u zadnjih par dana mi je ping u codu2 stalno oko 100...a na speedtestu je 100-130 zna li iko zasto je tako velik ping...??
Lol blago ti se, ovo je u mene super brzo, rijetko ovoliko!
http://www.speedtest.net/result/940758971.png
Sreca pa mi je uvijek ping mal pa mogu normalno barem igre igrat
Lol blago ti se, ovo je u mene super brzo, rijetko ovoliko!
http://www.speedtest.net/result/940758971.png
Sreca pa mi je uvijek ping mal pa mogu normalno barem igre igrat
Imas dobar ping ali ti up i down load suckaju
pomozite meni a ne njmu :S on moze igrat a ja jedva :(
ajde omg help igro bi ko normalan igrac :D
Ne znam, pogledaj jeli to samo tebi ili svima, mozes li zovnut ikoga?
Odkada? Imas li virusa ili drugih problema?
Jel skidas s torenta sto?
Nazovi operatera.
neskidam nis a to mi je u pocelo bit prekjuce...jel rade oni nedjeljom?
Mora ti ISP imati svoju stranicu, nadi tu podatke za kontakt i radno vrijeme i slicno, neki mail ili helpdesk
ISP? help plsss sad cu im probat email poslat...
poslo sam im mail i automat je posloao da ce odgovorit u najkracem mogucem roku unutra 2 radna dana....
Zar nemozes nazvati? Jednostavnije je i efikasnije, kak cete se dogovarati preko maila? :S
jel znas jel rade oni sad?
uspio sam obuzdat ping :)
rastavio sam rooter i sad je manji ping xD
si glup...jesam reko da mi je ping odjednom bio 100 prekjuce omg...i nije 100 kn nego ko 200 malo vise :D
Lol, pogledaj ono u mene, em je samo net em je 50Km ( 200 kuna, malo manje)
neskidam nis a to mi je u pocelo bit prekjuce...jel rade oni nedjeljom?
rade i nediljon. provjereno! :P
omg,a jesi dosadan.Nemozemo ti mi pomoci u tome nego je stvar do optime.Daj molim te koristi tipku uredi nego bezveze spamaš.
haha,imao sam maxadsl do 7 mjeseca presao na optimu koristim telefon net i televiziju,i nemam nikakvih problema mogu cak reci da mi je bolji od maxa.a to sto neko zivi u prdekani i sto ima problema sa netom to mu nije kriva optima ni tcom ni sta ja znam ko.2.zasto bi placao onim lopovima tcomu duplo internet i pretplatu kad u optimi imam sve zato razmisli malo i odi pogledaj kod drugih nego sta pricas gluposti na forumu.
sredio sam ja problem rastavio rooter i sad je ping ko prije :)...i da zivim u pri*izdini pa je malo veci ping :)...ni ja se nemogu pozaliti na optimu +10 za optimu :D
vec 2 dana me brzina neta zeza i ping nepada ispod 160 dali mozda jos kome?
vec 2 dana me brzina neta zeza i ping nepada ispod 160 dali mozda jos kome?
I meni je isto ping prema svim blizim europskim game serverima od 150-180, a inace je oko 70. Tako je bilo i u petak, a u medjuvremenu nisam gledao. Takodjer mi je i download oko 2mbita, a treba biti 4, upload je u redu. Vjerojatno opet neki kvar do optime, ne da mi se zvati. Iz dalmacije sam. Otkud si ti?
I meni isto velik ping.... prevelik nego uobičajeno
Ja zvao i rekli da je pao glavni link(navodno će sutra bit riješeno), tako da se sad šlepamo po seoskim linkovima :) da bude stvar još gora meni, dobio danas baš novi tp link 8910 od optime i nemože postić brzinu od 8mbita kao dobri stari huawei lud sam, vuče na 100-300kb.
Ja zvao i rekli da je pao glavni link(navodno će sutra bit riješeno), tako da se sad šlepamo po seoskim linkovima :) da bude stvar još gora meni, dobio danas baš novi tp link 8910 od optime i nemože postić brzinu od 8mbita kao dobri stari huawei lud sam, vuče na 100-300kb.
onda ćemo se morati strpiti do sutra :-)
ja imam 8 megabita brzinu, u stvarnosti bude i 10, ali sada je na 1-2, pa ono... nije mi baš drago, ali, ako je kvar /što smo i ustanovili/ - strpljen spašen.
Evo radi ovog komentara mogu ić na spavanje u miru, ja isto imam 8 ali piči na 10bez problema ali sad jedva 2, znači to je baš do optime a ne do mojih koma parica tj kabela po kući,yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
meni je danas bio ping 42(brzina skoci na skoro 8 mbpita,,,i zavrsi na 4.2)i krenio igrat cod2 a ping sve veci i veci...sada je oko 180 a brzina nije ni 1 mbita...juce sam ih zvao rekli su da ce rjesit danas(juce) ili sutra(danas) al evo ping jos velik cekat cu do srijede ako nebude manji zovem ih :)
Ev moj speedTest samo mislim da je jedan od zescih :D
http://www.speedtest.net/result/943075366.png
Brzina mi pala na 2.5, trebala bi da bude 4
edit: sad ode na 1.1