T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.965
|
čitano: 7.110.736
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
17 godina
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
.delboy kaže...

Neko na newsima kaze da mu je rekao monter da ce mozda biti dizanje sa 4 na 6 link

a mogli bi dignuti malo i upload panjine jedne

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
16 godina
RaNzO kaže...

Od kud ljudi vama te informacije da ne možete imati ništa osim T-Coma?

Radim već dosta dugo u telekomunikacijama, pa znam što je gdje dostupno i koju uslugu na kojem području pružamo. U većini OS je dostupan Iskon na "svojim centralama", tj. za trio uslugu, a dostupni su Optima, H1, B-net i Amis. Nije cijeli grad dostupan za sve operatere.

Ajmo sad jednom zauvijek - ne možete živjeti u RH, imati br. od T-Coma, a da niste dostupni za:

- H1 BIT pakete

- Optima O+ pakete

- Iskon HR.DUO pakete

To su paketi na POSTOJEĆOJ T-Com infrastrukturi, ali kod Optime i H1 NEMA pretplate T-Comu.

Za opcije interneta i televizije možete biti nedostupni (ali tada niti kod T-Coma ne možete dobiti uslugu) ako:

- ste na PCM uređaju

- ste na centrali koja još nije unapriđena/nadograđena za ADSL (da, još uvijek to postoji u RH)

U svim ostalim slučajevima ste dostupni za navedene usluge.

hah, ma bas krasno... je, da odem na iskon, optimu bla bla... al onda mi je duplo skuplje ono, ili ono bla bla. Sada mi je sve na t-comu, 67 KN placam max tv ALI samo zato sto imam Max Adsl, 180 KN placam FLAT + 4Mbps ALI samo zato sto imam fiksni na t-comu (da ga iskljucim npr. adsl bih placao oko 50% skuplje... ugl, tako nesto).

Opet ponavljam, nista mi nije dostupno (u pravom smislu te rijeci).... ne zanimaju me bas previse ti predodabiri operatera i slicne điđa miđe, jedino mozda Iskon HR.DUO Surf usluga.... btw nigdje ne vidim cijenik od Optime O+ usluge.

Ne kazem da nisi u pravu, ali prava Optima, Iskon etc vecini ipak nije dostupno.... jedino ne razumijem ovo: "nema pretplate t-comu" kako nema? pa komu cu onda placati i koliko?

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
Poruka je uređivana zadnji put čet 19.4.2012 16:15 (lovac82).
17 godina
neaktivan
Zvao sam puno puta da se uvjerim i nema naknade t comu 100%
Shoma
15 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?
evo ovak, imam pitanje za onaj USB internet stick. Treba mom frendu takav stick al nezna koji. On je mislio TELE 2, ali nezna kakve su mu brzine i koliko kosta 1 gb prometa.
Treba mu samo za Cod2 MP da igra i jos uz to teamspeak. Pa ga zanima jel mu oce to lagat u igrici i pucat veza stalno.
Hvala!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

evo da se nadovežem na raspravu pošto su me jucer kontaktirali iz optime

ne plaća se nista tcomu

mogu imati telefon+internet+tv

e sada kvaka-mogu dobiti to sve jedino pod uvijetom da imam internet 2mbit ili da ne uzmem tv a onda mogu imati max 4mbit

što mi nikako ne odgovara jer sam planirao neki o3 paket ali sa bržom vezom a po cijeni oko 300kn

uglavnom rekli su mi da će kontaktirat me ako dodje do neke promijene

edit-inace mi je parica strašna i može potegnuti preko 20mbita

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 9:57 (dart_tom).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Reka mi rođak kojemu tata radi u t-comu da misle spustiti cijene za maxadsl ali samo onima od 10 i 20 Mbps.

Znaci opet vecina ljudi koja je na 4 Mbps je izvisila.

“Fear is the path to the dark side. Fear leads to anger. Anger leads to hate. Hate leads to suffering
Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 18:58 (ppetesic).
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina

Pitanje: ugovor mi ističe 27.04.2012. Zna li netko možda što se trenutno nudi za produljenje?

when I'm sad, I stop being sad and be AWESOME instead! True story :)
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
marinn95 kaže...

Pitanje: ugovor mi ističe 27.04.2012. Zna li netko možda što se trenutno nudi za produljenje?

Video nadzor i Apple racunala (nesto su jeftiniji).... ugl, nista posebno.

http://www.t-com.hr/privatni/televizija/maxtv/postojeci_pogodnosti.asp

http://www.t-com.hr/privatni/internet/maxadsl/postojeci_pogodnosti.asp

Ne stavljajte ruku u ventilator dok ventilator radi. Upozorenje na klimatizacijskom uređaju
16 godina
neaktivan

Trenutna ponuda.

EDIT: lovac82 minutu brži.

Poruka je uređivana zadnji put pet 20.4.2012 19:29 (DAXY011).

0 0 hvala 1
16 godina

Umalo zaboravih, mozes potpisati ugovor na 12mj za povoljniju mjesecnu naknadu (user.t-com.hr)

Moj PC  
2 0 hvala 1
16 godina
Pajdo56 kaže...
evo ovak, imam pitanje za onaj USB internet stick. Treba mom frendu takav stick al nezna koji. On je mislio TELE 2, ali nezna kakve su mu brzine i koliko kosta 1 gb prometa.
Treba mu samo za Cod2 MP da igra i jos uz to teamspeak. Pa ga zanima jel mu oce to lagat u igrici i pucat veza stalno.
Hvala!

A jebajga to mora sam vidjeti na svojoj lokaciji, na svakoj lokaciji je drugačiji signal, nije svugdje isto jak čak i na istoj lokaciji je ponekada malo jači pa malo slabiji ne bitno ali zna varirati, a ovisi i koji je stick uvijek je bolje imati onaj bolji

bug caruje, um klade valja
15 godina
neaktivan
aha...ok tnx
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
dart_tom kaže...

ne plaća se nista tcomu

e sada kvaka-mogu dobiti to sve jedino pod uvijetom da imam internet 2mbit ili da ne uzmem tv a onda mogu imati max 4mbit

što mi nikako ne odgovara jer sam planirao neki o3 paket ali sa bržom vezom a po cijeni oko 300kn

Di mogu provjerit tu najvecu i najmanju brzinu?
16 godina
lnova65 kaže...
dart_tom kaže...

ne plaća se nista tcomu

Di mogu provjerit tu najvecu i najmanju brzinu?

u routeru!

[url=http://bfbc2.statsverse.com/stats/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D][img]http://bfbc2.statsverse.com/sig/clean6/pc/dart_tom%20%5BCRO%5D.png[/img][/url]
13 godina
protjeran

jebo im pas mater, ma ovo je nemoguče....... 10mb brzina nemožeš igrati igru normalno, na ruteru je spojen 1 laptop sa kojeg se ništa neskida, a meni u igru ping 100 i nemoguće je igrati sa delayom od 1-1.5 sek....  stavim filter max ping 60 i prikaže mi servere sa pingom od 55 od 58 i udem u 1 od njih i uvijek mi ping skače od 75 do 10 samo tako.....

13 godina
neaktivan

Zovi T-com i reci da ti isključe "interleaving" i past če ti ping 100%.

Smejem se a plače mi se,tražim lepu minu,minu da odletim u p**** materinu
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran

što je interleaving? Da znam hoće li to imati posljedice na neke druge programe.

17 godina
Logi73 kaže...

što je interleaving? Da znam hoće li to imati posljedice na neke druge programe.

ispravljanje grešaka na liniji (šumova i dr) .

zavisi koliko si blizu centrale,ako si blizu imaš manje smetnji na liniji nego ako si dalje.

Da Bog da svi čiteri dobili rak kostiju,tako da ne mogu držati jebeni miš u ruci.Tada će imati barem malo opravdanja za varanje.
13 godina
protjeran

Zar mi to netreba? :p

17 godina
Logi73 kaže...

Zar mi to netreba? :p

isključi,lako ponovo uključiš ako bude problema.

15 godina
protjeran

Ako razmišljate uzeti neki sjajni, blještavi smartphone u blještavom T-centru, ili pretplatu u T-Comu/T-Mobileu, razmislite još jednom... Naime, izmislili su mi neki neplaćeni račun, poslali to svojem odvjetničkom društvu i nakon 5 godina naplatili ovrhu od nekih 750 kn.

Slučaj je bio sljedeći:

- 9. mj. 2007. dolazi opomena za pretplatu za br. koji se ne koristi od ~3. mj. te godine, ali nije raskinut.

- odlazim osobno u T-centar u Vukovarsku ulicu, plaćam sve zaostale pretplate i račune, te tražim raskid ugovora (raskid ugovora nije moguće tražiti ukoliko nemaš podmirene sve zaostatke), te dobivam potvrdu da je ugovor raskinut (koju najvjerojatnije nemam više)

- 2 godine kasnije mi dolazi opomena da neke 2 pretplate nisu podmirene + neke zatezne kamate, ukupno nešto preko 200 kn

- odlazim opet u isti T-centar i ne spominjem opomenu, već vadim osobnu i pitam djelatnika što je s tim mojim brojem. On odgovara da je taj broj isključen prije 2 godine na moj zahtjev. Pitam ga što je potrebno da bi se broj mogao isključiti, koje uvjete sam morao ispuniti da bi mogao podnijeti zahtjev. Odgovara on da sam morao imati podmirena sva dugovanja...u tom trenutku vadim opomenu i pitam ga da mi objasni od kuda to...otišao se konzultirati s nekim, tada je taj "netko", pretpostavljam voditelj poslovnice došao, rekao da je to greška, nešto tipkao po računalu i rekao da smatram to riješenim...

- 04/2012 - ovrha za taj broj zbog 2 "neplaćene" pretplate od 60 kn + sudski i odvjetnički troškovi preko 700 kn ukupno...

Poruka je uređivana zadnji put čet 3.5.2012 8:51 (RaNzO).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RaNzO kaže...

Ako razmišljate uzeti neki sjajni, blještavi smartphone u blještavom T-centru, ili pretplatu u T-Comu/T-Mobileu, razmislite još jednom... Naime, izmislili su mi neki neplaćeni račun, poslali to svojem odvjetničkom društvu i nakon 5 godina naplatili ovrhu od nekih 750 kn.

Slučaj je bio sljedeći:

- 9. mj. 2007. dolazi opomena za pretplatu za br. koji se ne koristi od ~3. mj. te godine, ali nije raskinut.

- odlazim osobno u T-centar u Vukovarsku ulicu, plaćam sve zaostale pretplate i račune, te tražim raskid ugovora (raskid ugovora nije moguće tražiti ukoliko nemaš podmirene sve zaostatke), te dobivam potvrdu da je ugovor raskinut (koju najvjerojatnije nemam više)

- 2 godine kasnije mi dolazi opomena da neke 2 pretplate nisu podmirene + neke zatezne kamate, ukupno nešto preko 200 kn

- odlazim opet u isti T-centar i ne spominjem opomenu, već vadim osobnu i pitam djelatnika što je s tim mojim brojem. On odgovara da je taj broj isključen prije 2 godine na moj zahtjev. Pitam ga što je potrebno da bi se broj mogao isključiti, koje uvjete sam morao ispuniti da bi mogao podnijeti zahtjev. Odgovara on da sam morao imati podmirena sva dugovanja...u tom trenutku vadim opomenu i pitam ga da mi objasni od kuda to...otišao se konzultirati s nekim, tada je taj "netko", pretpostavljam voditelj poslovnice došao, rekao da je to greška, nešto tipkao po računalu i rekao da smatram to riješenim...

- 04/2012 - ovrha za taj broj zbog 2 "neplaćene" pretplate od 60 kn + sudski i odvjetnički troškovi preko 700 kn ukupno...

neznam kaj čekaš..trebo si odavno pokrenut parnicu protiv T-šrota,,kak si i napisal,nisi,,imaš se kome žaliti bar, pravosuđe ''proradilo''

Live to win!!
17 godina
RaNzO kaže...

Slučaj je bio sljedeći:

Zato ja čuvam sve plaćene račune tako dugo dok mi stanu u kutiju gdje ih čuvam (you never know).

'Genius might be the ability to say a profound thing in a simple way' Charles Bukowski
15 godina
neaktivan
Hyperion kaže...
FLes kaže...

Korisnik sam Max ADSL-a, 4 mbit down, 256 kB up. I pogledam danas brzinu na utorrentu i za oko mi zapne upload od 60 KB (kilobajta) tj. 480 kB. I tak cijelo vrijeme varira između 40 i 60 KB.  Kak je to moguće?

http://i39.tinypic.com/153tbwl.jpg

Upload ti treba biti 256kbit/s, a ne kilobyte-a po sekundi. Budi sretan sa tih 60kB/s jer je to 2x brže od mog uploada, a imamo isti paket.

Uostalom uTorrent nije alat za mjerenje brzine skidanja, i meni je u njemu download do 470-490kB/s, a kada skidam preko http-a onda ide 500-520kB/s.

Koji ku*ac??? Sad gledam svoj post i nije mi jasno zasto sam bezveze pisao mala i velika slova, sve naopako {#}

Dakle ovako je trebalo pisati:

"Korisnik sam Max ADSL-a, 4 Mbps down, 256 kbps up. I pogledam danas brzinu na utorrentu i za oko mi zapne upload od 60 kBps (kilobajta) tj. 480 kbps. I tak cijelo vrijeme varira između 40 i 60 kBps."

Sad sam mjerio na speedtestu nekoliko puta, u prosjeku mi je download 4.37 Mbps, a upload 491 kbps. :)

Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 1:29 (FLes).
16 godina

I u čemu je problem, ne možeš gledati brzinu po torrentima jer ti brzina skidanja ovisi o broju ljudi koji djele to što ti skidaš. (dolje desno mora biti zelena kvačica, a ne žuti znak)

Frka85
15 godina
neaktivan
stručnjak kaže...

I u čemu je problem, ne možeš gledati brzinu po torrentima jer ti brzina skidanja ovisi o broju ljudi koji djele to što ti skidaš. (dolje desno mora biti zelena kvačica, a ne žuti znak)

U ničem nije problem. Upload mi je skoro duplo veći nego što bi trebao biti. Imam paket 4 Mbps / 256 kbps, a meni upload u utorrentu ide do 60 kilobajta a to je 480 kilobita. Ne žalim se, nego hvalim T-com kak isporučuju veće brzine neg što navode u opisu paketa.

Da se žalim na premalu brzinu, onda bi imalo smisla reći da nemogu gledati po utorrentu. Ali brzina mi je puno veća nego što bi maksimalno trebala biti. Uostalom, vrtio sam i speedtest i ista stvar.

15 godina
FLes kaže...
stručnjak kaže...

U ničem nije problem. Upload mi je skoro duplo veći nego što bi trebao biti. Imam paket 4 Mbps / 256 kbps, a meni upload u utorrentu ide do 60 kilobajta a to je 480 kilobita. Ne žalim se, nego hvalim T-com kak isporučuju veće brzine neg što navode u opisu paketa.

Da se žalim na premalu brzinu, onda bi imalo smisla reći da nemogu gledati po utorrentu. Ali brzina mi je puno veća nego što bi maksimalno trebala biti. Uostalom, vrtio sam i speedtest i ista stvar.

jeli imaš MaxTV? pitam iz razloga što se meni povećala brzina uploada kad sam uzeo MaxTV.

Blaugrana al vent, un crit valent, tenim un nom, el sap tothom, BARCA! BARCA! BARCA!
Poruka je uređivana zadnji put pet 25.5.2012 10:06 (antimadridista).
15 godina
neaktivan
antimadridista kaže...

jeli imaš MaxTV? pitam iz razloga što se meni povećala brzina uploada kad sam uzeo MaxTV.

Nemam.

17 godina

jućer sam bio razgovaro sa szk i rekli su mi da u ponedeljak dolaze max 2 i max 3 paket

BF3:crna_bandera
16 godina
neaktivan

Evo imam problema s tcomom, koji si valjda sinoć počeli, nemam interneta, kao prebacuju se na voip, pa su meni zeznuli net.

Pričao sam danas s 5 ljudi iz službe, nitko me ne sluša, svatko radi po svom, kao da si ne vjeruju da netko je to prije dobro odradio i sam vidio da ne radi.

Uglavnom, nema šta nisu probali, i kao što mi je rekao prvi, i svaki poslje da je problem u prebacivanju na voip, ali me nisu prebacili.

Nego jel još netko ima problema s netom, a telefon mi normalno radi.

http://www.demonoid.me/users/franjo15
Poruka je uređivana zadnji put ned 3.6.2012 12:28 (Franjo15).
Moj PC  
0 0 hvala 0
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice