optima spora!

poruka: 53
|
čitano: 9.030
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
optima spora

u zadnjih par dana mi je ping u codu2 stalno oko 100...a na speedtestu je 100-130 zna li iko zasto je tako velik ping...??

Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!
Da se Facebook server sruši 90% mladih palo bi u tesku depresiju. Ako si u onih 10% koji bi im se smijali stavi ovo u potpis..
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

Lol blago ti se, ovo je u mene super brzo, rijetko ovoliko!

http://www.speedtest.net/result/940758971.png

Sreca pa mi je uvijek ping mal pa mogu normalno barem igre igrat

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 21:48 (PLASMAorLCD).
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
RE: optima spora!
PLASMAorLCD kaže...

Lol blago ti se, ovo je u mene super brzo, rijetko ovoliko!

http://www.speedtest.net/result/940758971.png

Sreca pa mi je uvijek ping mal pa mogu normalno barem igre igrat

Imas dobar ping ali ti up i down load suckaju

15 godina
neaktivan
optima spora!

pomozite meni a ne njmu :S on moze igrat a ja jedva :(

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

ajde omg help igro bi ko normalan igrac :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

Ne znam, pogledaj jeli to samo tebi ili svima, mozes li zovnut ikoga?

Odkada? Imas li virusa ili drugih problema?

The ONE and ONLY!
Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
optima spora!

Jel skidas s torenta sto?

Nazovi operatera.

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

neskidam nis a to mi je u pocelo bit prekjuce...jel rade oni nedjeljom?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Mora ti ISP imati svoju stranicu, nadi tu podatke za kontakt i radno vrijeme i slicno, neki mail ili helpdesk

The ONE and ONLY!
Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 22:23 (PLASMAorLCD).
15 godina
neaktivan
optima spora!

ISP? help plsss sad cu im probat email poslat...

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

poslo sam im mail i automat je posloao da ce odgovorit u najkracem mogucem roku unutra 2 radna dana....

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
optima spora!

Zar nemozes nazvati? Jednostavnije je i efikasnije, kak cete se dogovarati preko maila? :S

When you are sad and you dont know what to do , just remeber that life starts at 8000 rpm. KTM <3 Husky <3
Moj PC  
1 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

jel znas jel rade oni sad?

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

uspio sam obuzdat ping :)

rastavio sam rooter i sad je manji ping xD

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
optima spora!
Gle, za 100 -tinjak kuna imas telefon,tv i net, sta ocekujes ?
Moj PC  
0 6 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

si glup...jesam reko da mi je ping odjednom bio 100 prekjuce omg...i nije 100 kn nego ko 200 malo vise :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan

Lol, pogledaj ono u mene, em je samo net em je 50Km ( 200 kuna, malo manje)

The ONE and ONLY!
17 godina
pinjo93 kaže...

neskidam nis a to mi je u pocelo bit prekjuce...jel rade oni nedjeljom?

rade i nediljon. provjereno! :P

16 godina
neaktivan
optima spora!

omg,a jesi dosadan.Nemozemo ti mi pomoci u tome  nego je stvar do optime.Daj molim te koristi tipku uredi nego bezveze spamaš.

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
perkoxcar kaže...
Gle, za 100 -tinjak kuna imas telefon,tv i net, sta ocekujes ?

haha,imao sam maxadsl do 7 mjeseca presao na optimu koristim telefon net i televiziju,i nemam nikakvih problema mogu cak reci da mi je bolji od maxa.a to sto neko zivi u prdekani i sto ima problema sa netom to mu nije kriva optima ni tcom ni sta ja znam ko.2.zasto bi placao onim lopovima tcomu duplo internet i pretplatu kad u optimi imam sve zato razmisli malo i odi pogledaj kod drugih nego sta pricas gluposti na forumu.

Poruka je uređivana zadnji put sub 4.9.2010 23:40 (razer1911).
15 godina
neaktivan
optima spora!

sredio sam ja problem rastavio rooter i sad je ping ko prije :)...i da zivim u pri*izdini pa je malo veci ping :)...ni ja se nemogu pozaliti na optimu +10 za optimu :D

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
optima spora!

vec 2 dana me brzina neta zeza i ping nepada ispod 160 dali mozda jos kome?

0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
razer1911 kaže...

vec 2 dana me brzina neta zeza i ping nepada ispod 160 dali mozda jos kome?

I meni je isto ping prema svim blizim europskim game serverima od 150-180, a inace je oko 70. Tako je bilo i u petak, a u medjuvremenu nisam gledao. Takodjer mi je i download oko 2mbita, a treba biti 4, upload je u redu. Vjerojatno opet neki kvar do optime, ne da mi se zvati. Iz dalmacije sam. Otkud si ti?

16 godina
optima spora!

I meni isto velik ping.... prevelik nego uobičajeno

My Only Fear of Death Is Coming Back Reincarnated.
Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina

Ja zvao i rekli da je pao glavni link(navodno će sutra bit riješeno), tako da se sad šlepamo po seoskim linkovima :) da bude stvar još gora meni, dobio danas baš novi tp link 8910 od optime i nemože postić brzinu od 8mbita kao dobri stari huawei lud sam, vuče na 100-300kb.

Moj PC  
0 0 hvala 0
17 godina
tajo1960 kaže...
Atomic kaže...

Ja zvao i rekli da je pao glavni link(navodno će sutra bit riješeno), tako da se sad šlepamo po seoskim linkovima :) da bude stvar još gora meni, dobio danas baš novi tp link 8910 od optime i nemože postić brzinu od 8mbita kao dobri stari huawei lud sam, vuče na 100-300kb.

onda ćemo se morati strpiti do sutra :-)

ja imam 8 megabita brzinu, u stvarnosti bude i 10, ali sada je na 1-2, pa ono... nije mi baš drago, ali, ako je kvar /što smo i ustanovili/ - strpljen spašen.

Evo radi ovog komentara mogu ić na spavanje u miru, ja isto imam 8 ali piči na 10bez problema ali sad jedva 2, znači to je baš do optime a ne do mojih koma parica tj kabela po kući,yupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
optima spora!

meni je danas bio ping 42(brzina skoci na skoro 8 mbpita,,,i zavrsi na 4.2)i krenio igrat cod2 a ping sve veci i veci...sada je oko 180 a brzina nije ni 1 mbita...juce sam ih zvao rekli su da ce rjesit danas(juce) ili sutra(danas) al evo ping jos velik cekat cu do srijede ako nebude manji zovem ih :)

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
protjeran
optima spora!

Ev moj speedTest samo mislim da je jedan od zescih :D

http://www.speedtest.net/result/943075366.png

http://www.filesonic.com/file/16918661/cool gamer wallpapers.zip
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 21:58 (damir1994).

1 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
optima spora!

Brzina mi pala na 2.5, trebala bi da bude 4

edit: sad ode na 1.1Plač

Nisam se popeo na vrh hranidbenog lanca da bi bio vegetarijanac.
Poruka je uređivana zadnji put pon 6.9.2010 22:02 (cuspajz).

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice