže...

meni nije jasno; pitam na webu preko chata kaže ženska dostupan vam je vdsl ja kažem znači mogu bez problema preć sa 10 adsl na 30 vdsl kaže ona može ali da bi aktivirali morate nazvati szk. Ja nazovem kaže čovjek dostupno je ali vam je brzina koja je izmjerena 14mbita i to je to nesplati vam se prelazit. WTF kako samo 14 mbita zar nebi korisnik koji ima 10mbita na adsl-u treba postići daleko bolje brzine na vdsl-u bar 20 ako ništa drugo?

-

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 14:45 (pandza94).
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

-

"A man,a woman and a yordle walk into the sun...They die,because it burns them alive.."
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 14:45 (pandza94).
Moj PC  
3 0 hvala 5
14 godina
T-Com Internet

Turbo opcija nije dostupna na MAX2 paketima?

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Antropofob kaže...

Turbo opcija nije dostupna na MAX2 paketima?

Dostupna je.

Kontakt broj: 0800 9000
17 godina
neaktivan
T-Com Internet

Evo baš naručio ovu Turbo opciju od 30 Mbps za istu cijenu kao i 10Mbps. Uz drugi ruter dodatno se kod mene mora prebaciti parica s adsl na vdsl dslam u centrali (tako nekako, nisam baš najbolje skontao djelatnika tehničke podrške). Ruter treba doći na moju adresu paketnom dostavom, a potom će prebaciti paricu. Prije 2 tjedna sam aktivirao onu opciju Max2 S za 215kn/mj. i takva mi cijena ostaje.

Zlo se sprema, dobro biti neće ...
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
Sta je s onima koji su jos pod ugovorom, da li moraju cekat da im istekne ili ne (radi se o MAX3 paketu)?
http://av-gurus.blogspot.com/ | http://www.facebook.com/antivirusna.ekipa | http://www.youtube.com/user/TheDjigibao/videos
12 godina
neaktivan
T-Com Internet

Nema ti ugovor veze,evo ja sam predao zahtjev za uključenje turbo 30 pred pol sata imam isto max 3 m paket,opcija će bit aktivirana kroz 24 sata a ruter će mi doć poštom i samo ga spojim i to je to

laganini...
Moj PC  
0 0 hvala 1
17 godina
Gdje i kako se predaje zahtjev (samo zvanjem SZK ili...)?
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

za ovaj VDSL se mijenja router? Tj. da bolje pitam jel potrebno mijenjati router?

Jer ja sad imam 10Mbps i spojen mi je tompson i još nakačena preko WDSa 2 routera, što mi je jako bitno, a to su još jedan tompson st780 i 555 siemens. 

Znači ako mijenjam router sumnjam da mogu opet spojiti ova 2 ili 3 routera s tim novim. 

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 19:33 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
djigibao kaže...
Gdje i kako se predaje zahtjev (samo zvanjem SZK ili...)?

da nazoveš ih i pitaš da ti provjere jel tvoja linija i centrala podržavaju vdsl,odma ti naprave provjeru i vele jel moš ili ne

laganini...
12 godina
neaktivan
Franjo15 kaže...

za ovaj VDSL se mijenja router? Tj. da bolje pitam jel potrebno mijenjati router?

Jer ja sad imam 10Mbps i spojen mi je tompson i još nakačena preko WDSa 2 routera, što mi je jako bitno, a to su još jedan tompson st780 i 555 siemens. 

Znači ako mijenjam router sumnjam da mogu opet spojiti ova 2 ili 3 routera s tim novim. 

samo ZTE  podržava vdsl tako da moraš mjenjat ako očeš te opcije

laganini...
16 godina
neaktivan
T-Com Internet

Imam doma ZTE onaj bijeli što ide na neki stalak i stoji uspravno. Ali on mi stoji u kutiji, ne koristim ga. Ako je to taj koji ide na to. 
Ali mi on ne podržava WDS kao što imam na ostalim routerima pa ih ne mogu spojiti bežično. A to mi je jako bito jer na 2 kuće imam raspoređene routere da mi je sve pokriveno. Jer se više osoba kači na to.

Hm, morati ću malo razmisliti o tome.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Da je T-Com pametan, poceo bi uvoditi one Tehnicolore 788vn v2 koji su zapravo Thomsoni (Tehnicolor je zapravo kupio Thomson). Drugi operateri ih vec koriste za VDSL. Imaju isti izbornik kao i npr. TG782, ali sa puno modernijim izgledom te takoder podrzavaju WDS sto ti treba te N standard za bezicnu mrezu.

16 godina
neaktivan
T-Com Internet

normalno da nisu pametni, što bi uložili u routere koji malo ljudi uopće i prilaze tome da ulaze u postavke, kamoli da iskorištavaju potpni potencijal toga svega. 

Uzmu najjeftinije smeće i uvale ti pa se slikan, a na kojem wifi radi do 6,35m i boli ih kvaka. I onda ti kažu kupi si pojačivač signala.

Ma čemu trošiti riječi na njih, sve je jasno.  

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
T-Com Internet

Ja od treceg mjeseca imam Technicolor TG789vn v3 za vdsl i prezadovoljan sam, mozda imaju i taj tg788 treba ih trazit.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina

Ja sam trenutno na brzini 2048/256kbit/s do 4096/512 kbit/s i koliko sam skuzio, mogu besplatno preci na ''Turbo 20'' (14/1,4 Mbit/s do 20/2 Mbit/s) i placat cu istu cijenu, nema nikakvih ''kvaka''? 

Parica mi moze podnjeti te brzine, zar ne?

Trenutno imam Thomsona TG782.

Poruka je uređivana zadnji put uto 16.12.2014 23:35 (dinos3).
17 godina
neaktivan
alen29 kaže...

Da je T-Com pametan, poceo bi uvoditi one Tehnicolore 788vn v2 koji su zapravo Thomsoni (Tehnicolor je zapravo kupio Thomson). Drugi operateri ih vec koriste za VDSL. Imaju isti izbornik kao i npr. TG782, ali sa puno modernijim izgledom te takoder podrzavaju WDS sto ti treba te N standard za bezicnu mrezu.

Danas mi je osoba iz njihove podrške rekla da imaju 2 vrste rutera koje daju za VDSL2 tako da je vrlo moguće da je ovaj u igri.

13 godina
Jura iz druge galaksije kaže...

Evo baš naručio ovu Turbo opciju od 30 Mbps za istu cijenu kao i 10Mbps. Uz drugi ruter dodatno se kod mene mora prebaciti parica s adsl na vdsl dslam u centrali (tako nekako, nisam baš najbolje skontao djelatnika tehničke podrške). Ruter treba doći na moju adresu paketnom dostavom, a potom će prebaciti paricu. Prije 2 tjedna sam aktivirao onu opciju Max2 S za 215kn/mj. i takva mi cijena ostaje.

I cekaj 215 kn bez skrivenih troskova??

17 godina
neaktivan
T-Com Internet

Na moj izravno pitanje njihovom djelatniku na 0800 9000 o cijeni, dobio sam odgovor da je sada akcija i da cijena ostaje ista, tj. 215kn. E, sad ako on laže ...

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Vdsl modem je zte 931VII
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
12 godina
neaktivan
Strelok kaže...
Jura iz druge galaksije kaže...

I cekaj 215 kn bez skrivenih troskova??

nema skrivenih troškova sve ti piše šta koji paket uključuje,šta se posebno plaća itd,jedino kod mene koji imam max3 ide dodatnih 30kn za održavanje opreme ali to isto piše u opisu na netu tak da,ja uredno imam račune kako piše plus dodatno šta se potroši na telefon ak se zove na mobitele i na fiksne van t com mreže

laganini...
13 godina
T-Com Internet

Dobro, aktivirao sam, no djelatnica iz Službe za korisnike nije znala točno

objasniti ove TURBO opcije, kaže da je to samo za korisnike koji su imali

manje brzine od deklarirane pa sada imaju pogodnost placati vecu brzinu po recimo

istoj cijeni kao i 10 mbit-a.

A da bih ja imao tu opciju moram uzeti L paket za 241 kn mjesečno, i onda imam prva tri mjeseca

100 mbit-a a ostatak 40,,, wtf meni to zvuci kao optika.

I koliko sam skuzio ima tu vas dosta da radi u T-comu a svaki puta kad nesto pitam

moj post se ignorira jer naravno napisem neku primjedbu koja je istinita.

Pa zna li itko kome da se obratim za ovu TURBO opciju?

I kome da pisem prigovor uz dokaze vezano za pretplatnički broj?

0 0 hvala 0
16 godina
T-Com Internet

Molim nekoga tko radi u t-comu ovdje sa foruma da mi se javi na PP jer ovi na fb-u se očito prave glupi.

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
Evo ja sam puna 24 sata bez interneta i maxtv zbog prebacivanja na vdsl,javio sam na fejs ovima i prvo kažu da još malo čekam a sad da nemaju novih informacija...baš fino.
15 godina
neaktivan
T-Com Internet

Di mogu provjerit jeli na mom području dostupan VDSL? Trenutno nisam na tcomu pa nemogu zvat szk provjerit

0 0 hvala 0
15 godina
Evo kod mene napokon pomak, na routeru svijetli dsl zeleno ali Internet svijetli crveno znači negdje je problem.Podrška kaže da će vidjeti šta je točno,idemo na novu rundu čekanja.
15 godina
neaktivan

-

Kontakt broj: 0800 9000
Poruka je uređivana zadnji put pet 6.2.2015 14:46 (pandza94).
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice