T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.500
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

E ljudi odjednom mi se max line rate (down) povećao na 7100 kbps, ali je downstream rate dalje 5000 kbps. Jel taj downstream rate ovisi o tome koliko mi oni na centrali "puste" brzinu?

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Da ovi 5000 ti je ogranicenje tvog paketa i usluga koje imas, a maximal je koliko tvoja parica moze podnjet... po tome je parica uzas i dalrko si.. jer ja ny 1.4 km od centrale imam 20 megabita maximum
Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
13 godina
neaktivan
peace_of_cake kaže...

možeš meni reći kakva mi je parica? kod maximum line rate - fw je neki bug pa pokazuje trenutnu brzinu. točnije podatke sam prije objavio. Nakon promjene brzine upload je manji zato jer su isključili voip tj lampica za voip više nije svjetlila kad su mi digli brzinu

Ja se cudim kako tebi net uopce i radi? Trebala bi ti veza pucat. No nisi nesto daleko od centrale. Ovo je samo neki oksidirani i lose spojeni spoj. Na izvodu na nekoj kuci, kod tebe i sl... tu bi moralo ic i 20 mrgabita bez problema po parici.

Živi život kao da ti je svaki dan zadnji dan!
16 godina

Stvar je ovakva. Sad me zvao tehnicar i kaze ovako. Ne znam dali sam rekao u gornjem postu da je internet radio kako spada sa onih 4 mbit i upaljenim max tvom pa je riknuo jer su neki kopali po cesti i kabel potrgali. E sad, oni su popravili to i stavili mi nove profile za internet (  Tako HAKOM nalaze tj zakon ) i sad ja vise nemam mogucnosti imat vecu brzinu od 1 mbit i nemam max tv jer je dragi nas HAKOM smanjio izlaznu jakost signala i kraj price. To mi je stvarno diglo kosu na glavi, placat cu sad 180 kn vrlo vjerovatno k*tu od veze.

Jos sam pod šusom.

PS: PC strucnjak - imam onaj bijeli thompsonov ruter.

Moj PC  
1 0 hvala 0
14 godina

Zanima me dali ima ovdje netko iz Zagorja (područje oko Zlatar Bistrice, Konjščine, Lobora....) da ima onaj srednji paket brzine (do 10 mbps)?

Pitam jer razmišljam uzeti taj paket pa da znam koliko se od tih brzina zaista na mom području može ostvarit.

Eh šta volim ovaj režim... Sunce sija, a ja ležim...

0 0 hvala 0
16 godina

pozz ja sam imao slicnu situaciju samo je moja hvala bogu bila prolazna... navecer net radi pun gas 492kb/sec ujutro 160 i to ako zvao ih reset linije ovo ono kao isto je bio neki kvar na centralu koji je pazi sad PRIVREMENO SANIRAN wtf??? i ka za sad se nitko jos nije zalio poslje te privremene sanacije ali kao poslati ce oni tehnicare u centralu da provejre i zovu me sutra ujutro kao sad bi trebalo biti ok ikao parca vam je ok 22mbit podrzava i kaze lik ako uzmem max tv da mi onda oni na ova moja 4mibta puste jos dodatnih 4-5mbita za max tv znaci da bi na mojoj liniji kao bilo pusteno cca 10mbit  tako da kad ugasis max tv imas 10mbit vezu tako mi je rekao kolega koji je na optimi a sad je kolega gore naveo da kod nas na t com  nije tako ono net .40 i net .33 sta to znaci i dali je to 100% svima tako... a tebi kole to sto su rekli za 1mbit maximalno je totalna glupost i njihova laz da te skinu s grbace... bolje odjavi taj net i uzmi 4g stik u t-comu ako si mladi od 28g izade te 125kn/mj a brzina 7,2mbit ili ti 3g i to flat a ako si u zg  os imas i 4g 75mbit:-) jesta da je samo prvih 15gb ali opet je oho ho manje love i puuuuuun kc brze od t og neta sada!

od svih stvari koje sam izgubio, pamet mi najviše fali...
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina

speedy56, daj slike kao ja pa će se sa njih već moći procijeniti ako ćeš moć uzet 10 mbit net

0 0 hvala 0
14 godina
peace_of_cake kaže...

speedy56, daj slike kao ja pa će se sa njih već moći procijeniti ako ćeš moć uzet 10 mbit net

Poslao sam im mail.

Kažu da mogu uzeti srednju brzinu.

14 godina
neaktivan

Može pomoć oko hakometra, upišem sve podatke i stisnem dalje i ništ se ne događa. Spojio sam samo 1 komp kablom, wifi isključen, sve kako piše. I ništa.

All rights reserved. Copyright (c) by Dipl. Pješak 2013.
Moj PC  
0 1 hvala 0
17 godina
neaktivan

Ekipa, ne znam jeste vidjeli, ali od jučer je došlo do izmjene cjenika za brzinu od 10mbps i 20 mbps, pa tako cijena za brzinu od 10Mbps sada iznosi 110 kn mjesečno (s prijašnjih ~180) a brzina od 20Mbps sada košta 183,94 kn s prijašnjih 300+ .

Ne znam točno kolike su prije bile cijene za ove brzine jer ne koristim T-com usluge, ali pretpostavljam da će se naći netko da usporedi kolika je ušteda.

Također, u prodaju su pušteni i novi paketi za korisnike na optici s većim brzinama uploada

evo imate tu: https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/brzina o cijenama

a ovdje o paketima za korisnike na fiberu: https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/opticki-paketi

I have nothing to say. Thank you and goodbye.
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 17:57 (FlyBoy).
Moj PC  
3 0 hvala 5
12 godina
neaktivan

jel ta cifra vrijedi vjerojatno prva 2 mjeseca il ise varam?

edit:

našao odgovor

bilo kad u tijeku prva 2 mjeseca ili nakon njihovog isteka, možeš zatražiti prelazak na nižu ili višu MAXadsl pristupnu brzinu. Ako u tijeku prva 2 mjeseca ne zatražiš prelazak na nižu ili višu MAXadsl pristupnu brzinu, istekom prva 2 mjeseca, ostaje ti aktivna MAXadsl pristupna brzina brzine do 10 Mbps/640 kbps i za nju započinje obračun pune cijene mjesečne naknade.
Inače, redovna cijena spomenute pristupne brzine je 110,94 kn/mj.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 18:19 (HDesignz).

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

strasni su sa optikom...

dostupnost:

Hrvatski Telekom optikom trenutno pokriva određeni broj lokacija u 15 hrvatskih gradova: Bjelovar, Čakovec, Dubrovnik, Karlovac, Koprivnica, Osijek, Pula, Rijeka, Slavonski Brod, Split, Šibenik, Varaždin, Vinkovci, Zadar, Zagreb i manjim mjestima Bukovje Bistransko, Donja Bistra, Gornja Bistra, Jablanovec, Novaki Bistranski, Oborovo Bistransko, Poljanica Bistranska.

a cijene:

Ultra MAXnet

Internet
  • Internet pristup brzine 20/5 Mbit/s
  • Internet paket prometa*
  • T-Com Hot Spot: neograničena količina Internet prometa
  • Spremalica: 10GB slobodnog on line prostora

Cijena već od:

369,00 kn/mj.

Ultra MAX3 L INTERNET, TELEFON, TELEVIZIJA

Internet
  • Internet pristup brzine 20/5 Mbit/s
  • Internet paket prometa*
  • T-Com Hot Spot: neograničena količina Internet prometa
  • Spremalica: 10GB slobodnog on line prostora
Telefon
  • jedna govorna linija
  • neograničena količina i trajanje poziva prema T-Com fiksnoj nacionalnoj mreži
Televizija
  • MAXtv programski paket
  • Dodatni programski paketi: Extra paket programa i Plus paket

Cijena već od:

499,00 kn/mj.

U mjesečnu naknadu Extreme MAX paketa uključeno je 250GB Internet prometa (zbrojeno u downloadu i uploadu). Nakon potrošenih 250GB, Internet promet se obračunava u blokovima od 1GB prema principu započetog bloka prometa.

Dodatne usluge/ tarifne opcije:

Internet pristupnom brzinom 30/10Mbit/s 187,50kn 

Internet pristupnom brzinom 50/15Mbit/s 312,50kn

totalno im nisu skupi i losi paket TU tcom..

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
"Surfajte brže na vašem MAXadslu. Od 01.04. MAXadsl brzine od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s i od 14 Mbit/s do 20 Mbit/s imaju nižu cijenu mjesečne naknade, a za sve vas nove i postojeće korisnike pripremili smo promotivnu ponudu - dvostruko brže za istu cijenu. Surfajte 2 mjeseca brzinom od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s po cijeni niže pristupne brzine."
Danas s njihove Facebook stranice.
Cure su lude kad se zaljubljuju u nas muške,dlakva smrdljiva stvorenja.Ja da sam cura\žena bio bi največa lezbača na svijetu. (c) QFlash
12 godina
neaktivan

imaš 2 posta gore odgovor njihov kakva je zapraov akcija...navuku te na ta 2 mjeseca i kad ti budeš otkazivao vjeruj mi slučajno će im sustav zakazati i slično tome pa ti neće isključit na vrijeme pa ćeš se ganjat s njima preko prigoovra ;)

0 1 hvala 0
14 godina
FlyBoy kaže...

Ekipa, ne znam jeste vidjeli, ali od jučer je došlo do izmjene cjenika za brzinu od 10mbps i 20 mbps, pa tako cijena za brzinu od 10Mbps sada iznosi 110 kn mjesečno (s prijašnjih ~180) a brzina od 20Mbps sada košta 183,94 kn s prijašnjih 300+ .

Ne znam točno kolike su prije bile cijene za ove brzine jer ne koristim T-com usluge, ali pretpostavljam da će se naći netko da usporedi kolika je ušteda.

Također, u prodaju su pušteni i novi paketi za korisnike na optici s većim brzinama uploada

evo imate tu: https://www.hrvatskitelekom.hr/internet/maxadsl/brzina o cijenama

a ovdje o paketima za korisnike na fiberu: https://www.hrvatskitelekom.hr/paketi/opticki-paketi

Zna li tko kolika je cijena bila prije za 2-4 mb/s?

17 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

64,75 + PDV

@HDesignz

mislim da si malo krivo skužio oko cijene.

Znači kao prvo su snizili cijenu ovih dviju brzina.

A neovisno o tome još je i dodana ova akcija, da prva 2 mjeseca dobiš umjesto po regularnoj cijeni, po cijeni najjeftinije brzine.

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 19:22 (FlyBoy).
16 godina
neaktivan
FlyBoy kaže...
dinos3 kaže...

64,75 + PDV

@HDesignz

mislim da si malo krivo skužio oko cijeene.

A neovisno o tome još je i dodana ova akcija, da   prva 2 mjeseca dobiš umjesto po regularnoj cijeni, po cineni najjeftinije brzine.

Što bi reklo za nas 99% koji smo na osnovnoj brzini možemo 2 mjeseca guštat za iste pare na srednjem paketu. I pri kraju drugog mjeseca korištenja, prebacit se nazad. Meni je to jedino bitno :D

Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 19:00 (nitro_vip).
17 godina
neaktivan
nitro_vip kaže...

Što bi reklo za nas 99% koji smo na osnovnoj brzini možemo 2 mjeseca guštat za iste pare na srednjem paketu. I pri kraju drugog mjeseca korištenja, prebacit se nazad. Meni je to jedino bitno :D

A gledaj, sada ti jerazlika između 5 i 10 mbps svega 30 kn. Po meni i nije toliko prevelika cijena da se ne bi isplatilo.

14 godina
FlyBoy kaže...
dinos3 kaže...

64,75 + PDV

@HDesignz

mislim da si malo krivo skužio oko cijeene.

A neovisno o tome još je i dodana ova akcija, da   prva 2 mjeseca dobiš umjesto po regularnoj cijeni, po cineni najjeftinije brzine.

2-4 mb/s se povecala na 80,94 kn/mj. a ove ostale se smanjile?

14 godina

Ostala je ista cijena za najmanju brzinu. Bilo bi stvarno tragično da to povise.

1 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
dinos3 kaže...

2-4 mb/s se povecala na  80,94 kn/mj. a ove ostale se smanjile?

Ostala je ista, samo je ovo cijena sa izraženim PDV-om, a ja sam naveo bez PDV-a jer se nje sjećam sa računa dok sam još bio u t-comu

14 godina
dinos3 kaže...

2-4 mb/s se povecala na 80,94 kn/mj. a ove ostale se smanjile?

2-4 mb/s je oduvijek 80,94kn. Samo je prije bilo 4mb/s,a sada je 2-4mb/s.

12 godina
neaktivan

zvao sam SZK znači recimo ova brzina 5-10 mb/s vrijedi 110 kn samo za 2 mjeseca nakon toga ako ne promjeniš na manju tarifu cijena će ti bit 183 kn koliko i inače košta brzina....ne isplatiov da se ta 2 mjeseca zezam s brzinom jer radi papirologije i vraćanja na staro svađat ću se mjesecima :)

0 2 hvala 0
15 godina
neaktivan
HDesignz kaže...

zvao sam SZK znači recimo ova brzina 5-10 mb/s vrijedi 110 kn samo za 2 mjeseca nakon toga ako ne promjeniš na manju tarifu cijena će ti bit 183 kn koliko i inače košta brzina....ne isplatiov da se ta 2 mjeseca zezam s brzinom jer radi papirologije i vraćanja na staro svađat ću se mjesecima :)

nije istina..

HT, sorry, cijena ti je 80,94 kn/mj. prva 2 mjeseca ako odabereš brzinu 5 do 10 Mbps, zatim, nakon isteka ti ovisi o tome koji paket želiš. Koja brzina te zanima? Naknada za brzinu do 20 Mbps je 183,94 kn/mj i na tu brzinu ne ostvaruješ promociju.
do 10 Mbps je sad 110,94 kn sa PDV-om (prije je bila 183,40 kn sa PDV-om). S tim da je prva 2 mjeseca u promotivnom razdoblju naknada 80,94 kn. 
183,94 kn je brzina do 20 Mbps i zahtjev ti se realizira kroz 24 sata.

Any sufficiently advanced technology is indistinguishable from magic. http://db.tt/0iXs5Cx
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 19:34 (thabigjc).
14 godina
HDesignz kaže...

A jbg, ja sam se već ponadao nekoj pristojnijoj brzini od 8-10mbps {#}

12 godina
neaktivan
thabigjc kaže...
HDesignz kaže...

nije istina..

HT, sorry, cijena ti je 80,94 kn/mj. prva 2 mjeseca ako odabereš brzinu 5 do 10 Mbps, zatim, nakon isteka ti ovisi o tome koji paket želiš. Koja brzina te zanima? Naknada za brzinu do 20 Mbps je 183,94 kn/mj i na tu brzinu ne ostvaruješ promociju.
do 10 Mbps je sad 110,94 kn sa PDV-om (prije je bila 183,40 kn sa PDV-om). S tim da je prva 2 mjeseca u promotivnom razdoblju naknada 80,94 kn. 

tu su polupani lončići....jer na službenoj stranici stoji od 5-10 mb da košta 110 kn.....

Od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s

Dvostruko brže za istu cijenu! Surfajte 2 mjeseca brzinom od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s po cijeni niže pristupne brzine.
Postanite korisnik superbrzog MAXadsl interneta koji je do 180 puta brži od najbržeg dial-up pristupa i koristite prijenos podataka brzinom od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s za download te 320 kbit/s do 640 kbit/s za upload.

110,94 kn/mj.     Aktivirajte

14 godina
thabigjc kaže...
HDesignz kaže...

nije istina..

To je sasvim dobra ponuda za 30 kn vise i jos za stalno.

15 godina
HDesignz kaže...
thabigjc kaže...
HDesignz kaže...

nije istina..

tu su polupani lončići....jer na službenoj stranici stoji od 5-10 mb da košta 110 kn.....

Od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s

Dvostruko brže za istu cijenu! Surfajte 2 mjeseca brzinom od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s po cijeni niže pristupne brzine.
Postanite korisnik superbrzog MAXadsl interneta koji je do 180 puta brži od najbržeg dial-up pristupa i koristite prijenos podataka brzinom od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s za download te 320 kbit/s do 640 kbit/s za upload.

pa nova cijena je 110kn, ali prva 2 mjeseca je još dodatna akcija i srednja brzina je ta 2 mjeseca 80kn kao trenutno osnovna brzina, neznam što ti tu nije jasno.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put uto 2.4.2013 19:41 (antimadridista).
15 godina
HDesignz kaže...

Od 5 Mbit/s do 10 Mbit/s

Cijena niže pristupne brzine je 80 kn. Dakle ta 2 mjeseca koštaju 80 kn. Nakon toga se naplaćuje po redovnoj cijeni od 110 kn. Potvrdio T-com na službenoj fb stranici.

www.damagehigh.com // Don't fix what ain't broken!
15 godina
samo nisam siguran hoćemo se za 2 mjeseca nakon ove promotivne akcije moći vratiti na osnovnu brzinu za istu cijenu po kojoj je sad koristimo, dakle 80 kn?
Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice