Optima - raskid ugovora

poruka: 33
|
čitano: 34.861
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
16 godina
neaktivan
Re: Optima - raskid ugovora
Pozdrav ljudi, malo da obnovim temu :)

Uglavnom, Optima je pred tjedan dana promijenila paket, tj. Optima više ne prenosi Eurosport kanale, a mome didu to baš ne odgovara. Nažalost ne zna di su ugovori ni ništa, ali to lako saznam pozivom, ali me zanima ukoliko postoji ugovor mogu li radi toga tražiti raskid ugovora?

Hvala
Ste videli lepote, ko sredi noci Zapiha veter samote Rosa, reke in morja R.I.P. EnlightenedPhoenix 24.6.2011.

0 0 hvala 0
15 godina

Ovo vezano za Eurosport i mene zanima. Ukinili su eurosport i kao kompenzaciju su prebacili 2 sportska programa iz full u osnovni paket. Samo što ja imam već full paket tako da za menen nema nikakve kompenzacije ,samo 3 eurosporta manje :( 
Zvao sam ih, ali su samo rekli ako sam nezadovoljan da napišem pisani prigovor. Da li ima netko iskustva sa raskidom ugovorne obaveze zbog smanjenja tv kanala ?

12 godina
neaktivan
Mislim da vam je obojici najbolje da ovo pitanje postavite na hakomovoj stranici ili ga probate tamo i naći. Nekako po mome, mislim da imate pravo na raskid bez naknade jer vam idu na štetu, pogotovo tebi koji imaš full paket. Za postojeće korisnike su trebali ostaviti kako je do isteka UO (eurosport kanale), a novima ovako staviti, izmjenjene. Tako da mislim da je to kršenje ugovora, tj općih uvjeta.
- HTC 8S -

0 0 hvala 0
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice