Ili kako drugačije prokomentirati događaje unazad 10 dana na mojoj konekciji?
Drugi ratuju (prema izvorima s Googla) a ja ispaštam.
Dakle početak.
Konekcija na vip.hr mi je prva (bookmark) jer samo putem web maila komuniciram obzirom da mi je dolazna poruka na e mail signalizirana i na mobitel.
Prije desetak dana nije bilo moguće pristupiti vip-u, te nakon par dana zovem VIP i trazim upit da li im je štogod "puklo" jer ne mogu učitati njihove stranice, SVE ostale bez problema.
Brzinom munje pitaju me tko mi je davatelj usluge, odgovorim Optima a oni odmah ispale zaključak: Oni su krivi jer vam ne dozvoljavaju pristup internetu.
Hvala lijepo - bok, i to je sve.
Malo mi je to bilo glupo, jer na facebook, mysapace, yahoo, youtube i ostalo bez problema se konektiram, ali ipak nazovem Optima net podrsku.
I gle čuda, oni već naslućuju problem, telefonom ne navode da mijenjam postavke putem upisaivanja u browser 192.168.1.1 i svrsetkom postupka, proradio vip.hr.
I sve je opet bilo normalno naravno + vip.hr.
Drugi dan shvatim da nema vise konektiranja na dosadašnji naćin odnosno klikom na ikonu IE explorera na desktopu, već se samim uključenjem računala uključuje i internet.
A to nikako ne želim.
Zovem Optimu opet i odgovor je slijedeći: ili ćete imati vip.hr ako se ostavi kako je ili vraćamo na staro pa nema vip-a.
Kolege koje se konektiraju preko DSL Iskona ili T-com-a nemaju takvih problema.
Pitanje: da li još netko ima takvog problema sa Optimom?
Ugovor mi istiće tek za 5 mjeseci ali nakon toga im otkazujem.