Problem s brzinom

poruka: 5
|
čitano: 1.421
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
protjeran
Problem s ADSL-om

Prije mjesec dana primjetio sam pucanje veze.Kontaktirao sam T-com i oni su poslali tehnicara.Bio je pomalo zbunjen i nije ni on znao sta se tocno dogadja.Samo mi je promjeni router pa sam umjesto starog SpeedTouch 780WL dobio novi Siemens Gigaset SX 763 WLAN.

Kasnije sam primjetio da mi se brzina osjetno smanjila a to sam i dokazao sa SpeedTestom.

STARA BRZINA

NOVA BRZINA.

Zanima me u cemu je problem.Da napomenem sve je na kompu ostalo po starom.Znaci nisam instalirao nikakve nove antivirusne programe a ni firewall.

Hvala

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s brzinom

Sto nitko ne zna?

Till the roof comes off, till the light go out Till my leg give out,cant shut my mouth Till the smoke clears out,am I high?Perhaps Ima rip this shit till my bone colapse
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
Problem s brzinom

mene muči isti problem.

evo dvije slične teme : link   link

samo što meni nije promijenio router nego mi je samo napravio novi profil.

zvao sam danas u vezi smanjenja brzine, rekli su da če mi javiti..

tko želi objaviti svoje gej opredjeljenje nek slobodno stisne thumbs down xD

0 0 hvala 0
16 godina
protjeran
Problem s brzinom

Kolko sam procitao svi koji imaju taj router imaju takvih problema.Mozda bih trebao zvati T-scum.

Poruka je uređivana zadnji put čet 18.2.2010 6:32 (Perkan777).
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
protjeran
Problem s brzinom

Limitirali su ti brzinu na 2 Mbita kako ti nebi pucala veza

I don't need sex, T-com fucks me every day
Moj PC  
0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail: