Problem sa vezom - CARNet

poruka: 9
|
čitano: 2.696
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan

kao što već znate ja sam na dial-up-u i povezujem se preko carneta. korisničko ime i lozinka su od sestre koja je to dobila u školi

u zadnjih možda 7-10 dana počeli su se pojavljivat problemi. kao prvo veza je užasno spora. prije je bilo najčešće 46.6 kbps i par kbps oko toga, a sad ako navuče 36.6 to je super. to se možda ne čini kao velika razlika, ali vjerujte to se itekako primjeti. povezivanje traje užasno dugo i nerijetko se uopće ne poveže i izbaci grešku da lozinka i kor. ime ne valjaju, ali sve valja sto posto. i istječu tek 2011.

problem je i sa svim browserima. stranice uopće neće da se učitavaju neko vrijeme. promet pratim preko networxa pa vidim količinu downloada i uploada, ali kad otvaram neku stranicu download ne krene odmah, nego samo neki mali upload ili se ništa ne događa.

to se posebno događa sa bol-om. nikako da krene učitavanje stranica. onda moram u novoj kartici učitat nešt drugo i kad se krene učitavat ta druga stranica, onda se krene učitavat i bug online. a nekad neće ni da se učitava ova nova stranica, pa neće ni bol

prvo sam mislio da je problem u xp-u, pa sam ga reinstalirao samo zbog toga. ali problem sa našao i na svježe instaliranom xp-u. sad ludim... ne znam do čega je...

ne znam jeli problem do bugovih servera, ili do mog modema, ili se nešto radi u carnet-u pa je veza spora.

to je ono najosnovnije. ako trebate još kakvih informacija, recite

pomagajte kako znate. hvala unaprijed!

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
17 godina

To ti je do modema.

Odi u device manageru na modem i pod Extra initialization unesi ATX3&C1.

To će riješiti problem (kladim se da modem ima Conexant čip).

http://en.akinator.com http://191x7.mybrute.com http://DeLotus.mybrute.com
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ako ni to ne pomogne, najbolje je nazvati službu za korisnike. Tak sam i ja prije jedno dva puta i svaki su mi put riješili problemIzlanuo se

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
RE: Problem sa vezom - CARNet
191x7 kaže...

To ti je do modema.

kad to unesem onda se neće niti jedna stranica učitat

Bubamara na steroidima.
17 godina
denix kaže...

Ako ni to ne pomogne, najbolje je nazvati službu za korisnike. Tak sam i ja prije jedno dva puta i svaki su mi put riješili problemIzlanuo se

jurluk kaže...
191x7 kaže...

To ti je do modema.

kad to unesem onda se neće niti jedna stranica učitat

lijepo ti kažem(gore ovo poboldano, nakoso i podcrtano)

iskoristi današnji dan, što manje se uzdaj u sutražnji
16 godina
neaktivan

evo pogledajte kako to izgleda.

a nekad se stranica učitava, i učita se skoro do samog kraja, ali onda firefox izbaci neko upozorenje kao da serverima treba predugo da odgovore...

malo download, malo upload malo download, malo upload
ista stvar ista stvar
firefox firefox
Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
16 godina

Eh, spajanje preko CARneta... I ja sam prije par godina spajao se preko CARneta i znam kako ti je to kad ti modem potegne do 40 kb Smijeh, a i na 30 - 32 nije bilo loše. Često sam vodio borbu oko toga kad se spoji na net meni ništa ne otvara. Nakon što sam par puta spojio i prekinuo vezu, iz druge il treće mi je net znao upalit. Vjerojatno si i ti uspio se spojit nakon par puta što si spojio i odspojio vezu. Koji je problem to ne znam, moguće je da je to do modema ili do veze koja je spora.

www.balance-lifestyle.com

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan

ev sad je brzina 46.6, a kao da je 15

sutra ujutro idem u vemil pa kupujem novi modem

evo što još firefox zna izbaciti

Bubamara na steroidima.

0 0 hvala 0
16 godina
odjavljen
Moguće je da je modem kriv - ja sam poludio sa starom Motorolom koja nije dala preko 28.8 koliko god joj ja tupio i drivere brisao i instalirao... Kupio sam conexanta za 50kn, vozio neko vrijeme na 48.8 i prije mjesec dana bacio i to smeće - sad sam na ADSL-u.... Al za svaki slučaj, provjeri tel. utičnicu u kakvom je stanju, kabel također....
I've seen things that you people wouldn't believe...
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice