T-Com Internet izdvojena tema

poruka: 19.950
|
čitano: 7.068.812
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
neaktivan
Re: T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li nazn
Don Kihoty kaže...
RuskeGTT kaže...
TalaxY kaže...

Ma T-Com je katastrofa, lopine!!

A kvalitetna im je veza u 3PM

Do prije 12 mjeseci je meni pucalo bar 10 puta dnevno.

A ruteri su im katastrofa.

Tko se dočepa Simensa - kralj u selu..

sve navedeno stoji, imah thomsona st780wl i puca li ga puca, baca max tv a bome i internet, i ja sam svaki put zvao i prijavljivao pa sam na kraju dobi siemensa i sad neznam ni da ga imam, radi od prvog spajanja bez ikakvih prekida ... zovite szk i zalite se nema druge

16 godina
protjeran
shady1024 kaže...

jos nesto,jeli trebam onda poslije ponovo otvarat firewall,i mogu li nastetit kompu ili modemu sa iskljucivanjem firewalla

nemam pojma ja ga od prvog dana imam ugasenog i jos mi nista nije bilo 

http://protocol4.animehr.com/
14 godina
neaktivan
hrvatskafarkasevec kaže...
shady1024 kaže...

jos nesto,jeli trebam onda poslije ponovo otvarat firewall,i mogu li nastetit kompu ili modemu sa iskljucivanjem firewalla

nemam pojma ja ga od prvog dana imam ugasenog i jos mi nista nije bilo 

ako se oslanjas na onu "ZASTITU?" koja se nalazi tam na t-user stranicama od tvog modema isto malo skeniraj comp s nekim antivirusom, topla preporuka

16 godina

u ovoj temi se ne priča jedino o novim brzinama :D

17 godina
neaktivan
moderator
Don Kihoty kaže...

Jel ti radi na njemu port forward?

Radi sve, nemam problema a nemaju niti drugi korisnici. Sa Thompsonima je bilo opako...

Tko zna, mozda se nisu voljeli sa "centralom"........

Jedina zamjerka ide na to da su LAN3 i LAN4 zakljucani i sebicna govanjca ne daju firmware da se otkljuca (bili su namjenjeni za VoIP)

PORTOVA ima 65536 komada - Aner Begovic..haker iz Bosne
15 godina
neaktivan
T-Com ADSL ; nove brzine/cijene, ima li naznaka?

Ajme i dalje neradi, ponovo strict,iskljucio sam firewall na onoj stranici koju si mi dao i PONOVO upisiva portove i nece {#}

0 0 hvala 0
15 godina
dreammaker kaže...

jel ih ima mozda?

15 godina
protjeran
Bernard Huky Hux kaže...

Hoćeš reći da se riješavaju otpada, a ne da djele mobitele xD

Točno, ti mobitelčići s VGA kamerama ne koštaju u slobodnoj prodaji više od 200 kn a njih su koštali 100kn pa ti vidi "darova korisnicima" .

Jedan 500 GB HD ipak ima svoju vrijednost u odnosu na ovo smeće od mobitela.

I ne kužim što ovdje ljudima puca toliko veza s Thompsonima i ostalim T.-com routerima ?

Imao sam prvo ono čudo od Kasde i pukla mi je veza jednom u 3 godine. Poslije sam dobio thompson i ni jednom u zadnje dvije godine mi nije pukla veza osim kad su imali problem u "centrali" a tad mi je i pala brzina ispod 4Mbts (prvi put u 5 godina)

I sad se pitam da nije kod vas problem u nečem drugom ?

Demokracija je kad dva idiota nadglasaju genija !
Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 13:48 (Okolosam).
15 godina
neaktivan

Jučer mi nije radio maxtv i možete vidjet kolka mi je brzina,danas mi maxtv radi i  brzina ostaje ista,makar njihovo službeno mjerenje glasi da mi je max propusnost 6 mbps.Ko tu koga yebe?Matematički gledano maxtv uzima 4,5 mbps,a netu ostaje ovih mizernih 1,5,kak onda ovo sad normalno radi?

Cogito Ergo Sum
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran

eh kad bi to tak islo ja bi stalno imo maxtv ugasen 

http://protocol4.animehr.com/
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Apocalypso kaže...

Jučer mi nije radio maxtv i možete vidjet kolka mi je brzina,danas mi maxtv radi i  brzina ostaje ista,makar njihovo službeno mjerenje glasi da mi je max propusnost 6 mbps.Ko tu koga yebe?Matematički gledano maxtv uzima 4,5 mbps,a netu ostaje ovih mizernih 1,5,kak onda ovo sad normalno radi?

To je anomalija.

Max TV ima svojih 4-5 mbps i nema veze, niti smije imati s tvojim ADSL-om.

Ovo može biti samo kvar.

imaš u routeru koliko ti je točno propusnost parice. uglavnom se kreću od 10/768 do 20/768

Moja je 15,268/679 tako pošto imam 2 TV-a ne mogu uzeti paket od 10 Mbit download i da hoću.

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 13:59 (Okolosam).
15 godina
neaktivan

Ovo ti je baš brzina parice,prije par dana je pisalo 6124 down,dam se kladit.

Cogito Ergo Sum
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
i meni tak pise
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
15 godina
neaktivan
Teško je danas biti glup,prevelika je konkurencija !!!
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina

Ma, glupost...stvar je u tome da ce ti se telefon spajat na router, dakle ako ti nestane struje, nemas bi telefona...

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...

Pa jedini on radi kako spada...

Dlink 584t je isto dobar modem... valjda. Samo sto je "zaboravljiv". Sve na njemu sljaka kao urica, ali kad nestane struje modem zaboravi sve svoje postavke. Cak ima i malo bolji port forward interfejs od siemensa.

Imao sam posla sa 3 takva modema (jedan moj, druga dva od prijatelja) i svi su patili od alzheimerove tako da ne znam sto bih mislio. Jel' to problematicna serija pa svima tako, ili sam ja bas imao losu srecu?

O Siemensu sve najbolje, od kad je mog dlinka munja poslala na vjecna lovista sretan sam korisnik siemens gigaseta sx763

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
15 godina
protjeran

meni na mojem speedtouchu radi portforward 

jesi ugasio firewall na korisnickim stranicama ?

normalno se otvore portovi i tu  https://user.t-com.hr/sigurnosna_zastita.php

se ugasi firewall

Ugašen, ista stvar, čak je i po defoltu isključen.

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
15 godina
protjeran
rustweaver kaže...
Don Kihoty kaže...

Pa jedini on radi kako spada...

Dlink 584t je isto dobar modem... valjda. Samo sto je "zaboravljiv". Sve na njemu sljaka kao urica, ali kad nestane struje modem zaboravi sve svoje postavke. Cak ima i malo bolji port forward interfejs od siemensa.

Imao sam posla sa 3 takva modema (jedan moj, druga dva od prijatelja) i svi su patili od alzheimerove tako da ne znam sto bih mislio. Jel' to problematicna serija pa svima tako, ili sam ja bas imao losu srecu?

O Siemensu sve najbolje, od kad je mog dlinka munja poslala na vjecna lovista sretan sam korisnik siemens gigaseta sx763

D-Link su super ruteri (žinači i bežični), došli odmah poslije smećastih Zyxela, koji je opet nešto bolji od SpeedToucha,

ali nema MAXTV.

Uskoro mi dolazi Simens pa su mi problemi riješeni...

Gigabyte Superman, ASRock Kryptonite http://www.mein-pc.eu/Profil/Don-Kihoty-/14184
16 godina
RuskeGTT kaže...
dreammaker kaže...

jel ih ima mozda?

Nema trenutno, zato nema razloga da se piše išta u ovoj temi. Imate teme o ruterima pa si tamo pišite. Ovako se zaku*ac ponadam svako malo da ima novosti i otvorim topic, kad ono - ruteri, ruteri, ruteri..

15 godina
protjeran
Apocalypso kaže...

geek_boy1 kaže...
i meni tak pise

evo vam slika mojih max brzina koje "mogu" imati s t-comove parice.

15.706/831

Poruka je uređivana zadnji put sub 30.4.2011 19:51 (Okolosam).
17 godina
neaktivan
Okolosam kaže...
Apocalypso kaže...

geek_boy1 kaže...
i meni tak pise

evo vam slika mojih max brzina koje "mogu" imati s t-comove parice.

15.706/831

odi na dsl connection i onda advanced pa tam pogledaj koliko imaš snr margin za down i uplo i line atuttention isot za down i upload pa ću ti reć koliko možeš imat max.

Inače trebali bi brzine dić več je nisu digli od ožujka 2009 barem upload na 512!

14 godina
neaktivan
Znam da je malo off topic.Naime imam upaljen wiriless na ruteru,a komp mi se nalazi na katu odmah ispod.Vatam signal pomocu bakrene žice.Signal bude i odlican.No brzina ne.Nekad imam odlican signal a speed test pokazuje 1.2mbs max od 4 mbs(paket,svi torrenti budu ugaseni).Kad otiđem na ruter postavke vidim actual speed:5.5 mbs.Jucer sam skinuo komp na trenutak dole i imo sam bez antene full brzinu preko wirlessa,no ubrzo ponovo sam imao 1.5 mbs(komp je bio udaljen pola m od rutera)Sada imam trenutno vrlo dobar signal i pise mi 48 mbs(dole u kutu)i imam na speed testu brzinu oko 4 mbs.No kad imam isto jak signal vecinom brzina bude 1.2 max.Dali je to problem u anteni(Katica mi je malo otisla to jest od wifi kartice u unurašnjiosti navoja otpao je onaj bibak ,pa sada skroz uguram bakrenu zicu i vatam.Dali je dobro da si kupim Usb wirless stick?Da napomenem imam zastitu za wirless
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
neznam_ime kaže...

ako se oslanjas na onu "ZASTITU?" koja se nalazi tam na t-user stranicama od tvog modema isto malo skeniraj comp s nekim antivirusom, topla preporuka

lol

stoji iza T-Com-ovog hardverskg firewalla, te jos i iza NAT-a. Nebu mu nezeljeni dolazni promet ikako upao osim ako si racunalo nije stavio u DMZ ili ako trojan sa njegovog racunala salje podatke van (NAT ne blokira odlazni promet)

Firewall nema pretjerane veze sa virusima, on bi te trebao stiti od upada izvana i blokirati nezeljene pokusaje konekcija prema van. Mjesas kruske i jabuke...

Look at you, hacker. A pathetic creature of meat and bone, panting and sweating as you run through my corridors. How can you challenge a perfect, immortal machine?
Poruka je uređivana zadnji put ned 1.5.2011 13:19 (rustweaver).
15 godina
neaktivan
Don Kihoty kaže...
JoeFly kaže...

Cekaj malo, rekao si da si prigazio T-comovo govno od firmware-a orignalnim i to je ubilo max tv. Onda si reka da si ih kontaktira da ti vrate firmware na staro kako bi mogao imat Max TV. Onda naposljetku kazes da Airlive koristis za net a Thomsona za MaxTV ? Malo sam zbunjen kako ga koristis za MaxTV ako T-com nije vratio svoj firmware ? Ili sam nesto propustio u citanju ?

Nenene, stavim SpeedTouch original firmeware, radi port forward ne radi maxtv.

Vratim t-com firmeware, ne radi portforward ali radi maxtv.

Pitao sam ih da POPRAVE svoj zasrani firmeware i omoguće port forward, kažu da je nemoguće,

a moguće je, jer opcija postoji, ali čim se uključi, ne radi internet...

A sa dva rutera to radiš tako da prvo staviš Speedtouch u bridge mode,

na njega staviš AIRLIVE i rootaš internet, a maxtv spojiš na speedtouch..

Ok nesporazum rijesen. Pitao sam jer ti je u mene indeticna situacija. Samo sta ja umisto Airlivea koristin DLink.

A inace koliko sam upucen ti mozes sa svojom vezom radit sta zelis, pa ako uredjaj ima opciju port forwarda onda su ti oni duzni osigurat tu opciju. Moga si trazit zamjenu Thomsona onim Siemensom.

Poruka je uređivana zadnji put pon 2.5.2011 14:38 (JoeFly).
15 godina
neaktivan

alo ljudi di ovde pise da je ovo topic o ruterima ?? pridrzavajte se necega boga mu ljubim!!!!!!

Ovaj web site se ne trudi biti kompatibilnim sa Internet Explorer web preglednikom. Sve se u njemu vidi, ali za puni dojam preporučamo neki pošteni web preglednik poput Safarija, Firefoxa ili Chrome-a
Moj PC  
2 0 hvala 0
15 godina
geek_boy1 kaže...

alo ljudi di ovde pise da je ovo topic o ruterima ?? pridrzavajte se necega boga mu ljubim!!!!!!

Oh, moderatore, nisam vas prepoznao...

Što se tiče povećanja brzina, ako nešto ne poduzmu, vjerojatno prelazim na H1.

www.damagehigh.co.cc // Don't fix what ain't broken!
17 godina
protjeran

ne isplati im se povećavati brzine jer imaju dovoljno korisnika po mjestima gdje drugi operateri nisu dostupni.

možda za jedno 10 godina bude bolje, za sad sve po starom.

edit;

ispunio sam njihov upitnik na Moj T-com i napisao im na koncu

Povećajte start brzine s 4/256 na 6/512 (za istu cijenu) inače će vam puno korisnika otkazati uslugu (već otkazuju svi koji imaju dostupno bilo kojeg drugog providera) a i ja s njima 30.10. 2011. kad mi istječe ugovor.

{#}

svatko od nas može doprinjeti promjeni stanja, poboljšanju usluge, samo ne smijete biti pasivni.

Du bist eine meine kleine Schweine !
Poruka je uređivana zadnji put uto 3.5.2011 20:58 (Bugofil).
Moj PC  
11 0 hvala 0
14 godina
protjeran
jpelko2 kaže...

odi na dsl connection i onda advanced pa tam pogledaj koliko imaš snr margin za down i uplo i line atuttention isot za down i upload pa ću ti reć koliko možeš imat max.

Inače trebali bi brzine dić več je nisu digli od ožujka 2009 barem upload na 512!

Ja imam isto Thompsona i slične postavke.

Evo ti slika, pa hajde meni pogledaj koliki mi je max ?

Forumaš Mustafa GURU !! Najbolji forumaš po izboru redakcije PC Chipa !
17 godina
neaktivan
Mustafa kaže...
jpelko2 kaže...

Ja imam isto Thompsona i slične postavke.

Evo ti slika, pa hajde meni pogledaj koliki mi je max ?

Max koliko dsl može postić 24.Imaš odličnu paricu,moj bratić ima line autenciju 22db i imao je prije 4mb i maxtv s hd i radilo mu je normalno,dok ti imaš još bolju i bilo mu je pušteno 20mb.
16 godina

-.-

E-mail:
Lozinka:

vrh stranice