Optima- ADSL Traffic

poruka: 16
|
čitano: 4.073
|
moderatori: pirat, XXX-Man, DrNasty, vincimus
1
+/- sve poruke
ravni prikaz
starije poruke gore
15 godina
neaktivan
Optima- ADSL Traffic

Eto, napokon idem na bržu internetsku vezu i odabrao sam Optima ADSL Traffic. Pošto sam ja "Bogu iza nogu", na Optimi (naravno) piše kako mi nije dostupna. No piše i sljedeće:

-----------

Zašto odabrati ADSL Traffic uslugu?

• Zato što već koristiš Optima Telekom za telefoniranje pomoću usluge predodabira operatera.
  • Zato što ti se sviđa poslovati s Optimom i želiš putem nje osigurati i brzi Internet, ali kad utipkaš svoj broj telefona u polje za provjeru, dobiješ odgovor da ti Optima još ne može ponuditi svoj OptiDSL. I što sad? Ne trebaš očajavati, jer zato postoji ADSL Traffic
-----------
I tako, po ovome, ja mogu stavit Optimu!!! A koliko to košta?
---------
ADSL Traffic Internet promet   
---------
ADSL Traffic osnovni paket prometa u koracima od 2 GB    -20,16kn
Mjesečna naknada za ADSL Traffic 25 GB               -70,58kn
Mjesečna naknada za ADSL Traffic FlatMAX             -99,81kn-
---------
Znači, ja uzmem ADSL Traffic FlatMAX za 100kn i to je to?
Tnx unaprijed na odgovorima...
Loši stari komp... na izmaku snaga :P
Poruka je uređivana zadnji put pon 13.9.2010 19:54 (tonchy).

0 0 hvala 0
17 godina
neaktivan
RE: Optima- ADSL Traffic
A da slucajno ne placas i jos neku ADSL pretplatu...

nisam siguran iskreno...
In Control
15 godina
neaktivan
aha mislis ovo je samo "brzina"??? za pretplatu jos toliko :D :D?
17 godina
neaktivan
tonchy kaže...
aha mislis ovo je samo "brzina"??? za pretplatu jos toliko :D :D?

Mislim da si u pravu... mislim da ne naplacuju nista vise od toga...

Ali procitaj malo sve dokumente da bi bio siguran...

In Control
15 godina
neaktivan
ajde ok, treba jos modem kupit i placat ga svaki mjesec... dodje oko 120kn na mjesec... nije najam modema toliko skup (osim što je sam modem skuplji.. )
17 godina
neaktivan
Aha... pa nije ni cuda onda sto ne naplacuju nesto drugo... ako imas t-com bolje na njih idi preko adsla... vjeruj manje ces placati nego sto je ta cijena.... cisto jer pretplata na najmanju brzinu i najmanji paket ti dodju 98kn, a ovako bi ti dosli 120 + 20 = 140 kn...
In Control
15 godina
neaktivan
nisam siguran da si me točno shvatio... možda ja tebe nisam... ali ok... govorio sam da je npr ovako (sve je otprilike):
-------------
ADSL FlatMAX- 100kn / mj
Najam modema- 20kn / mj
-------------
i to je to. 120kn
a jednokratno plaćam modem, kao uređaj... koliko bi to došlo, 200kn?
17 godina
neaktivan
Je je je :) imas pravo :)

ali za svaki slucaj nazovi ti optimu i vidi ima li jos skrivenih troskova slucajno...
In Control
16 godina
neaktivan
Optima- ADSL Traffic

ti plaćaš optimi 100kn za promet,zato se i zove AdslTraffic i još plaćaš T-comu 80kn za brzinu i 80kn za telefon,znači 260kn

SLOBODNA DALMACIJA Osmoškolci ubili Boga u vjeroučiteljici...Posjetite www.chillaona.com

0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
zasto t-komi? :(
17 godina
Optima- ADSL Traffic

koristim već godinama Traffic, T-Comu plačaš brzinu, a promet Optimi (25gb-70kn bolje nego 15gb-60kn u T-Comu i 2gb(+512mb)-20kn u Optimi, a T-Com 1gb 20kn).

Moj PC  
0 0 hvala 0
15 godina
neaktivan
a koliko će to mene izać na kraju mj.? 100kn optimi za promet, a još? mooolim vas...
17 godina
neaktivan
Uzmi t-com, i uzmi flat na 12 mjeseci... tako ce te izaci samo 160 kn sveukupno...
In Control
14 godina
neaktivan
Optima- ADSL Traffic

Ja koristim Optima traffic 25gb uslugu vec 2 godine a kacim se preko t-com mreze. Optima acc je moj osobni acc jer ostatak obitelji koristi t-com acc od 5gb sta je u svakom pogledu za moje apetite premalo (a oni su tvrdoglavi za promjenu paketa jer internet jede ljude). Nekidan su mi provukli optiku u stan iz t-coma i dali opticki konverter i ruter (ja mislim Gigaset SX763, nisam siguran, trenutno nisam doma pa..). Mene zanima jeli se mogu i dalje kacit na optima acc i kako jer koliko san uspia snimit u postavke rutera se moze upisat samo jedan acc, pa tako i da iskljucim automatic connection i stavim dial up, opet ide na t-com acc.

Moj PC  
0 0 hvala 0
14 godina
neaktivan
Optima- ADSL Traffic

nitko nezna? :/

Moj PC  
0 0 hvala 0
16 godina
neaktivan
Optima- ADSL Traffic

Ja koristim optimin telefonski priključak +FlatRATE 10240/640 neznam točno koliko plaćam mislim da mi je net 150-160 kuna slagat ću te jer plaćam trajnim nalogom. naravno tu je pretplata za telefon i ono kad žena zove moju dragu punicu ali to mi naplaćuju samo 0,06 kn po pozivu jer imam neke besplatne minute prema fixnim brojevima.

Dakle t- comu ne plaćam ništa niti bi im platio, radije bez interneta bio.

nazovi 0800 0088 -besplatan telefon, možda malo bude trebao sačekat ali definitivno kraće nego u t-com-u i sve će te lijepo uputiti.

Nemam loših iskustava sa njima

0 0 hvala 0
1
Nova poruka
E-mail:
Lozinka:

vrh stranice