kao što već znate ja sam na dial-up-u i povezujem se preko carneta. korisničko ime i lozinka su od sestre koja je to dobila u školi
u zadnjih možda 7-10 dana počeli su se pojavljivat problemi. kao prvo veza je užasno spora. prije je bilo najčešće 46.6 kbps i par kbps oko toga, a sad ako navuče 36.6 to je super. to se možda ne čini kao velika razlika, ali vjerujte to se itekako primjeti. povezivanje traje užasno dugo i nerijetko se uopće ne poveže i izbaci grešku da lozinka i kor. ime ne valjaju, ali sve valja sto posto. i istječu tek 2011.
problem je i sa svim browserima. stranice uopće neće da se učitavaju neko vrijeme. promet pratim preko networxa pa vidim količinu downloada i uploada, ali kad otvaram neku stranicu download ne krene odmah, nego samo neki mali upload ili se ništa ne događa.
to se posebno događa sa bol-om. nikako da krene učitavanje stranica. onda moram u novoj kartici učitat nešt drugo i kad se krene učitavat ta druga stranica, onda se krene učitavat i bug online. a nekad neće ni da se učitava ova nova stranica, pa neće ni bol
prvo sam mislio da je problem u xp-u, pa sam ga reinstalirao samo zbog toga. ali problem sa našao i na svježe instaliranom xp-u. sad ludim... ne znam do čega je...
ne znam jeli problem do bugovih servera, ili do mog modema, ili se nešto radi u carnet-u pa je veza spora.
to je ono najosnovnije. ako trebate još kakvih informacija, recite
pomagajte kako znate. hvala unaprijed!