To su usluge sa posebnom namjenom i cijenom
T-Com Internet
- poruka: 19.965
- |
- čitano: 7.110.736
- |
- moderatori:
Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
To su usluge sa posebnom namjenom i cijenom
Nema šanse da je zvano na 060 nisam lud jbt
Zvao sam samo jednom taj 0800 9000 da kazem da mi dignu brzinu sa 2 na 4
Imam max2 paket i na to su me nagovarali 2 mjeseca dok nisam produzio na 2 god
Zivis sam ili je netko od drugih ukucana, pitaj ih
Gledam sad račune od 12 mjeseca do sad i na svakom stoji te usluge količina 7 cijena 27.95
I da je neko zvao neki 060 bas bi se potrefilo da je zvao 7 puta i da je cijena 27.95 haha
LOPOVČINE MRTVE
Jel ima itko iz Šibenika? Povećalo mi je brzinu, YT leti, 720p se učitava kao da je 360.
Zanima me je li ovo maksimalno što ovdje možemo dobiti?
Čovječe, ja sam godinama na optici (Vidici). Više od 2 godine sa Gigaset sx 763 spajam se sa lozinkom (bridge mod). U četvrtak sam podnio zahtjev za brzinom 5-10 mbs. A onda... Od petka, 24 sata uopće nisam mogao na adsl. Automat javlja da su poteškoće na vašem području.. Spojili su me online - ja zahtjevam bridge mod, a naslušao sam se gluposti od kojih puca glava: "da mi windows firewal spriječava bridge mod, da ovaj modem ne može raditi u bridge modu, da moram sam riješiti taj problem (to mi je rekao telefonom "stručnjak" koji je dobio nalog po mojoj prijavi da mi otkloni problem... Danima vodim rat sa SZK, ponavljam im da su prije više od 2 godine dva čovjeka iz T-coma (Rupić..) 5 sati kod mene u stanu pokušavali taj modem po prvi puta u Šibeniku postaviti u bridge mod. Nisu uspjeli ali su me zamolili da se strpim 4-5 dana dok oni nauče kako to postaviti. Došli su peti dan i za 5 minuta dovršili što sam zahtijevao od njih. I nakon toga ja nikavih problema nisam imao do ovog kurcšlusa. Otpustili su sposobne ljude, a kojekakvi kooperanti im (LBB) održavaju infrastrukturu, tj. nas koji plaćamo za održavanje te iste j... u zdrav mozak
Htio sam reći da si ti sretan jer nisi doživio brodolom kao ja, iako si u Šibeniku.
Evo i meni napokon digli brzinu na 10 Mbps.
Zatražio sam povećanje 03.04. , pitao sam ih jeli mi sada akcija vrijedi do 03.06. ili 08.06. jer sam tek danas dobio povećanje, kada dobijem odgovor proslijedit ću ga ovdje tako da i ostali kojima kasne znaju.
Danima vodim rat sa SZK, ponavljam im da su prije više od 2 godine dva čovjeka iz T-coma (Rupić..) 5 sati kod mene u stanu pokušavali taj modem po prvi puta u Šibeniku postaviti u bridge mod. Nisu uspjeli ali su me zamolili da se strpim 4-5 dana dok oni nauče kako to postaviti. Došli su peti dan i za 5 minuta dovršili što sam zahtijevao od njih. I nakon toga ja nikavih problema nisam imao do ovog kurcšlusa. Otpustili su sposobne ljude, a kojekakvi kooperanti im (LBB) održavaju infrastrukturu, tj. nas koji plaćamo za održavanje te iste j... u zdrav mozak
Mislim da LBB samo kabele provlači, kad je opalio grom na Meterizama oni su mijenjali kablažu u svim ulicama, a HT-ovi ljudi su išli po kućama i mijenjali rutere. Stvarno profesionalni ljudi, nemam riječ zamjerke.
Napokon
cek tebi 12 mbit/s a imas 10 mbit/s brzinu
a meni 9 mbit/s a imam 5 mbit/s brzinu :O
Nema to veze, to je maksimum koliko možeš dobiti, a onda ti ograniče na 5. Da plaćaš 10, imao bi 9 jer ti je to max.
Ja sam se danas ugodno iznenadio, opet sam nazvao sluzbu za korisnike i rekao da mi se brzina prepolovi kad ukljucim maxtv ,ovaj put su prijavili kvar, i u roku par sati su me nazvali i rekli da nesto nije bilo dobro i sad imam 4 Mbit/s.
Pitanje, za ljude koji imaju recimo 10mb brzinu i placaju 180kn mjesecno, posto su se sada brzine promjenile, a ljudi placaju 180kn hoce oni automatski prenijeti na vecu brzinu ili cemo imati istu brzinu kao sada i placati manju cijenu?
A sada na 10 mbita je oko 14 u thomsonu
Pitanje, za ljude koji imaju recimo 10mb brzinu i placaju 180kn mjesecno, posto su se sada brzine promjenile, a ljudi placaju 180kn hoce oni automatski prenijeti na vecu brzinu ili cemo imati istu brzinu kao sada i placati manju cijenu?
To je najbolje nazvati SZK ili poslati email. Možda ti od idućeg mjeseca (ili ovog) bude manja cijena, ako ne bude možeš jednostavno prijeći na 20 Mbps a plaćaš kao što si prije za 10 Mbps. (mjesec nakon toga možeš opet nazad na 10 Mbps i bit će onda sigurno manja cijena)
Nikada dosadno sa ovima iz HT-a
Već jedno tjedan dana lagano nemogu povecati brzinu,
zovem SZK, Preko fejsa, Preko portala aktiviram.. i ništa
IDENTIČNI odgovori koje su meni slali, onda sam ih počeo gnjaviti(poslao sam ujutro 5-6 poruka) i za nekoliko sati su aktivirali. Čini mi se da su to automatski odgovori, možda s više poruka malo privučeš pažnju
IDENTIČNI odgovori koje su meni slali, onda sam ih počeo gnjaviti(poslao sam ujutro 5-6 poruka) i za nekoliko sati su aktivirali. Čini mi se da su to automatski odgovori, možda s više poruka malo privučeš pažnju
ne, nego FB Stranicu vode neki Studenti kojima se neda živjeti pa samo kopiraju jednu te istu poruku i šalju svima a nepoduzimaju ništa...
I da nekužim,
Kako se racunaju ti besplatni mjeseci?
Ako mi aktiviraju 20.04 jel to onda vrijedi još 10 dana i cijeli iduci mjesec, ili do 20.05 pa još mjesec dana?
Jel nekuzin kako ce se naplatiti posto je nakon 2 mjeseca 110 kn
Meni su konačno jučer podignuli brzinu na 10 Mbita, nakon što sam ih kontaktirao svaki dan od prošlog četvrtka, a da stvar bude bolja oni su mene isto zvali tri ili četiri puta da mi vele da će brzina biti podignuta svaki čas. Naravno trajalo im je punih tjedan dana. Hvala Bogu da radi, i da je sve uredu. Brzina downloada mi je 11,5Mbita i fino radi.
ja imam 13 a kad sredim max sat cu imat oko 20Mbita bez voipa ;)
Faco :D
ping će ti biti 1 :D
samo ih pratim vec danima. oni konstantno nesto ruju i prepravljaju u sucelju moj telekoma.
slika1
jeli vama nestao naziv Flat iz usluge. prije je pisalo pinki Flat
slika2
od ova dva polja statusa usluge...jel vama sve prazno kada ih posjetite?
btw ja sam max2 L
Valjda ce napravit ono:
- sto manje znas da te mozemo vise muljat/krast
samo ih pratim vec danima. oni konstantno nesto ruju i prepravljaju u sucelju moj telekoma.
slika1
jeli vama nestao naziv Flat iz usluge. prije je pisalo pinki Flat
slika2
od ova dva polja statusa usluge...jel vama sve prazno kada ih posjetite?
btw ja sam max2 L
Ja imam ovo dvoje i na gornjem su mi prazna ta polja, ali na donjem nisu. I da, prije mi je pisao Flat.
@djigi, opce je rasulo kod svakog operatera kad zarolaju neku akciju. skripte polude. slazem se s tobom...treba otvorit oci.
@damage tako je. kad kazes gornji, mislis kad otvoris stablo telefon, onda ove rubrike imaju podatke...bla bla Bundel L i sl,a ona moja slicica je stablo internet i cista arija...nema nista. znaci isto nam je.
a kad udjes pod internet u status ugovora i podaci o usluzi...nemas nista?