Prelazak na iskon

poruka: 71
|
čitano: 78.348
|
moderatori: Lazarus Long, pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
14 godina
odjavljen
Prelazak na iskon

Koja ti je minimalna brzina?

Dali netko zna dali mi treba telefon za to ili mogu samo uzeti modem i imati račun samo za internet? I da, dali netko ima CarNET na iskonu.

R.I.P Tupac 1971. - 1996.

0 0 hvala 0
13 godina
neaktivan
Prelazak na iskon

Pa minimalna brzina je možda 3mbps, a veza uopće (dosada) nije pucal. Ja mislim da i t-com i iskon su pod Hrvatski Telekomom.

Tražim starije BUG-ove...na PP...Inače gledam samo nedjeljom u kristalnu kuglu(xxx-man ne radi tada), i vidim vaše komponente :D
Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prelazak na iskon

na iskonu sam već oko 3-4 godine: prvo je to bio neki šugavi net sa ograničenjem na 10GB no nakon nekoliko mjeseci stari je uzeo najjači paket IskonTRIO sa 5 mbs brzinom
ne mogu reći da su najbolji-račun je uvijek oko 300 (mama ima prijatelje u inozemstvu) ali znao je doći i do 400-450... 

Za tv se dobije i neki epic motorola modem koji se spaja kablom na router (nisam uspio nikako wireless),preko tv možeš ići na net i imaš neku jadnu tipkovnicu na daljinskom dok sa youtubea možeš i skidati videe što je PREEPIC (dobijem 1 iz latinskog, mama mi uzme sve kablove od kompa i TV ja upalim tv i pustim muziku...fu*k yeah)... kao i kod svih ostalih providera HBO moraš dodatno platiti...
Net je epic...uvijek na konstanih 500-600 kb/s dloada i nekih 100-200 uploada...nekoliko puta se samo spustio nisko (4 kb/s) ali mislim da je to bio neki bad sa njihovim serverima ili tak nešto...
Sve u svemu iskon je izvrstan makar mislim da bi mogao naći čak i bolju ponudu kod b-neta 

Moj PC  
2 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Prelazak na iskon

Hvala na informacijama.

Jeli B net u vlasništvu t coma?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Re: Prelazak na iskon

ne
vip je kupio b-net i to za neku okruglu cifru kao milijun ili milijarda 
baš mi je jučer lik iz b-neta bio na vratima kaže kako do sad vip nije ništa mijenjao u b-netovoj ponudu i da za sada imaju nekakvu autonomiju no da će uskoro doći nekakve ponude koje će vip postavljati 

14 godina
odjavljen
Prelazak na iskon

Ok. Sad samo trebam čekat da mi istekne ugovor sa tcom-om.

BTW daju li neke popuste ovako b net ili iskon?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Prelazak na iskon

na iskonu ti se zna desiti da neki promotivni vikend imaš sve programe na TVu besplatno

na b-netu prvih mjesec dana imaš sve za 1 kn (+posudba routera, negdje 20kn tak nekaj) i to svi programi na TV i brzinu neta ti puste ja mislim do 12 ili 20mbs
u sljedećih još 2 mjeseca (ukupno prva 3 mjeseca) plačaš normalno ali imaš i još nekakav promotivni popust 

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
odjavljen
Prelazak na iskon

Hvala na informaciji.

Samo još jedno pitanje na kojeg nema odgovora još: Dali mi treba i telefon kako bi imao net od iskona?

0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
footballer kaže...

Hvala na informaciji.

Samo još jedno pitanje na kojeg nema odgovora još: Dali mi treba i telefon kako bi imao net od iskona?

briem da ne...moj susjed si je maknuo telefon (koristi samo mobitel) i ima net...nezz na kojem je on provideru

15 godina
protjeran
Prelazak na iskon

evo došla neka žena kod nas u i uvjerila nas da bude jeftinije ako pređemo na iskon, sve na jednom računu bla bla  bla.. i sad su oni brzo prebacili internet ali je brzina pala na 1 mbit, a max veza kod nas je 10mibit-a, znači da bi ja morao imati 5mbita bez problema.. nazvati ih i pitati zašto je 1 mbit ili? 

0 0 hvala 0
13 godina
Prelazak na iskon

Prvo pogledaj ugovor, koju brzinu placas i to, onda zovi i rjesavaj probleme..

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Prelazak na iskon

eh uvjerila je starog da je to sve T-com, da bude sve isto, na jedan račun, jeftinije bla bla bla.. na kraju imam 1 mbit internet, normalno telefon, i 30 kn jeftinije, dok sam prije imao 4 mbit net od t-coma -.- ali rekla je da se za 1 mj može raskinuti, vjerujete u to? :D 

0 0 hvala 0
16 godina
Prelazak na iskon

Imam samo losa iskustva s Iskonom. Moguce da se radi o mojoj lokaciji. Sad se vracam na T-Com. Nije mi dostupan MaxTV za razliku od Iskon TVa, ali ce bar sve ono sto imam radit isrpavno.

0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
Prelazak na iskon

heh :S čudno mi je sve to.. prije par mj smo potpisali T-com, i sad dođe ta ženska kao da uzmemo ovo, sve jedan račun bla bla bla.. da nema veze što imamo T-com ugovor, svi su oni sad jedna firma..I normalno stari potpiše na 18 mj. iskon.. zvat ću ja nju fino da poništimo to sve i da se vratimo T-comu.. 

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
Prelazak na iskon

Evo da malo ozivim temu.

1.12.2012 istice mi ugovor za Max TV i mislio sam preci na Iskon. Prije jedno mjesec dana dosla je gospođa iz Iskona i predstavila nam njihovu ponudu. Potpisali smo ugovor no ugovor je ponisten zbog toga sto smo bili vezani s MAX TV-om. 

Zanima me slijedece:kako ja mogu potpisati ugovor? Mislio sam nazvati Iskon i reci im da mi posalju ugovor. Zelio bih imati 2.12 internet, a ne cekati nekoliko tijedana(ne znam koliko se tocno ceka).Zivim u NG i Iskon je malo skuplji, nalazim se u Bijeloj zoni(T-com infrastruktura). Kako sam srednjoškolac mislio sam uzeti Iskon Carnet+telefon+ Iskon TV.(http://www.iskon.hr/Za-kucu/Paketi/Trio/TRIO-Maxi) mozda bi mi bio malo jeftini net zbog Carneta no ne znam.

S T-comom nemam velikih problema. Nekad se dogodi da nema interneta no na max 5 min. 

Iskon TV-najvise me zanimaju dokumentarci, pijesme(CMC, DM-sat....)

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan

isto tako je meni prije koji dan došla neka teta, za koga radi pojma neam, metro, bnet, iskon..kao šta koristite, reko t-com, kolko plaćate, reko 220 kn mjesečno flat 4mb, halo 150 telefona, kaže ona samo? reko pa da...znate mi nudimo za 150kn to to i to, i kako duplo veću brzinu, ja reko ne zanima me, netreba mi veća brzina, kao gospodine zašto plaćati tako puno, znate li da je u Japanu prosjećna brzina 50mbit/s ja reko znam, kao što ono iz članka nije Amerika, nit smo mi Japan...lagano je otepao

zašto bi mjenjao nešto na čemu sam već 8 godina, otkad je 128kb bio download, pa eto do sad 4mbit koje plaćam, a imam i više od toga u speed testu, gdje mi net radi 365 dana 24/7 uredno, bilo -20 vani, ili +60 stupnjeva, gdje kad sam ikoji problem imao rješio preko tehničke u roku keks, a ako je čiko trebo izaći, došao je u roku 2 sata kod mene, nevalja modem, nema problema, evo vam novi (imam jedno 10 komada novih zapakiranih kući), mogu svaki dan mijenjat modem...

radili su mjesnu zajednicu, pa centralu, pa nije bilo neta 10-ak dana niti telefona, nema problema samo nazovite tehničku tražite odjel računa, koje razdoblje niste koristili, kažem od tog do tog datuma...stiže račun, umanje net, telefon za sve te dane korektno kako je i rečeno..

mobitel, kućni telefon, navigacija, dvd, t-club bodovi zamjenjeni za razne stvarčice, i još sličnih pogodnosti koje sam iskoristio, nebih hvala na nikog drugog providera

samo krupno, ništa sitniš
14 godina
neaktivan
oly570 kaže...

isto tako je meni prije koji dan došla neka teta, za koga radi pojma neam, metro, bnet, iskon..kao šta koristite, reko t-com, kolko plaćate, reko 220 kn mjesečno flat 4mb, halo 150 telefona, kaže ona samo? reko pa da...znate mi nudimo za 150kn to to i to, i kako duplo veću brzinu, ja reko ne zanima me, netreba mi veća brzina, kao gospodine zašto plaćati tako puno, znate li da je u Japanu prosjećna brzina 50mbit/s ja reko znam, kao što ono iz članka nije Amerika, nit smo mi Japan...lagano je otepao

zašto bi mjenjao nešto na čemu sam već 8 godina, otkad je 128kb bio download, pa eto do sad 4mbit koje plaćam, a imam i više od toga u speed testu, gdje mi net radi 365 dana 24/7 uredno, bilo -20 vani, ili +60 stupnjeva, gdje kad sam ikoji problem imao rješio preko tehničke u roku keks, a ako je čiko trebo izaći, došao je u roku 2 sata kod mene, nevalja modem, nema problema, evo vam novi (imam jedno 10 komada novih zapakiranih kući), mogu svaki dan mijenjat modem...

radili su mjesnu zajednicu, pa centralu, pa nije bilo neta 10-ak dana niti telefona, nema problema samo nazovite tehničku tražite odjel računa, koje razdoblje niste koristili, kažem od tog do tog datuma...stiže račun, umanje net, telefon za sve te dane korektno kako je i rečeno..

mobitel, kućni telefon, navigacija, dvd, t-club bodovi zamjenjeni za razne stvarčice, i još sličnih pogodnosti koje sam iskoristio, nebih hvala na nikog drugog providera

Pa što onda nisi otvorio vlastitu temu već spamaš nepotrebno. @autor: nazovi ih i dogovori datum prebacivanja, za telefon ti je to cca 1 mjesec.
Stručnjak za odmaganje...
12 godina
neaktivan

I ja sam prije nekoliko dana s t-com-a prešao na Iskon - tv, telefon 2 broja i internet. Da li moram odjaviti što t-com-u? Jučer mi je istekao ugovor s t-com-om. Inače mi odlično radi iskon, jedino neće s njihove web stranice da upravlja snimlicom?

Poruka je uređivana zadnji put pon 28.1.2013 13:15 (infostudio).
14 godina
neaktivan
Prelazak na iskon

da ne otvaram novu temu, zna li netko je li moguce spojiti 2 tv-a u kuci na 1 iskon reciever? ako nije moguce, koja je najbolja varijanta/opcija da bih mogao koristiti 2 tv-a? logicno mi je da bi u tom slucaju na reciveru mjenjao kanale koji bi se paralelno mijenjali na oba tv-a. pitao sam cak neke ljude koji su bolji na podrucju tehnologije od mene ali mi nitko nije znao reci tocno sto i kako. help!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
sushii kaže...

da ne otvaram novu temu, zna li netko je li moguce spojiti 2 tv-a u kuci na 1 iskon reciever? ako nije moguce, koja je najbolja varijanta/opcija da bih mogao koristiti 2 tv-a? logicno mi je da bi u tom slucaju na reciveru mjenjao kanale koji bi se paralelno mijenjali na oba tv-a. pitao sam cak neke ljude koji su bolji na podrucju tehnologije od mene ali mi nitko nije znao reci tocno sto i kako. help!

Odeš do Links-a, kupiš ovo i vozi.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
Poruka je uređivana zadnji put sri 30.1.2013 18:51 (strit).
13 godina
protjeran
Prelazak na iskon

Ili kupiš HDMI razdjelnik i vozi ;)

Volim sve moderatorice i administratorice !

0 0 hvala 0
15 godina

Za 20 puta više novaca.

Upozorenje: Sva elektronika radi na bijeli dim, kad on ode pouzdano možemo zaključiti da je mrtva.
14 godina
neaktivan

znaci ipak cu trebati jos 1 reciever, tv-i su udaljeni barem 3m zracne linije xD

13 godina
protjeran
sushii kaže...

znaci ipak cu trebati jos 1 reciever, tv-i su udaljeni barem 3m zracne linije xD

Po čemu si zaključio da ti treba još jedan receiver ?

Imaš dugačkih i scart i HDMi kablova a i razdjelnika pa ako ti se da s tim zay napravi si to ali nema smisla.

Inače, meni je malo blesasto da i ti u svojoj sobi i netko u drugoj sobi gledate isti program NON-STOP. Onaj kod koga je daljinski i receiver, određuje što se gleda {#}

Nadoplati mjesečno još pedesetak čuna i gledajte Tivi kao ljudi (svakom svoje/njegovo) {#}

Volim sve moderatorice i administratorice !
16 godina

Imao ih na prijašnjoj lokaciji gdje potoji optička mreža i sve idealno.
Sad na lokaciji gdje je starija centrala i sami problemi. A nisam jedini.

U cijeloj Hrvatskoj postoje mjesta koja imaju stare centrale i gdje oni navodno podržavaju sve a ne može.

Dok sam imao T-Com net i telefon, radilo odlično al eto, reko konj sam sebi, htio bi tv. Bar zbog dokumentaraca.

Sad imam Trio paket, svako malo trzanje slike, resetira se sve svakih 2-3 sata, nekad i češće..

Sad se prebacujem dalje, probat ću sa Optimom pa ćemo vidit. Ako i oni zahebu, zapalit ću ih jer sam više lud od svega.

Ideš fino, pišeš dopise, reklamacije, sve kulturno a oni sve nemarniji. Jedino kad dižeš ton se trznu al sve u svemu nula.

Evo vam jedno realno stanje čišto kao orjentir:)

I evo vam primjer kako vas sustav locira prek njihovih IP-a.

Fotka sa moba je primjer kako nađe vremensku prognozu po lokaciji. Znači, nisam ručno izabrao Minhen, on sam hvata po wlan. Prek mobilne mreže uredno kuži moju lokaciju.

Tvrdili su da je do proxya aplikacija i servera, a kad sam nazvao i pitao dal su idioti oni ili ja, odjednom me počelo locirati barem u RH. A prek wlan-a mi je doslovno na kući sad.. sve se može kad se hoće :)

Speedtest Speedtest
Vremenska prognoza (da, BF4 u srcu hehe) Vremenska prognoza (da, BF4 u srcu hehe)
Malo šamaranje po RH (a ja inače kod Zaprešića) Malo šamaranje po RH (a ja inače kod Zaprešića)
Još malo "lociranja" Još malo "lociranja"
BF3 nick: mrxa [CROG]
14 godina
neaktivan
Prelazak na iskon

ljudi ima tko od iskona pakete,duo ili trio..? kak ste zadovoljni?

ja prelazim na duo ovih dana..{#}

0 0 hvala 0
15 godina
Prelazak na iskon

i mene zanima nesto. Htio bih uzeti DUO funky, samo radi 10 mbit/s. Ono što mi ne žele odgovoriti iz iskona jest to da li je u tu cijenu uračunata i pretplata. Ako itko ima taj paket, moze li mi reci koliki mu je racun mjesecno? hvala

Moj PC  
0 0 hvala 0
13 godina
slevin kaže...

ljudi ima tko od iskona pakete,duo ili trio..? kak ste zadovoljni?

ja prelazim na duo ovih dana..{#}

Ja imam trio paket i sranje je. Često se događa (2-3 puta tjedno)da nestaje "signala" na televiziji i interneta na 1minutu. Meni kao gameru je to nedopustivo.

@Idealist: sry nemam pojma

http://www.youtube.com/user/MsDome007
15 godina

moze i za bilo koji drugi paket. trenutno sam na optimi, imam O2 paket za 190kn. i to je ta cijena + razgovori na fiksnoj koji su dosta jeftini. znam da t-com daju cijenu i onda jos na to ide 60kn pretplate...

11 godina
neaktivan
Idealist kaže...

moze i za bilo koji drugi paket. trenutno sam na optimi, imam O2 paket za 190kn. i to je ta cijena + razgovori na fiksnoj koji su dosta jeftini. znam da t-com daju cijenu i onda jos na to ide 60kn pretplate...

Nope.Ako imas one max2/max3 pakete neide ti nikakva dodatna pretplata.Imas MAX 3L za 359 kuna mjesecno flat net,flat telefon i prosireni programski paket.Ja sam vec 5-6 godina na T-comu i mislim da nebih mjenjao nista.

Mozda jesu nesto skuplji u odosu na druge,ali probleme ako ih ima rjesavaju rekordnom brzinom. Uostalom vecina providera koristi t-comovu infrastrukturu tj placaju t-comu naknade,zato moraju negdje ustedjeti a to je pretezno korisnicka i tehnicka sluzba te kvaliteta usluge.

Ja zasad ne mijenjam nista dok ne dodje netko drugi sa svojom mrezom :)

Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice