Router - pali gasi

poruka: 34
|
čitano: 19.076
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
RE: Router - pali gasi
Amyy kaže...
Inferno kaže...

e ovak, da ne otvaram novu temu imam pitanje - kak da postavim ovaj svoj optimin huawei smartax mt 880 (imba) da radi u routing modeu? jer mi stranicu 192.168.1.1 ne ucitava :/

meni je na optimi 192.168.2.1

nece ni to :(

Pomozite eHrvatskoj! http://www.erepublik.com/en/referrer/InfernoTheCroat
16 godina
Router - pali gasi

Moram se pohvalit da sam ukrotio gada.80mm vent i 12 velikih rupa ohladilo ga je SOBNU TEMPERATURU, ja ne mogu vjerovati kako je prije bio vruć.Ventilator je namješten da izbacuje zrak te se napaja preko usb iz računala.(kada radi komp radi vent,ha preko noći će se malo kuhat, ali neće puno jer radi samo max tv).

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
RE: Router - pali gasi
Inferno kaže...
Amyy kaže...

meni je na optimi 192.168.2.1

nece ni to :(

Start - Run (ili Win + R) - upiši command.com i stisni ok. Otvorit će se command prompt. Tu upiši ipconfig /all i stisni enter. Ispisat će ti sve vezano za LAN. Nađi red označen sa Default gateway. To je adresa rutera. Pogledaj sliku.

Tražiš ovo označeno crvenom bojom Tražiš ovo označeno crvenom bojom
A rifle is like a human. The stock is the skeleton, the scope is the eyes, the action is the brain, and the barrel is the heart. But you, the man behind the rifle, you are the soul.
17 godina
Router - pali gasi

Ja imam problem sa routerom. To je Thomson SpeedTouch 780WL, spojen je preko žice. E sad o problemu.

Preko dana mu zna doći da sam od sebe se disconectira i onda prikaže kao da je spojen na internet a ja ne mogu pristupiti internetu nego moram ručno na 192.168.6.1 i disconnect/connect da proradi i onda tak me zeza svakih 5 minuta, pa ga onda na minutu iskljućim iz struje da bi donekle radio. I onda radi tako neko vrjeme i opet sam od sebe se odspoji i lažno spoji. Već sam ga 2 puta i resetirao na njegov gumb iza ali mu ne pomaže. Čak sam probao u sa TCP Optimizer smanjiti MTU, isto ne pomaže. Jednostavno kako mu dođe.

Sometime the best defense is to attack!

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice