Spor internet

poruka: 8
|
čitano: 5.007
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
12 godina
neaktivan
Spor internet

Hej ljudi imam adsl paket flat 1024/128 kbs no download speed mi je 100/1 kbs!Sada mi je palo na cak 10 kbs mozete li mi pomoci zasto mi internet nije 1mbs nego 100 kbs i kako da ubrzam?Moze li bit do modema ili mozda do toga da mi je i televizija isto prikljucena na na isti router?Unaprijed hvala!

Koloba
Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
Spor internet

Ajd slikaj nam rezultate!

Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spor internet

http://www.speedtest.net/my-result/2937259272 Evo speedtesta no ima li ikakav nacin da mi brzina bude kao i ovdje ?

Koloba
Moj PC  
0 0 hvala 0
12 godina
neaktivan
Spor internet

Nema nikakvih problema, brzinu koju plačaš imaš.

0 0 hvala 0
16 godina
Re: Spor internet
Koloba kaže...

Hej ljudi imam adsl paket flat 1024/128 kbs no download speed mi je 100/1 kbs!Sada mi je palo na cak 10 kbs mozete li mi pomoci zasto mi internet nije 1mbs nego 100 kbs i kako da ubrzam?Moze li bit do modema ili mozda do toga da mi je i televizija isto prikljucena na na isti router?Unaprijed hvala!

- Mbit i kB nisu iste stvari. Provjeri brojeve, konverzije... bit-byte.

- nazivna brzina je teoretska-moguća, dok konkretan file (server-torrent... seederi i lecheri) može ovisiti o sto drugih faktora pa i antivirusu, updateu sistema itd..

..ukratko, brzina koji imaš je OK, jedino provjeri postavke torrent clienta (ograniči upload, ne previše konekcija..).

C64/TurboModul-OpenSourceProject.org.cn.部分作品为网上收集整理,供开源爱好者学习使用
12 godina
neaktivan
Spor internet

Tko je spominjao torrente? haahahah

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
protjeran
Spor internet

Ovako; neke naše stranice i dosta stranih mi browser otvara po pola minute, neke trebam refrešati 2,3 puta prije nego ih otvori, dok preko proxy-a otvori momentalno. Primjerice Bug i YT otvara uvijek momentalno, dok Index i Forum.hr treba ponekad cijela ječnost da otvori. Sve kaj sam na netu našel sam probal, ali bezuspješno. 

Ima ko kakvu ideju prije nego krenem na reinstal Windowsa? Problem nije u ruteru jer prek androida nemam tih problema?!

Crkva je zlo 21. stoljeća
Moj PC  
0 0 hvala 0
9 godina
neaktivan
Spor internet

Pozdrav,ovako,od nedavno imam problema s internetom,prije sam imao brzinu 2mbps ,a sada 0.80 jednostavno ne moguće za ništa,točnije za mene,doma sam pregledao sve kablove,kontakte,provjeravao više puta komp da nema virusa možda, ali sve je čisto i uredno kako treba,zna li netko u čemu je problem?

mamicu cigane

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice