Kupljen internet stick t-mobile HUAWEI E3131 prije 3 mjeseca..no poslan na servis nakon što je kupljen jer se nije htio učitati..dobila zamjenski sve super, sve radi bez problema..jave da mi je stigao moj sa servisa, odem ..podignem..i opet isto..međutim upalim ga danas ponovno i on ga učita s tim da prikazuje da je spreman za korištenje i učita prozorčić..postavke sam pregledala po meni se čine uredne kao i sa zamjenskim..kliknem na povezivanje, no piše veza prekinuta i tako non stop..ne znam šta da radim, njih tamo zovem oni ponavljaju jedno te isto onda ih više ne možeš ni dobit..pa evo ako ima netko neki savijet bila bih zahvalna..:)
- +/- sve poruke
- ravni prikaz
- starije poruke gore
I nije plačen sad račun za internet još..da li je možda zbog toga?
Ako nije plaćen račun naravno da će te iskopčati nakon određenog roka koji imaju to je normalno. Plati račun i faksiraj im da je plaćeno ponovno uključenje se plaća barem na vipu 70kn na prvom slijedećem računu.
imam ovaj huawei tele2 internet stick.. kupio sam onaj bon i otkljucao ga i instalirao najnoviji mobile partner.. sad imam problem sta mi se svaki put pojavljuje prozor gdje odabirem da instaliram ili ne taj program od tele2. jel se moze kako namjestii da se ne pojavljuje taj pop up??