Zanima me koji ISPi nude simjetricnu brzinu(minimalno 3/3) u zagrebu na podrucju maksimira/borongaja? probao sam kontaktirat metronet i btnet ali oni nude samo u centru :(
I gdje je moguce(ako je moguce) provjeriti dostupnost optickog neta.
hvala
Zanima me koji ISPi nude simjetricnu brzinu(minimalno 3/3) u zagrebu na podrucju maksimira/borongaja? probao sam kontaktirat metronet i btnet ali oni nude samo u centru :(
hvala
hvala
nažalost samo tako da zoveš pojedinog ISP
problemi su i u dozvolama, navodno oni ni ne mogu samo tako razvlačiti optiku kud im se prohtije
nažalost samo tako da zoveš pojedinog ISP
problemi su i u dozvolama, navodno oni ni ne mogu samo tako razvlačiti optiku kud im se prohtije
Mogu razvlaciti, ali ne mogu spajati :) (google hakom)
Sto se tice 3/3 veze, napravi kako Darky kaze - zovi sve redom. Ako imas opticku vidljivost sa cvorom nekog ISPa, raspitaj se oko usmjerene antene...
hvala
Metronet.
Imaju brzine od 5/5 do 25/25 meni se cini.
U triple play paketu startna brzina je 15/15.
Navodno i Amis nudi optiku "negdje" ali koliko znam, metronet je jedini koji se bazira gotovo iskljucivo na optici.
ma zasad sam uspio dobit samo metronet(nemaju pokrica za moj kvart) , amis(takodjer) i btnet(takodjer). probao sam zvat iskon al naravno da oni moraju zaposljavat kokosi koje nemaju pojma kae internet a kamoli optika pa su mi je rekla da nazove onaj fini skupi 062 broj :D
moram jos probat ostale(osim tcoma jer je preskup)